Keystone logo

PhD Opleidingen in Levensmiddelentechnologie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
Vakgebieden
    Biowetenschappen (0)Energiestudies (0)Gezondheidszorg (0)Kunststudies (0)Levensvaardigheden (0)Milieustudies (0)Natuurwetenschappen (0)Onderwijskunde (0)Rechtenstudies (0)Sociale Wetenschappen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

PhD Opleidingen in Levensmiddelentechnologie

Wanneer een persoon wil uitgebreide kennis, vaardigheden en prestaties te signaleren in hun vakgebied aan de professionele wereld, die zij nastreven vaak een doctoraat. Een PhD kunnen andere onderwijs, zoals een bachelor of master te volgen, en kunnen toestaan ​​dat ontvangers te bewegen in een positie met een hogere rang en een betere beloning.

Wat is een PhD in Food Science? Doctoraatsprogramma's in voedsel wetenschap helpen om bestaande kennis uit te breiden op de studie van de manier waarop voedsel wordt ontwikkeld en verwerkt, met inbegrip van de samenstelling en veiligheid. Deze opleiding kunnen elementen van voeding en biologie, evenals cursussen over de wetenschap van smaak en versterking van levensmiddelen. PhD-programma's vereisen vaak aanzienlijke onderzoek op niches in de grotere voedsel wetenschap discipline.

Het krijgen van een PhD in Food Science opent een wereld van mogelijkheden voor een loopbaan in een bloeiende industrie.Uw PhD kan u helpen om kennis te vergaren en te scherpen je onderzoek vaardigheden, en kunnen inboezemen in u het leiderschap en management vaardigheden die nodig zijn voor een hogere positie in de voedingswetenschappen.

U moet afzonderlijke programma's te onderzoeken om uit te vinden hoeveel het kost je een PhD in Food Science te krijgen. De kosten variëren tussen programma's en je nodig hebt om deze individuele variaties tegen uw persoonsgebonden budget te overwegen.

Er zijn veel verschillende lonender loopbanen in voedsel wetenschap dat u in staat zijn met een doctoraat in deze discipline aan te gaan. Sommige mensen met deze mate kan gaan na te streven of verder hun carrière als voedsel wetenschappers, microbiologen en chemici, of kunnen hun diploma te nemen in een iets andere richting en werken in de toxicologie, volksgezondheid, nieuw product creatie of kwaliteitsborging.

Combineer uw passies in het eten en de wetenschappen met een PhD in Food Science.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.