Physician assistant masteropleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Meester van de Physician Assistant (MPA) Programma is een geaccrediteerde 28-maanden durende programma dat afgestudeerden biedt de vaardigheden en middelen om gezondheidszorg als arts-assistent leiders te leveren in een zich ontwikkelende gezondheidszorg industrie. Afgestudeerden van de MPA Program komen in aanmerking om te zitten voor de Physician Assistant National Certification Exam (PANCE). Na succesvolle afronding van de PANCE, kan de arts-assistenten van de "PA-C" aanduiding gebruiken, staat licentiestatus na te streven en de praktijk geneeskunde met een toezichthoudende arts.

De Meester van de Physician Assistant (MPA) Programma maakt gebruik van vernieuwende didactische methoden in samenwerking met de medische school diverse middelen om studenten met een uitstekende educatieve mogelijkheden te bieden. Het curriculum biedt afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de primaire gezondheidszorg te leveren als physician assistants en leiders in een veranderende gezondheidszorg industrie.

Ons programma is geaccrediteerd door de Accreditatie commissie van Onderwijs voor de Physician Assistant (ARC-PA). Alleen afgestudeerden van een ARC-PA-geaccrediteerde programma komen in aanmerking om te zitten voor de nationale certificatie-examen (PANCE).

De PA beroep is een groeiende en dynamische medische carrière. Beschouw het volgende: Het Amerikaanse ministerie van Arbeid tarieven banengroei voor PA's als "veel sneller dan gemiddeld" verwachten dat de arbeidsmarkt door te groeien meer dan 30.000 banen in 2022.

Forbes.com jaarlijkse "Best Master's Degrees voor banen in 2014" gerangschikt Physician Assistant studies opnieuw nummer 1. De mate heeft consequent in de top 5 in de afgelopen 5 jaar.

De New York Times publiceerde onlangs een zeer positief artikel over de training en de aanvaardbaarheid van de PA.

Een 2014 studie uitgevoerd door de Nationale Commissie voor Certificering van PA's is gebleken dat meer dan 94% van de respondenten waren bereid om een ​​PA te zien.

US News & World Report publiceerde onlangs de 10 redenen om een ​​arts-assistent aandacht voor de beroepsgroep alomtegenwoordige aanwezigheid in de gezondheidszorg.

Vanuit een ander perspectief, HEALTHeCAREERS, een online banen gezondheidszorg site, publiceerde onlangs de 5 redenen PA's hebben de beste baan in de gezondheidszorg. De redenen waren:

 • Hoog rendement voor het masteronderwijs
 • Hoge totale salaris
 • Meer persoonlijke vrijheid (in vergelijking met een MD)
 • Waarde toegevoegd aan de gezondheidszorg
 • Hoge toekomstige werkgelegenheid vooruitzichten

Curriculum & Educatief Programma

De PA-programma is verdeeld in twee fasen, verspreid over 28 opeenvolgende maanden meer dan zeven semesters.

Fase IDe 16-maand pre-klinische jaar, beslaat vier opeenvolgende semesters (68 krediet uur) en is voorzien van de traditionele klassikale interactie met de ontwikkeling van klinische vaardigheden en gesimuleerde patiënt interactie via de Sentara Center for Simulation en Immersive Learning.

In Fase II (26 krediet uur), studenten volledig 8 klinische veld ervaringen met toezicht, directe patiëntenzorg in verschillende medische en chirurgische disciplines, die de basis van de professionele socialisatieproces en aanpassing aan de rol en de functies van een arts-assistent te vormen.

De meerderheid van de klinische locaties liggen verspreid over het Hampton Roads gemeenschap.

Er bestaan ​​mogelijkheden voor klinische stages buiten de regio en voor studenten om nieuwe rotatie-sites starten, maar internationale klinische stages zijn geen optie.

Afgestudeerden zijn nodig om de PA National Certificerende Onderzoek (PANCE) passeren en voldoen aan state-specifieke regelingen om klinisch oefenen.

Toelatingseisen

Deze korte checklist schetst de belangrijkste onderdelen van de MPA Admissions criteria die nodig zijn om uw aanvraag in te vullen en in aanmerking komen voor een mogelijke interview.

Toepassing checklist

 • KWALIFICATIE GPA (3.00 of hoger) - Amerikaanse burger of een permanente verblijfsvergunning - Bachelor's Degree * afgerond (uiterlijk 1 juli)

Alle BASISVOORWAARDEN cursussen * naar tevredenheid afgerond met een B- of beter (vóór 1 maart)

 • Anatomie
 • Fysiologie
 • Algemene Chemie
 • Organische scheikunde of Biochemie
 • Microbiologie OF Celbiologie
 • Inleiding tot de psychologie
 • Extra Psychologie
 • Wiskunde of statistiek of Physics

CASPA TOEPASSING (elektronisch door 1 maart ingediend)

 • Application Fee (tot CASPA ingediend)
 • Officiële transcript (s) van elk / elke universiteit of hogeschool ooit woonden
 • Officiële TOEFL scores (indien van toepassing)
 • Drie (3) brieven van de referentie
 • Andere documenten zoals voorgeschreven door CASPA

Voltooien EVMS Aanvullende Application (online voltooiing van 1 maart) kan slechts eenmaal worden ingediend alle 8 pre-vereisten zijn naar tevredenheid afgerond

 • Official transcript (S) voor uitstaande vereisten die sinds de indiening van de aanvraag CASPA
 • Bekijk de PA Program TECHNISCHE NORMEN
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... Lees meer

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Lees Minder