{healthcarestudies-pre-med:singular} in de Verenigde Brampton in Canada

Beste {healthcarestudies-pre-med:plural} in de Verenigde Brampton in Canada 2018/2019

Master

Studenten die pre-med cursussen volgen zijn opleiding voor hun verdere opleiding in de medische sector. Naast een focus op wetenschappelijke studies zoals biologie en organische chemie, legt dit studiegebied over het algemeen de basis voor vele verschillende loopbanen in de geneeskunde.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

{healthcarestudies-pre-med:plural} in de Verenigde Brampton in Canada

Lees meer

5 jaar Pre-Med / MD-programma

Easton Education
Online en Campus gecombineerd Voltijd 5 jaar January 2019 Canada Winnipeg Brampton +1 more

Easton Education 's 5-jarige pre-med / MD-programma biedt aspirant-studenten medische geneeskunde de voorwaarden die vereist zijn voor toegang tot een Caribbean Medical School en Amerikaanse klinische rotaties. Studenten zullen één jaar Pre-medische cursussen voltooien en na succesvolle afronding hebben ze gegarandeerd toegang tot een gelieerde Caribische Medical School. [+]

5 jaar Pre-Med / MD-programma

Cursuscode: EE-PMMD

Programma beschrijving

Easton Education 's 5-jarige pre-med / MD-programma biedt aspirant-studenten medische geneeskunde de voorwaarden die vereist zijn voor toegang tot een Caribbean Medical School en Amerikaanse klinische rotaties. Studenten zullen één jaar Pre-medische cursussen voltooien en na succesvolle afronding hebben ze gegarandeerd toegang tot een gelieerde Caribische Medical School. De studenten voltooien vervolgens twee jaar basiswetenschappen en pre-klinische cursussen voordat ze doorgaan naar 72 weken van klinische rotaties in de VS.

Onze deskundige en professionele instructeurs geven niet alleen voorlichting, maar ook tutor en adviseren studenten in de loop van hun studie. Studenten worden geïnstrueerd op basis van een rigoureus curriculum, dat een solide basis zal vormen voor studenten om verder te bouwen in hun studie.... [-]


Diploma of Pre-Health Sciences (Pre-Med)

Easton Education
Online en Campus gecombineerd Voltijd 42 weken January 2019 Canada Winnipeg Brampton +1 more

[+]

- Voltooid aanvraagformulier

- Kleurenfoto van de aanvrager

- Doorgaan of persoonlijke verklaring. Een persoonlijke verklaring is een samenvatting van de interesses, doelen, persoonlijke eigenschappen van de studenten, enz. die de student kan classificeren als een geschikte kandidaat voor het programma van hun interesse. Beperk persoonlijke verklaringen tot 500 woorden.

- Een aanbevelingsbrief van een leraar, professor, werkgever, werk / vrijwilliger-supervisor of een professionele persoon die niet persoonlijk verbonden is met de aanvrager.

- Bewijs van Engelse taalvaardigheid (IELTS - 6.0 of hoger); indien toepasselijk.

Welke referentie zal worden toegekend na voltooiing van het programma ... [-]