PhD Studies in Gezondheidsbeleid 2020

Een PhD is een geavanceerde doctoraat toegekend aan studenten die een graduate programma te voltooien. Dit soort graad wordt vaak na het behalen van een bachelordiploma en begint één 's carrière in een relevant gebied nagestreefd. Wat is een PhD in Health Policy? Dit programma is ontworpen om u uit te rusten met kennis van het gezondheidsbeleid van internationale professionals. Gezondhei… Meer informatie

Een PhD is een geavanceerde doctoraat toegekend aan studenten die een graduate programma te voltooien. Dit soort graad wordt vaak na het behalen van een bachelordiploma en begint één 's carrière in een relevant gebied nagestreefd.

Wat is een PhD in Health Policy? Dit programma is ontworpen om u uit te rusten met kennis van het gezondheidsbeleid van internationale professionals. Gezondheidsbeleid programma's bieden studenten met theoretische en praktische leeromgevingen om effectief te verzamelen kennis uit beleid beoefenaars. Cursussen kunnen bestaan ​​uit het leren hoe je complexe vraagstukken te benaderen door het creëren en implementeren van uw eigen beleid. Bestudeerde onder meer de gezondheidszorg, gezondheidszorg financiën, epidemiologie, en gezondheidseconomie.

De vaardigheden en kennis verworven door het verdienen van je PhD in Health Policy zul je open te stellen voor gespecialiseerde carrièremogelijkheden met hogere salarissen. Het verdienen van een hoger onderwijs zal u beter voorbereid en aantrekkelijk op de arbeidsmarkt te maken.

Het verdienen van deze graad moet collegegeld betalingen. Het exacte bedrag hangt af van welke universiteit u besluiten op. Neem contact op met een vertegenwoordiger in de toelatingscommissie afdeling van uw gewenste universiteit om erachter te komen wat het behalen van een doctoraat in de Health Policy kost je.

Een van de meest voor de hand liggende loopbaantrajecten voor iemand die een doctoraat in de Health Policy bezit is van een beleid adviseur geworden. Dit houdt in dat een carrière in de gezondheidszorg administrator binnen de overheid, het ministerie van Volksgezondheid, of openbare ziekenhuizen. Andere opties zijn onder meer werkzaam als beheerders en adviseurs binnen de non-profit organisaties en non-gouvernementele organisaties. Gezondheidsbeleid carrières zijn allemaal gericht op het voldoen aan de medische doelen van de samenleving. Volksgezondheid ambtenaren effect verandering in de gezondheidszorg door de uitvoering van het beleid en het bepleiten voor mensen in nood.

Er is een breed scala aan internationale programma's beschikbaar voor je in te schrijven.Neem een ​​kans en zoek naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences
Louisville, Verenigde Staten

De Doctor of Philosophy in Public Health Sciences Specialization in Health Management and Policy is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan als onderzoeke ... +

De Doctor of Philosophy in Public Health Sciences Specialization in Health Management and Policy is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan als onderzoekers en docenten die betrokken zijn bij de inspanningen om de gezondheid en het welzijn van gemeenschappen en bevolkingsgroepen te beschermen en te bevorderen. -
PhD
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Engels
sep 2020
Campus