Filter
PhD
Japan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste PhD Programma's in Japan 2019/2020

PhD graden zijn enkele van de meest prestigieuze diploma's worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs. Degenen die een doctoraat te houden het recht verdienen met de titel "Doctor " moeten worden aangepakt en worden erkend als experts in een bepaald gebied.

Japan heeft een van de sterk geïntegreerde systemen voor hoger onderwijs in Azië. Japans benadering van wetenschap en technologie wordt hoog gewaardeerd daarmee hun opleidingsniveau zeer gestructureerd van kindertijd naar primaire door secundaire tertiaire niveau. Met 126 miljoen mensen wonen in Japan heeft het een cultureel rijke omgeving. Greater Tokyo gebied is het grootste stedelijke gebied in de wereld, met meer dan 30 miljoen inwoners.

PhD Programma's in Japan

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Hirosaki University

De belangrijkste doelstelling van de graduate opleiding is te leren en onderzoek wetenschappelijke theorieën en hun toepassingen op het gebied van de geneeskunde. Het pro ... [+]

Geavanceerde onderwijs en onderzoek in de medische wetenschap

De belangrijkste doelstelling van de graduate opleiding is te leren en onderzoek wetenschappelijke theorieën en hun toepassingen op het gebied van de geneeskunde. Het programma beoogt ook bijdragen aan de vooruitgang van de cultuur in het algemeen te maken door het bevorderen van een dieper begrip van de geneeskunde.

Door middel van de cursus, zullen de studenten het lichaam van wetenschappelijke kennis uit te breiden in hun gebied van concentratie hoogontwikkelde onderzoeksvaardigheden, die hen zal voorbereiden onafhankelijk onderzoek werkzaamheden als medische onderzoekers uit te voeren te verkrijgen, en andere zeer gespecialiseerde professionele taken uit te voeren na het afstuderen.... [-]

Japan Hirosaki
April 2020
Engels,Japans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands