close

Filters

Resultaten weergeven

Medische Studies in Medisch assistentie 2020

Verwezenlijking van een promotieonderzoek is het doel van een leven voor velen, en een die alleen de meest toegewijde en ijverige studenten in staat zijn. Met een PhD, afgestudeerden vinden vaak dat hun professionele leven succesvol is en het niveau van respect krijgen ze in hun vakgebied is zeer de moeite waard. Wat is een doctoraat in de Medische Bijwonen? Medische bijstaan ​​is een taak d… Meer informatie

Verwezenlijking van een promotieonderzoek is het doel van een leven voor velen, en een die alleen de meest toegewijde en ijverige studenten in staat zijn. Met een PhD, afgestudeerden vinden vaak dat hun professionele leven succesvol is en het niveau van respect krijgen ze in hun vakgebied is zeer de moeite waard.

Wat is een doctoraat in de Medische Bijwonen? Medische bijstaan ​​is een taak die is essentieel voor het succes van een gezondheidszorg faciliteit, en een doctoraat in het veld over de juiste ervaring en opleiding in de arts hulp aan de autoriteit. Door jaren van cursussen in medische systemen, gezondheidszorg facturering, arts-assistent protocollen, en het ziekenhuis best practices, leren de studenten zowel de kunst en wetenschap van hoog niveau medische bijstaan. Een proefschrift aan het eind van het programma kan ook nodig zijn.

Promovendi heb het grootste voordeel ten opzichte van hun collega's, met vele jaren zowel klas en de eerste hand ervaring onder hun gordels.Vaardigheden opgedaan in een PhD-programma bevatten vaak onderwijs en onderzoek mogelijkheden en vindingrijkheid.

Het is geen wonder dat de studenten zorgen te maken over de kosten van hun educatieve programma's zo veel, maar met online cursussen en wereldwijde mogelijkheden, opties er zijn. Om een ​​gevoel van hoeveel een medische bijstaan ​​PhD zou kunnen kosten te krijgen, praten met een financieel deskundige hulp.

Als afgestudeerde van een PhD-programma in de medische bijstaat, de wereld is van jou. U kunt ervoor kiezen om direct een zorgomgeving zoals een ziekenhuis, spoedeisende hulp, chirurgisch centrum, kliniek, hospice, of andere zorginstelling. U kan ook worden opgesteld in de richting van het bevorderen en ontwikkelen van je studie door te blijven of begin onderzoek met betrekking tot medisch assistent technologieën of arts rollen.

Met de veranderende technologie en uitbreiding van onderwijsmogelijkheden wereldwijd, is het nu gemakkelijker dan ooit om zelfs zo streng een diploma als een doctoraat te voltooien.Als je klaar om te beginnen bent, zoek uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové
Hradec Kralove, Tsjechië

De afgestudeerde van de doctoraatsopleiding Fysiologie en Pathologische Fysiologie heeft een diepe theoretische kennis van medische fysiologie en pathologische fysiologie. Hij ... +

De afgestudeerde van de doctoraatsopleiding Fysiologie en Pathologische Fysiologie heeft een diepe theoretische kennis van medische fysiologie en pathologische fysiologie. Hij of zij heeft praktische vaardigheden in geselecteerde laboratoriummethoden en experimentele attitudes op het gebied van biomedisch onderzoek. Hij of zij is in staat zelfstandig wetenschappelijke problemen op te lossen en zijn eigen onderzoeksvoorstellen in te dienen. De afgestudeerde heeft kennis verworven in de verwerking en analyse van experimentele gegevens en wordt geïnstrueerd over het interpreteren en publiceren van wetenschappelijke bevindingen. De Ph.D. graduate is een hooggekwalificeerde expert die een creatief wetenschappelijk werk kan uitvoeren en is voorbereid op een verdere carrière in academische of onderzoeksinstellingen gericht op biomedisch onderzoek. -
PhD
Online en Campus gecombineerd
Voltijds
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Related fields of study