Postgraduaat in medicinale chemie

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduaat in medicinale chemie

The Open University

postgraduaat in medicinale chemie

Deze kwalificatie kunt u studeren op postdoctoraal niveau aspecten van medicinale chemie dat de banden tussen de ziekte, werkingsmechanismen en de ontwikkeling van veilige, effectieve commerciële drugs verkennen. U kunt deze onderwerpen na te streven over een aantal belangrijke gebieden van de gezondheid zoals kanker, hart-en vaatziekten, infectieziekten, diabetes, neurofarmacologie en ontsteking. Met behulp van de innovatieve lesmethoden ontwikkeld door de Open Universiteit, heeft u de mogelijkheid om te begrijpen hoe de drugs worden ontworpen, de studie van de laatste ontwikkelingen in deze veranderende omgeving van de hedendaagse medische therapie, terwijl het ontwikkelen van een breed scala aan vaardigheden in verband met de masters-niveau studie.

Leerdoelen

Het algemene doel van de kwalificatie is om kennis en inzicht, cognitieve vaardigheden, de belangrijkste vaardigheden en praktische en professionele vaardigheden te ontwikkelen in het onderzoek van medicinale chemie, met bijzondere nadruk op de moleculaire aspecten en de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Het is de bedoeling dat u zich zal ontwikkelen:

  • een goed begrip van de wetenschappelijke principes van de hoofdonderwerpen van medicinale chemie
  • vaardigheden van essentieel belang om postdoctorale studie in de wetenschap.

Na het voltooien van de opleiding moet je in staat zijn om:

  • gebruik van elektronische middelen van communicatie, informatie zoeken en terugvinden
  • kritisch beoordelen van een breed scala van wetenschappelijke literatuur in medicinale chemie
  • bereiden een poster en een presentatie die kritisch bezighouden met de huidige theoretische, methodologische en / of praktische problemen in de medicinale chemie.

Onderwijs, leren en evaluatiemethoden

Lesgeven is via module teksten, elektronisch materiaal en online forums. Het materiaal dat wordt meestal resource-based, met een online studiegids, en je wordt dan ook aangemoedigd om te plannen en je eigen leertraject uit te voeren.

Begrip van de principes en concepten wordt beoordeeld aan de hand-tutor gemarkeerde opdrachten (TMA), interactieve computer-gemarkeerde opdrachten (iCMAs) en online examen / end-of-module assessments (EMA's). U dient TMA's elektronisch en feedback via het ETMA systeem.

U dient ofwel een online examen (S807, S827) of een EMA (S825). Feedback bij Wm prestatie aan het einde van de module.

Deze vaardigheden worden ontwikkeld in het studiemateriaal en via online forums.

Deze vaardigheden worden getoetst in de TMA's en het online examen / EMA's. U ontvangt feedback op al uw beoordeelde werk, met bijzondere nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van vaardigheden door middel van de periode van elke module. Het lesmateriaal is voorzien op het leren van de media, het uitvoeren van onderzoek, communicatie via posters en presentaties en bekritiseren literatuur.

Deze vaardigheden worden getoetst in de TMA's en de EMA's. U ontvangt feedback op al uw beoordeelde werk, met bijzondere nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van vaardigheden door middel van de periode van elke module. Ontwikkeling van deze vaardigheden is gebaseerd op uw eerdere vaardigheden als wetenschap graduate invoeren van het programma, met een aantal onderwijs in het studiemateriaal en een aantal door middel van feedback van docenten op TMA's en de EMA plannen.

Deze vaardigheden worden getoetst in de TMA's en het online examen / EMA op alle drie de modules.

De universiteit wenst te benadrukken dat, terwijl alles in het werk wordt gesteld om regelmatig deze site te updaten, het materiaal is onderhevig aan verandering of wijziging in het licht van veranderingen in de regelgeving of het beleid of van financiële of andere noodzaak.

Carrière invloed

Het invullen van dit postgraduaat cursus zal u uitrusten met een set van de belangrijkste overdraagbare vaardigheden die relevant zijn voor het werk zullen zijn, alsmede het verstrekken van u met een basis van postdoctoraal niveau wetenschappelijke kennis en inzichten. Je leert om het huidige onderzoek en geavanceerde wetenschap in medicinale chemie, alsmede een evaluatie van onderzoeksmethoden kritisch te evalueren. Je leert om te gaan met complexe vraagstukken en maken geluid beslissingen in complexe situaties.

Je leert om informatie en conclusies aan specialistische wetenschappelijke doelgroepen effectief te werken als onderdeel van een team, aan te tonen zelfsturing en originaliteit in het aanpakken en oplossen van problemen, plannen en implementeren van taken op een professioneel niveau.

De aard van deze kwalificatie zal je zelfstandig leren vaardigheden, zoals kritisch lezen te ontwikkelen, evenals verbetering van de ICT-vaardigheden voor zowel literatuur zoeken en beheren van informatie en het versterken van uw communicatieve vaardigheden met anderen, zowel in de professionele en academische context.

Het hebben van deze kwalificatie, gekoppeld aan praktische ervaring zou kunnen openen carrièremogelijkheden in diverse wetenschappelijke en medische onderzoeksgebieden in de publieke en private sector, bijvoorbeeld in de farmaceutische bedrijven, de NHS, medisch onderzoek, universiteiten, commerciële laboratoria, en zelfstandige zorgverleners.

Lees meer over dit programma op de website van Open Universiteit hier

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
The Open University
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
1 - 7 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Buckingham, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan