PhD Opleiding in Pakistan

Beste PhD's in Pakistan 2018

Master

Een Doctor of Philosophy of PhD, kan acht jaar of meer nodig hebben om te voltooien, evenals een proefschrift. In de meeste gebieden, het bezit van een doctoraat kwalificeert de houder van een professor van een gekozen onderwerp geworden. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar.

Pakistan is de thuisbasis van de Indus Vallei beschaving, dat is een van de oudste in de wereld. Engels is de officiële taal die wordt gebruikt in alle overheid en meest educatieve en zakelijke entiteiten, en wordt ook begrepen en gesproken op verschillende niveaus van bekwaamheid door veel mensen over Pakistan, met name de hogere klassen en mensen die zijn gegaan door hogere niveaus van onderwijs, en die die woonachtig zijn in de grotere steden.

PhD Programma's in Pakistan

Lees meer

Doctor In De Apotheek - Pharmd

Riphah International University
Campus Voltijd 5 jaar April 2018 Pakistan Islamabad Lahore Faisalabad Rawalpindi +3 more

Dit is een undergraduate 5 jaar opleiding voor degenen die geïnteresseerd zijn om een ​​carrière in het gebied van gezondheid en Farmaceutische Wetenschappen na te streven zijn. De studenten met een medische achtergrond kunnen kiezen voor deze mate voldoen aan de toelatingscriteria. [+]

Dit is een undergraduate 5 jaar opleiding voor degenen die geïnteresseerd zijn om een ​​carrière in het gebied van gezondheid na te streven zijn en Farmaceutische Wetenschappen. De studenten met een medische achtergrond kunnen kiezen voor deze mate voldoen aan de toelatingscriteria. Tijdens hun verblijf in RIPS de studenten studeren verschillende onderwerpen en ga door de praktische opleiding te kwalificeren voor de graad van doctor of Pharmacy. Deze graad wordt erkend door de Apotheek Raad van Pakistan en wordt op grote schaal nationaal en internationaal geaccepteerd.

De afgestudeerden kunnen de toenemende vraag van de retail apothekers vervullen en ze kunnen lid worden van de overheid en de particuliere sector ziekenhuizen. De afgestudeerden kunnen ook hun studies verder voort te zetten als RIPS biedt de mogelijkheid om te studeren aan de PhD-niveau. Ze kunnen een deel van de aan de gang zijnde onderzoek over de hele wereld geworden op het gebied van Pharmacy. ... [-]