Phd In Menselijke Seksualiteit

California Institute of Integral Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In Menselijke Seksualiteit

California Institute of Integral Studies

Human Sexuality

Dit programma is uniek in het leveren van een geaccrediteerde doctoraat in het interdisciplinaire gebied van de menselijke seksualiteit. Het samenbrengen van clinici en beleid leiders zorgt voor een dynamische leeromgeving die holistische seksuele kennis en vaardigheden geletterdheid breidt uit naar individuele en maatschappelijke verandering te creëren. Dit programma streeft naar klinische en beleidsmatige verkenning van alle mensen in de meest uiteenlopende en vocht spectrum van seksuele en gender verschillen tussen de levensloop, met inbegrip van verlangens en oriëntaties, identiteiten, gedrag en uitingen. Dit omvat individuele psychoseksuele ontwikkeling en het functioneren, intieme relaties, gezinnen, spiritualiteit en welzijn, zoals weerspiegeld in de seksuele, gender en reproductieve gezondheid, rechten, en het beleid in de Verenigde Staten en wereldwijd.

Deze hybride-programma (gedeeltelijk in-persoon en online), ontworpen voor werkende professionals, begint met een intensieve meerdaagse retraite gevolgd door weekend retraites en online werken het hele jaar door. Een kleine cohort wordt jaarlijks toegelaten, waardoor een dynamische, kleine groep ervaring. Deze state of the art programma bestaat uit twee jaar van cursussen, uitgebreide examens en een proefschrift (4-jaar geschat voltooiing). Ons programma biedt uitgebreide kennis, klinische en beleid skillsets, cutting-edge wetenschappelijk onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid bij diverse bevolkingsgroepen. Het doctoraat omvat een proefschrift gebaseerd op origineel onderzoek, evenals diepe onderdompeling in de klinische en / of het beleid rijken door intensieve klinische proseminars en beleid stages.

Dit programma is gericht op de interprofessionele dialoog tussen klinische praktijk en seksualiteit politiek leiders in de 21e eeuw vorm te geven. Fundamenteel voor de visie van dit programma is de infusie van bestaande gebieden van diversiteit zoals etniciteit, ras, geslacht, sociale klasse, het vermogen, en nationale afkomst. Fundamentele cursussen richten theorie, methodologie, data-analyse, en de klinische en beleidsimplicaties van de belangrijkste kwesties, inclusief cultuur, seksuele socialisatie en het spectrum van seksuele geaardheid, genderidentiteit, seksuele expressie, rechten en het beleid, en vrouwen seksuele en reproductieve kwesties in de context van sociale rechtvaardigheid.

Aanvraag voor Fall 2016 opent op 15 november 2015. Prioriteit Deadline: 1 februari 2016.

We zullen doorgaan om applicaties te accepteren totdat alle ruimten in onze programma's zijn gevuld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates