PhD Opleiding in Slowakije

Top PhD Programma's in Slowakije 2018

Master

PhD graden zijn enkele van de meest prestigieuze diploma's worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs. Degenen die een doctoraat te houden het recht verdienen met de titel "Doctor " moeten worden aangepakt en worden erkend als experts in een bepaald gebied.

De Slowaakse Republiek is een land in Centraal-Europa. Het heeft een bevolking van meer dan vijf miljoen mensen. De belangrijkste redenen om Slowakije te bezoeken zijn haar natuurlijke schoonheid, levendige geschiedenis en veel mogelijkheden voor ontspanning. Slowaken zijn vriendelijke en rustige mensen die in een vrije democratische staat. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

PhD Opleidngen in Slowakije

Lees meer

Doctor In De Tandheelkunde (mddr)

Pavol Jozef Safarik University
Campus Voltijd 6 jaar September 2018 Slowakije Košice

Het Engels programma is 15 jaar oud, en meer dan 600 internationale studenten hebben met succes hun studie afgerond en behaalde een diploma op het gebied van algemene geneeskunde of tandheelkunde. [+]

Het Engels programma is 15 jaar oud, en meer dan 600 internationale studenten hebben met succes hun studie afgerond en behaalde een diploma op het gebied van algemene geneeskunde of tandheelkunde.

De Faculteit der Geneeskunde biedt universitaire studie voor internationale studenten in twee medische takken:

Algemene geneeskunde - de cursus duurt 6 jaar (12 terms) Dental Medicine - de cursus duurt 6 jaar (12 terms)

Beide - Algemene geneeskunde en Dental Medicine - zijn beschikbaar voor internationale studenten met een goede beheersing van het Engels. De Faculteit der Geneeskunde is nauw verbonden met de Teaching Hospital in Košice, waarin praktijkonderwijs in de klinische disciplines wordt uitgevoerd.... [-]