PhD Programma in Medische Microbiologie

Top 3 Medische Studies in Medische Microbiologie 2018

Medische Microbiologie

Een PhD is een van de hoogste graden beschikbaar voor afgestudeerde studenten. Hoewel dit diploma vereist een aantal jaren in beslag, het geeft de studenten een diepe en sterke inzicht in hun vakgebied. PhD kunnen worden aangeboden in een verscheidenheid van verschillende vakken, waaronder medische wetenschap.

Precies wat is een doctoraat in de Medische Microbiologie? Deze graad geeft studenten de mogelijkheid om een ​​scala van onderwerpen, waaronder de pathologie, virologie, cellulaire immunologie, genetica, en een breed scala aan andere onderwerpen met betrekking tot microscopische biologische processen te bestuderen. Studenten kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op een specifiek gebied voor een dieper begrip van het onderwerp; zij kunnen worden verplicht om een ​​proefschrift of research project te voltooien om af te studeren.

Er zijn een aantal voordelen die afkomstig zijn van het nemen van een doctoraat in de Medische Microbiologie.Studenten zijn in staat om te winnen en belangrijke technische, analytische en onderzoek vaardigheden die hen goed zal dienen in een toekomstige carrière te verbeteren; ze krijgt ook belangrijke kwalificaties die hen een voordeel kan geven in een competitieve arbeidsmarkt.

De kosten van het behalen van een doctoraat in de Medische Microbiologie zal variëren afhankelijk van de gekozen instelling, programmastructuur, de keuzes van de individuele student, en zelfs het land waar het programma zich bevindt. Het is zeer belangrijk voor potentiële studenten om hun onderzoek te doen en te bepalen financiële compatibiliteit voordat ze kiezen om in te schrijven.

Een aantal verschillende banen kunnen met een doctoraat in de Medische Microbiologie worden voortgezet. Afgestudeerden in staat zijn om te werken als het beoefenen van artsen, in dienst van ziekenhuizen, klinieken en particuliere praktijken. Ze kunnen ook een loopbaan in het medisch onderzoek voort te zetten. Veel promovendi kiezen voor leraren of professoren te worden, zodat ze andere studenten over de medische microbiologie kunnen opvoeden.

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een doctoraat in de Medische Microbiologie, dan is vandaag begonnen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer

PhD Microbes and Pathogen Biology

Queen's University Belfast
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Belfast +1 more

These include overlapping themes in Biochemistry, Food Safety and Nutrition, Microbiology, Parasitology and Plant/Soil Science, with a broad research ethos that encompasses research in molecular biosciences from molecules to ecosystems. [+]

PhD Microbes and Pathogen Biology

These include overlapping themes in Biochemistry, Food Safety and Nutrition, Microbiology, Parasitology and Plant/Soil Science, with a broad research ethos that encompasses research in molecular biosciences from molecules to ecosystems.

Biochemistry explores basic facets of cell signalling, molecular interactions and enzymology in the healthy and diseased organism.

Food Safety concentrates on the detection of toxins, drug residues, endocrine disruptors and pathogenic micro-organisms in foods with a view to the improvement of food safety and integrity using diverse systems biology approaches

Nutrition research aims to improve life quality through the reduction of oxidative stress.... [-]


Phd In De Microbiologie

AIMST University
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2018 Maleisië Kedah +1 more

Het promotieprogramma legt de nadruk op onafhankelijkheid in wetenschappelijk nastreven en kritisch denken met de nadruk op kwaliteitsonderzoek en levenslang leren om de student naar een hoger niveau van competentie in de medische microbiologie te brengen met speciale expertise in een gekozen vakgebied. [+]

Het promotieprogramma legt de nadruk op onafhankelijkheid in wetenschappelijk nastreven en kritisch denken met de nadruk op kwaliteitsonderzoek en levenslang leren om de student naar een hoger niveau van competentie in de medische microbiologie te brengen met speciale expertise in een gekozen vakgebied. Het behandelt alle aspecten van de medische microbiologie en omvat alle leerdomeinen van Maleisisch Kwalificatiekader. Een doctoraat diploma is het verlenen van verdere kennis, vaardigheden en vaardigheden op het niveau van de masteropleiding. Het geeft over het algemeen de afgestudeerde de mogelijkheid om zelfstandig onderzoek te doen.

Het algemene doel van het PhD Medical Microbiology programma is het produceren van hoogwaardige afgestudeerden die kennis en vaardigheden kunnen integreren uit biologische wetenschappen en aanverwante technologieën, rekening houdend met de aspecten ethiek, communicatievaardigheden, leiderschap, professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.... [-]


Doctor of Philosophy (Ph.D.) Microbiology

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus Voltijd 4 - 5 jaar August 2018 Verenigde Staten Montgomery

[+]

Het voorstel moet in overleg met de student worden voorgelegd aan de adviescommissie en na goedkeuring door de adviescommissie.

[-]