Postgraduate Diploma in Voortschrijdende Healthcare Practice

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduate Diploma in Voortschrijdende Healthcare Practice

The Open University

Postgraduate Diploma in Voortschrijdende Healthcare Practice

Dit postgraduaat cursus beschikt u over een breed scala van kennis, vaardigheden, inzichten en kwaliteiten die nodig zijn om te functioneren als een succesvolle change agent, zowel in de gezondheidszorg leiderschap en in evidence-based practice in de gezondheidszorg. U zult het soort verandering inzichten en praktijkontwikkeling verstande dat u in staat zal stellen om een ​​strategisch verschil met het werk van uw werkgever, team en service, alsmede een doordachte bijdrage aan de best practice binnen uw beroep te maken te ontwikkelen. Belangrijk inzicht in verandering, en wat u kunt doen om het te beheren, uit te rusten u met het vertrouwen om een ​​herkenbaar verschil in de praktijk te maken.

De modules die je studeren voor dit postgraduaat, Leading verbeteringen in de gezondheidszorg (K827) andResearching en evalueren van de zorgpraktijk (K828), zal u voorzien van kritisch belangrijke inzichten in hoe veranderingen in de gezondheidszorg, wat onder verbetering en kwaliteit en hoe de verschillende soorten werk kan aanzienlijk verbeteren het lot van de betrokkenen binnen uw praktijk, of ze nu patiënten, familieleden, studenten, proefpersonen, ondergeschikten of superieuren.

Je bestudeert ook de mechanismen van verandering en ontdek hoe het beheer van deze kan helpen de positie van uw team, organisatie of uzelf op een betere gezondheidszorg te leveren. Je bereikt dit door het nastreven van een reeks onderzoeken, wat in de praktijk een aantal online, wat in nauwe samenwerking met collega's en anderen in overleg met de werkgroep om uw effectiviteit als een arts uit de gezondheidszorg te ontwikkelen. Onze studie gidsen leiden u door de vragen die je moet maken, u te helpen het vertrouwen als een onafhankelijke onderzoeker te ontwikkelen, iemand die gemakkelijk in staat om gevoel voor de soms verwarrende en tegenstrijdige karakter van de gezondheidszorg informatie.

Leerdoelen

Het doel van de Postgraduate Diploma in Voortschrijdende Healthcare Practice is om zorgverleners te rusten met de kennis, vaardigheden, persoonlijke, professionele en inter-professionele inzichten en kwaliteiten die nodig zijn om te functioneren als een succesvolle change agent, vaardigheden analist en onderzoeker in de vooruitgang van de gezondheidszorg.

Onderwijs, leren en evaluatiemethoden

We gebruiken een combinatie van print begeleide onderzoeken in de praktijk, elektronisch leren gidsen voor de literatuur of web bronnen en oefeningen die nauw samenwerken met een studiegroep, en module-brede forums om u te helpen uw kennis en begrip in verband met deze kwalificatie te ontwikkelen. U leert een scala aan vaardigheden en mogelijke houdingen binnen de gezondheidszorg, maar even belangrijk worden geholpen om meer voor jezelf te ontdekken. Inzicht in wat je denkt en waarom je denkt zoals je doet is belangrijk met betrekking tot begrippen als verbetering in de gezondheidszorg. Het suggereert waarom je bepaalde strategieën en houdingen en helpt u om de ervaring van verandering te begrijpen nemen. Beoordeling in deze kwalificatie is door cursussen - zijn er geen onderzoeken ingesteld.

De mogelijkheid om reflectief denken, kritisch en strategisch staan ​​centraal in deze kwalificatie. U krijgt inzicht in uw vaardigheden en capaciteiten, dat die u brengen naar de gezondheidszorg en die u nog zou kunnen ontwikkelen als een professionele en geleerde nodig. Wij zijn dan ook u te begeleiden door middel van een reeks onderzoeken die u helpen om uw kritisch denken en aanverwante vaardigheden te oefenen en te werken in meer fantasierijke en coherente manier met anderen. Wij maken gebruik van tutor-groep en module-brede online forums om u te helpen ideeën te repeteren met anderen.

De manier waarop we zoeken naar informatie, ideeën en plannen aandeel ontwikkelen diepgaande invloed op de manier waarop de gezondheidszorg is bedacht en veranderd. De media beïnvloedt soms de boodschap. De focus voor het onderzoek of onderzoek vorm kunnen geven wat wordt beschouwd als legitieme informatie of relevante gebieden van onderzoek. Daartoe leiden we u door de onderzoeken die u helpen om te onderzoeken hoe de enquête vormen de kennis verkregen. Deze omvatten welke vaardigheden zijn samengesteld uit, hoe innovatie werkt en wat een verdedigbare onderzoeksopzet.

Een belangrijk deel van je studie wordt uitgevoerd in de praktijk en op uw werkplek. Daartoe heeft de onderzoeken van deze kwalificatie waarschuwen u voor praktische technieken die hier gebruikt: observatie, reflectie en discussie, en de belangrijke maatregelen en benaderingen die je nodig hebt om te gebruiken om ervoor te zorgen dat onderzoek blijft ethische en professionele. We maken gebruik van print-based practice onderzoek studiegidsen om u te helpen bij uw werk en u aanmoedigen om later met de studie groep collega's te reflecteren op de voortgang.

De universiteit wenst te benadrukken dat, terwijl alles in het werk wordt gesteld om regelmatig deze site te updaten, het materiaal is onderhevig aan verandering of wijziging in het licht van veranderingen in de regelgeving of het beleid of van financiële of andere noodzaak.

Carrière invloed

Deze kwalificatie beschikt u aan carrièremogelijkheden geassocieerd met een breed scala aan leiderschap en praktijkontwikkeling rollen in de gezondheidszorg te grijpen. Studenten voor deze kwalificatie zijn doorgaans geïnteresseerd zijn in project werken geweest, leren onderzoeksopzet vaardigheden, die bijdragen aan de kwaliteitsborging van initiatieven en het optreden als consultants en adviseurs aan anderen. Het biedt een evenwichtige kennis en vaardigheden basis voor beoefenaars die een centrale rol spelen in de gezondheidszorg organisaties en hun werk vergadering doelen of het aanpakken van andere agenda eisen.

Op persoonlijk niveau de kwalificatie is professioneel voldoen, helpen u om de basis van uw expertise te onderzoeken, de manieren waarop vaardigheden helpen om gewenste resultaten te bereiken en om het deel dat bewijs kan en moet spelen in de gezondheidszorg van vandaag te begrijpen. Een belangrijk deel van ons onderwijs wordt geassocieerd met toenemende persoonlijke voldoening in de praktijk, evenals het verbeteren van bekwaamheid in een hoger niveau van het werk.

Onderzoeksvaardigheden worden beschouwd als een belangrijk onderdeel van het bevorderen van de zorgpraktijk, dus binnen deze kwalificatie u bijzondere aandacht zal besteden aan de opzet, het ontwerp en de uitvoering van het onderzoek, dat betekenis en nut in de praktijk instelling heeft. Je zal ook veel aandacht aan de inkoop en evaluatie van bewijs, van waar het kan komen. Het combineren van bewijsmateriaal en een dieper inzicht in de praktijk vaardigheden zal je in staat stellen om te werken in meer ondernemende manieren.

Het postgraduaat ondersteunt het ministerie van Volksgezondheid de agenda voor de modernisering van loopbaan professionals in de gezondheidszorg '. De kwalificatie is geschikt voor professionals in de gezondheidszorg van medische, verpleegkundige, verloskundige, gezondheid bezoeken en paramedische achtergronden in de openbare en particuliere systemen in de gezondheidszorg en in de gemeenschap en de vrijwilligerssector.

Toelatingseisen

Het is een vereiste dat je:

  • Een diploma of een gelijkwaardige opleiding, door een Britse universiteit of andere erkende graad toekennen lichaam, of een relevante beroepskwalificatie verleend.
  • De toegang tot een praktijk omgeving, die klinische, onderwijs, management of onderzoek kan zijn.

Toegang kan worden op basis van part-time werk, doen we niet van uit dat je een full-time professional. Echter, deze kwalificatie is niet geschikt voor degenen die momenteel het nemen van een loopbaanonderbreking of op langere periode van verlof.

U zult ook moeten bekwamen in het Engels te zijn, om een ​​IELTS norm van 6,0. Als u niet zeker bent u in staat zal zijn om een ​​gratis Engels-test als onderdeel van het registratieproces.

U kunt deze kwalificatie behalen door het succesvol afronden van twee 60-krediet modules, maar u wordt sterk aangeraden om niet meer dan een 60-krediet-module in elk jaar studeren.

Lees meer over dit programma op de website van Open Universiteit hier

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
The Open University
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
2 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Buckingham, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan