Postgraduate Diploma in Medicinal Chemistry

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduate Diploma in Medicinal Chemistry

The Open University

Deze kwalificatie stelt u in staat om uw studies over aspecten van medicinale chemie voort te zetten die de verbanden onderzoeken tussen ziekte, werkingsmechanismen en de ontwikkeling van veilige, effectieve commerciële geneesmiddelen. U moet de mogelijkheid hebben om deze onderwerpen na te streven in een aantal belangrijke gezondheidsgebieden, waaronder kanker, hartziekten, infectieziekten, neurofarmacologie en ontstekingen.

Belangrijkste kenmerken van de cursus

 • Ontwikkelt uw begrip van hoe medicijnen worden ontworpen
 • Bouwt een breed scala aan vaardigheden in verband met postdoctorale studie
 • Geeft u de mogelijkheid om in nog één jaar bij te dragen aan de MSc in Medicinal Chemistry.

Cursus details

modules

Om deze kwalificatie te behalen, heb je 120 credits nodig als volgt:

 • Onderzoeksvaardigheden ontwikkelen in de wetenschap
 • Concept naar kliniek
 • Moleculen in de geneeskunde

Merk op dat de unieke studieregel van de universiteit van toepassing is op deze kwalificatie. Dit betekent dat u ten minste 40 studiepunten uit OE-modules moet opnemen die niet zijn meegeteld in een andere OU-kwalificatie die eerder aan u is toegekend.

De modules die in deze beschrijving worden genoemd, zijn momenteel beschikbaar voor onderzoek. Als we het curriculum regelmatig bekijken, kan de exacte selectie echter in de loop van de tijd veranderen.

Leerresultaten, onderwijs en beoordeling

De leerresultaten van deze kwalificatie worden op vier gebieden beschreven:

 • Kennis en begrip
 • Cognitieve vaardigheden
 • Praktische en professionele vaardigheden
 • Sleutelvaardigheden

Overschrijving

Als je elders met succes een relevante postdoctorale studie hebt voltooid, kun je het mogelijk in de richting van deze kwalificatie tellen, waardoor het aantal modules dat je moet studeren, afneemt. U dient zo snel mogelijk een aanvraag voor overschrijving in te dienen voordat u zich registreert voor uw eerste module. Maximaal 60 studiepunten van modulevrijstelling kunnen worden toegestaan ​​voor S807 of S827 en / of S825.

Ter afronding

Na succesvolle afronding van de vereiste modules, wordt u een Postgraduate Diploma in Medicinale Chemie toegekend, die u het recht geeft om de letters PG Dip Med Chem (Open) achter uw naam te gebruiken.

Je kunt je studie voortzetten en de MSc-projectmodule van 60 studiepunten (S810) volgen om de MSc in Medicinal Chemistry (F62) te behalen.

Toelatingseisen

Om te studeren voor het Postgraduate Diploma in Medicinale Chemie moet je normaal gesproken een Britse graad (of een gelijkwaardige kwalificatie) in de wetenschap hebben of een wetenschapsgerelateerd onderwerp dat relevant is voor deze kwalificatie. We raden u ten sterkste aan om te controleren of uw achtergrond en ervaring voldoende zijn om u een degelijke basis te geven waarop u deze kwalificatie kunt aanpakken, omdat we hebben geconstateerd dat studenten die op de juiste manier zijn voorbereid de grootste kans hebben om hun studie met goed gevolg af te ronden. Ons boekje Voorbereiding op S807 en S827 biedt meer gedetailleerde richtlijnen; dit kan als PDF worden bekeken of afgedrukt. Als u andere studie of ervaring hebt waarvan u denkt dat deze u deze kwalificatie biedt, kunt u nog steeds een aanvraag indienen, maar moet u bewijsmateriaal van uw studie of ervaring overleggen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar het Science Postgraduate Team.

Je hebt ook goede computervaardigheden en een niveau van vaardigheid in de Engelse taal nodig dat geschikt is voor postdoctorale studies. Het volgende moet u een idee geven van de elementaire IT- en taalvaardigheden die studenten van ons verwachten voordat u zich aanmeldt voor onze postdoctorale kwalificaties in de wetenschap. Raadpleeg ook de afzonderlijke modulebeschrijvingen om ervoor te zorgen dat u voldoende voorbereid bent voordat u voor deze kwalificatie gaat studeren.

Elementaire IT-vaardigheden: onze wetenschappelijke postdoctorale modules worden online geleverd en zijn daarom sterk afhankelijk van het gebruik van IT. U moet bijvoorbeeld toegang hebben tot essentiële leesmaterialen, audiovisuele en andere online bronnen, communiceren met andere studenten, met uw docenten en met moduleteams, zoeken naar informatie en online opdrachten maken en indienen. Sommige IT-vaardigheden worden onderwezen in onze modules, maar je moet een basiscompetentie hebben voordat je bij ons begint (bijv. In staat zijn om op internet te zoeken, e-mail te gebruiken, tekstverwerkingspakketten te gebruiken en deel te nemen aan online forums).

Vaardigheid in het gebruik van het Engels: al onze onderwezen modules zijn in het Engels en uw vaardigheid in de Engelse taal moet voldoende zijn voor postdoctorale studie. Als Engels niet uw eerste taal is, raden we u ten zeerste aan om een ​​IELTS-score (International English Language Testing System) van minimaal 7 te behalen. U kunt uw Engelse taalvaardigheid met betrekking tot uw voorgestelde studies beoordelen door een bezoek te brengen aan de IELTS-website.

Hoe lang het duurt

De meeste studenten studeren deze kwalificatie in drie jaar, omdat we aanbevelen dat je één module per jaar neemt vanwege de eisen van het bestuderen van het diploma. De minimum af te ronden tijd is twee jaar, de maximale tijd om te voltooien is zeven jaar. Als u door wilt gaan naar de MSc in Medicinal Chemistry (F62), moet u dit diploma binnen een kortere periode afmaken.

Carrière relevantie

De voltooiing van dit postdoctorale diploma biedt u essentiële overdraagbare vaardigheden die relevant zijn voor uw carrière en de werkplek, en biedt u een basis van wetenschappelijke kennis en inzicht op postacademisch niveau. Je leert het huidige onderzoek en de geavanceerde wetenschap in de medische chemie kritisch te evalueren en onderzoeksmethoden te evalueren. Je leert omgaan met complexe vraagstukken en maakt gedegen oordelen en beslissingen in complexe situaties.

Je leert ook informatie en conclusies over te brengen aan gespecialiseerde wetenschappelijke doelgroepen, effectief te werken als onderdeel van een team, zelfsturing en originaliteit aan te tonen bij het aanpakken en oplossen van problemen en het plannen en uitvoeren van taken op professioneel niveau.

De kwalificatie zal uw onafhankelijke leervaardigheden ontwikkelen, uw ICT-vaardigheden verbeteren bij het lokaliseren van informatie en het communiceren met anderen in zowel professionele als academische contexten.

Het hebben van deze kwalificatie gekoppeld aan praktische ervaring kan carrièremogelijkheden bieden op verschillende wetenschappelijke en medische onderzoeksgebieden in de publieke en private sector, bijvoorbeeld in farmaceutische bedrijven, de NHS, medisch onderzoek, universiteiten, commerciële laboratoria en onafhankelijke zorgaanbieders.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
The Open University

Laatst bijgewerkt op January 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 7 jaar
Price
Prijs
6,851 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan