Postdoctoraal certificaat in demografie

London School of Hygiene & Tropical Medicine

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postdoctoraal certificaat in demografie

London School of Hygiene & Tropical Medicine

Dit is een uniek programma dat professionele training biedt in bevolkingsstudies waarin de nadruk ligt op gezondheid en sociale epidemiologie. Het beoogt een brede opleiding te bieden in de theorieën en methoden van demografie en bevolkingswetenschappen en hun toepassing op gezondheid, maatschappelijk welzijn en economische ontwikkeling.

Het programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van technische expertise in demografie en het begrijpen van de onderlinge verbanden tussen bevolkingsonderzoeken en gezondheid, waaronder vruchtbaarheid, seksueel gedrag, veroudering, gezondheidsverschillen en levensverwachting.

Afgestudeerden van de cursus zouden worden uitgerust om een ​​loopbaan in de volksgezondheid, academisch onderzoek van zeer brede aard, NGO's, reproductieve gezondheidsprogramma's, gezondheidsdiensten, statistiekbureaus van de overheid, evenals beleids- en planningsorganisaties na te streven.

Cursuslevering

De demografie

Structuur

4 modules

 • Inleiding tot demografische analyse
 • Bevolking studies
 • Grondbeginselen van epidemiologie
 • Statistieken met computers

Toelatingseisen

Academische vereisten
 • Een niet-gegradueerde (bijv. Bachelor) die op zijn minst vergelijkbaar wordt geacht met een Britse tweede klasse graad, van een instelling die aanvaardbaar is voor de universiteit, op voorwaarde dat de graad zich in een onderwerp bevindt dat past bij dat van de te volgen opleiding (geschikt niet-gegradueerdengraden omvatten alle onderwerpen van sociale wetenschappen, kwantitatief of volksgezondheid, bijvoorbeeld aardrijkskunde, sociologie, economie, politieke wetenschappen, statistiek, antropologie, wiskunde, menswetenschappen, biologische wetenschappen of een soortgelijk onderwerp);

of

 • een inschrijfbare kwalificatie passend bij de te volgen opleiding, in geneeskunde, tandheelkunde of diergeneeskunde.

Aanvragen met een geschikte technische kwalificatie, of een gelijkwaardige kwalificatie en ervaring uit het buitenland, zijn ook welkom.

Kandidaten die niet aan een van de bovenstaande vereisten voldoen, kunnen nog steeds worden toegelaten naar het oordeel van de universiteit op basis van hun academische kwalificaties, werkervaring en referenties.

Kandidaten moeten beschikken over bewijs van rekenvaardigheid, ten minste gelijkwaardig aan een Britse GCSE klasse A of B in wiskunde of statistiek; of een goede cijfer in een wiskunde- of statistiekmodule van een niet-gegradueerde graad (die rekenkundige en elementaire algebra zou moeten omvatten, inclusief de manipulatie van logaritmen en exponenten).

Taalvereisten

Het is essentieel dat u de Engelse taal voldoende beheerst om uw studies uit te voeren. Het volgende kan als aanvaardbaar bewijs van Engelse taalvaardigheid worden beschouwd:

 • substantieel onderwijs (minimaal achttien maanden) uitgevoerd en beoordeeld in het Engels, of
 • substantiële werkervaring (minimaal 18 maanden) in het Engels.

Als u niet aan een van de bovenstaande vereisten voldoet, moet u in de afgelopen drie jaar een van de volgende zaken hebben doorlopen:

 • Cambridge Certificate of Advanced English wanneer een minimale totaalscore van 185 wordt behaald, met ten minste 176 in Writing en 169 in Listening. Als u deze vóór januari 2015 hebt genomen, moet u een minimale totaalscore behalen van klasse B.
 • (IELTS) Internationaal Engels taaltestsysteem wanneer een overall score van ten minste 7,0 wordt behaald met een minimum van 6,5 in de schriftelijke deeltest en een minimum van 5,5 in luisteren, lezen en spreken.
 • Pearson-test van de Engelse (academische) overall score van 68 of hoger, met een minimum van 62 in Writing en een minimum van 59 in Listening, Reading en Speaking.
 • (TOEFL) iBT Test van de algemene score van Engels als vreemde taal van 100 of hoger met minimaal 24 in Writing, 23 in Speaking, 22 in Reading en 21 in Listening.

Wanneer een aanvrager niet voldoet aan het vereiste niveau in het Engels, maar meent dat hij het vereiste toelatingsniveau kan aantonen, kan de universiteit naar eigen goeddunken de aanvraag in overweging nemen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 - 5 jaar
Price
Prijs
7,980 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates