Postgraduaat in demografie en gezondheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Krijg een prestigieus Postgraduate Certificate in Demography and Health door distance learning

Deze unieke online Masters degree biedt professionele opleiding van de bevolking studies die de gezondheid en de sociale epidemiologie benadrukt. Het is ontworpen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van technische expertise in demografie en begrijpen van de onderlinge verbanden tussen de studies en de gezondheid van de bevolking, met inbegrip van vruchtbaarheid, seksueel gedrag, veroudering, gezondheidsverschillen en de levensverwachting. Afgestudeerden van de cursus zal worden uitgerust om carrière in de volksgezondheid, wetenschappelijk onderzoek van een zeer breed aard, NGO's, reproductieve gezondheid programma's, de gezondheidszorg, de overheid bureaus voor de statistiek, evenals beleid en planning organisaties.

Het studiejaar begint met 1 oktober. Ingeschreven studenten zal niet studiematerialen ontvangen tot en met september en de toegang tot online leren de site van de School opent met 1 oktober. Studenten worden enkel toegelaten tot de kern modules in hun eerste jaar van de studie te bestuderen.

Programmadoelen

Het programma is gericht op een brede opleiding in de theorieën en methoden van de demografie en de bevolking wetenschappen en de toepassing daarvan voor de gezondheid, maatschappelijk welzijn en economische ontwikkeling.

Voltooiing van de MSc kunnen studenten in staat om vooruitgang te boeken naar een hoger research degree in de volksgezondheid of geneeskunde.

van toepassing zijn

Prestige

De London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is de toonaangevende postdoctorale medische instelling in Europa op het gebied van volksgezondheid en tropische geneeskunde. Het werd gekroond tot 'University of the Year' in de Times Higher Education Awards 2016 voor zijn 'buitengewone' reactie op de Ebola crisis.

uitstekende ondersteuning

De demografie en gezondheid modules worden geleverd door het verstrekken van interactieve leermiddelen online geleverd via online learning website van de School (Moodle), en ondersteund door CD-rom's, praktische werkboeken en handboeken (afhankelijk van de gekozen module). Studenten worden actief aangemoedigd om deel te nemen aan web-based prikborden. Training wordt ook voorzien in het gebruik van Stata statistische software.

Late aanvraagkosten

Aanvragers die steunaanvragen die op of na 1 juni 2017 in te dienen zullen worden verplicht om een ​​eenmalige vergoeding van £ 100 op het moment van indiening, die zal worden afgetrokken van het saldo van de vergoedingen te betalen bij inschrijving te betalen. Als de toepassing niet leidt tot registratie, zal de applicatie niet terugbetaald. Geen inschrijfgeld zal gelden voor op of vóór 31 mei 2017 ingediende aanvragen.

Hoe je studie

Je studeert onafhankelijk van elkaar, op een tijd en tempo dat bij u past (onder voorbehoud van een aantal programma-specifieke deadlines) met behulp van de uitgebreide studie materialen die, met ondersteuning verkrijgbaar bij wetenschappelijk personeel. Zodra u geregistreerd bent, krijgt u toegang tot het lesmateriaal voor de module (s) die u hebt gekozen om te studeren worden gegeven. De module materialen zal u door een programma van gerichte zelfstudie, en aangeven hoe en waar u aanvullende studiematerialen en toegang les ondersteuning om je studie te verbeteren kan verkrijgen. Mentoren worden toegewezen aan elke module en zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en discussie te bevorderen tijdens de studie jaar, via de online virtuele leeromgeving.

We weten dat als je een full-time baan, familie of andere verplichtingen, en wensen om te studeren op een afstand, vindt u vele gesprekken op uw tijd. Daarom kan de Postgraduate Certificate worden voltooid in 1-5 jaar en de Postgraduate Diploma of de MSc in 2-5 jaar, het verstrekken van een zekere flexibiliteit om je studie te plannen.

De studie jaar voor de meeste modules loopt van begin oktober tot en met juni examens, terwijl een paar van de EPM modules lopen vanaf het begin van januari tot opdracht onderwerping aan het einde van augustus. Tutorial ondersteuning is beschikbaar gedurende deze tijd. Studenten uit te voeren projecten worden persoonlijk begeleiders toegewezen aan hun project werk dat veelal uit tussen januari en eind september in hun laatste jaar wordt uitgevoerd ondersteunen.

Structuur en syllabus

Postgraduate Certificate: 4 modules (de eerste 4 verplichte modules)

ib

Academische vereisten

  • Een undergraduate degree (bijv bachelor) die ten minste vergelijkbaar is met een Britse tweede klasse graad wordt beschouwd, vanuit een aan de universiteit aanvaardbare instelling, op voorwaarde dat de graad is in een onderwerp dient te worden dat van de opleiding te volgen (geschikt undergraduate graden zou omvatten alle sociale wetenschappen, kwantitatieve of de volksgezondheid onderwerp. Bijvoorbeeld, aardrijkskunde, sociologie, economie, politieke wetenschappen, statistieken, antropologie, wiskunde, humane wetenschappen, biologische wetenschappen of soortgelijke onderwerp); of
  • een ingeschreven geschikte kwalificatie voor de opleiding te volgen, in de geneeskunde, tandheelkunde of veterinaire studies.
  • Toepassingen met een passende technische kwalificatie of een gelijkwaardige opleiding en ervaring uit het buitenland, zijn ook welkom.

TOEPASSEN VANDAAG hier

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1899, the London School of Hygiene & Tropical Medicine is a world-leading centre for research and postgraduate education. The academics lead in their fields, providing unparalleled leve ... Lees meer

Founded in 1899, the London School of Hygiene & Tropical Medicine is a world-leading centre for research and postgraduate education. The academics lead in their fields, providing unparalleled levels of academic, practical and international experience. Lees Minder