Plaatsingsprogramma implantaten

Healthcare Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Plaatsingsprogramma implantaten

Healthcare Learning

Overzicht

Dit part-time programma van 9 tot 12 maanden is ontworpen om tandartsen het vertrouwen te geven bij het plaatsen van implantaten en uiteindelijk hun verdienvermogen te verbeteren.

We nemen je mee door theorie, hands-on practica, live plaatsing van implantaten, doorlopend mentorschap na voltooiing van het programma en bieden de mogelijkheid om naar Griekenland te reizen voor een werkvakantie waarbij je complexe casusimplantaten bij levende patiënten voltooit. Wij zorgen ervoor dat u de vaardigheid en het vertrouwen heeft om complexe implantatieprocedures in uw praktijk uit te voeren.

Methoden van onderzoek

Het blended learning-programma wordt online afgeleverd via live-casten, opgenomen colleges en eLearning. Leeroorzaken worden voltooid door experts uit de sector en zijn overal ter wereld toegankelijk.

Er zijn drie 2-daagse workshops in de loop van de 6 maanden, waarin je complexe stages zult observeren en zult oefenen met het plaatsen van implantaten onder het toeziend oog van onze docenten.

Voortdurende mentorschap

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​extra mentorschap te ontvangen tot maximaal een jaar na voltooiing van het programma. Voordelen zijn onder andere:

  • Toegang tot uw mentor via e-mail en telefoon voor hulp bij al uw zaken
  • Toegewijd mentorschap met een complex geval van de eerste diagnose om te helpen bij het plaatsen van het eigenlijke implantaat
  • De kans werkt als een assistent met je mentor terwijl ze drie levende implantaten plaatsen

Werkvakantie

Studenten hebben de mogelijkheid om naar het Merimna-instituut in Griekenland te reizen, waar je wordt gekoppeld aan echte cases en implantaten plaatst onder begeleiding van experts.

In de weken voorafgaand aan de reis wordt u betrokken bij de selectie van patiënten en de behandelplanning, zodat u bij aankomst direct begint met het plaatsen.

Tot slot vindt er een ceremoniële uitreiking plaats aan boord van een boot voor de prachtige Griekse kustlijn.

Er is ook de mogelijkheid om de reis met twee dagen te verlengen om van geplande uitstapjes naar plaatsen van schoonheid en culturele interesse te genieten.

Syllabus Breakdown

  • Stichtingen in Implant Dentistry
  • Behandelplanning in implantaattandheelkunde
  • Chirurgische en herstelprincipes van implantologie

Toelatingseisen

Studenten moeten gekwalificeerd zijn in het beoefenen van tandartsen en zijn geslaagd voor hun basistraining om deel te nemen aan dit programma.

Cursuskosten

Vanaf £ 8500.

Hoe aan te vragen

We accepteren momenteel aanvragen voor de intake van juni 2018. In juni en juli maken studenten kennis met het eLearning-platform van Healthcare Learning en de cursus. Module 1 start in september 2018.

Neem voor meer informatie en aanvragen contact met ons op via +31 (0) 207 400 8989 of stuur een e-mail naar info@healthcare-learning.com.

Je kunt ook meer informatie vinden op www.healthcare-learning.com

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 28, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
9 - 12 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
- Vanaf £ 7.500.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates