{healthcarestudies-pre-med:singular} in Pre-Med in de Verenigde Staten

Zoek {healthcarestudies-pre-med:plural} in Pre-Med in de Verenigde Staten

Pre-Med

Studenten die pre-med cursussen volgen zijn opleiding voor hun verdere opleiding in de medische sector. Naast een focus op wetenschappelijke studies zoals biologie en organische chemie, legt dit studiegebied over het algemeen de basis voor vele verschillende loopbanen in de geneeskunde.

Pre-med-studie bereidt studenten voor afgestudeerd werk in het medisch veld dat zal leiden tot een medische arts aanduiding. Er zijn bacheloropleidingen, zoals biologie, neurowetenschappen, natuurkunde en chemie die worden beschouwd als pre-cursussen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

{healthcarestudies-pre-med:singular} in Pre-Med in de Verenigde Staten

Lees meer

Pre-Medicine Program

Drury University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Springfield

Drury-universiteit heeft uitstekende programma's voor studenten die geïnteresseerd zijn in de allopathische geneeskunde (MD) en osteopathie (DO). Beide soorten medische scholen vereisen aanvragers aan de MCAT nemen. [+]

Over de Pre-Medicine Program

Drury-universiteit heeft uitstekende programma's voor studenten die geïnteresseerd zijn in de allopathische geneeskunde (MD) en osteopathie (DO). Beide soorten medische scholen vereisen aanvragers aan de MCAT nemen.

De tijd die nodig is om af te studeren van de medische school is hetzelfde. Beide soorten medische studenten komen in aanmerking voor dezelfde stages en residenties. In tegenstelling tot een traditionele allopathische arts, zijn osteopathic artsen opgeleid in Osteopatisch manipulatieve Behandeling en hebben een holistische aanpak van de opleiding. Vereisten buiten kern klassen zijn: BIOL 320: gewervelde Fysiologie, BIOL 322: Geavanceerde Genetica, CHEM 336: Biochemie en CHEM 208: Analytical Chemistry.... [-]


5 jaar Pre-Med / MD-programma

Easton Education
Online en Campus gecombineerd Voltijd 5 jaar January 2019 Verenigde Staten Chicago

Easton Education 's 5-jarige pre-med / MD-programma biedt aspirant-studenten medische geneeskunde de voorwaarden die vereist zijn voor toegang tot een Caribbean Medical School en Amerikaanse klinische rotaties. Studenten zullen één jaar Pre-medische cursussen voltooien en na succesvolle afronding hebben ze gegarandeerd toegang tot een gelieerde Caribische Medical School. [+]

5 jaar Pre-Med / MD-programma

Cursuscode: EE-PMMD

Programma beschrijving

Easton Education 's 5-jarige pre-med / MD-programma biedt aspirant-studenten medische geneeskunde de voorwaarden die vereist zijn voor toegang tot een Caribbean Medical School en Amerikaanse klinische rotaties. Studenten zullen één jaar Pre-medische cursussen voltooien en na succesvolle afronding hebben ze gegarandeerd toegang tot een gelieerde Caribische Medical School. De studenten voltooien vervolgens twee jaar basiswetenschappen en pre-klinische cursussen voordat ze doorgaan naar 72 weken van klinische rotaties in de VS.

Onze deskundige en professionele instructeurs geven niet alleen voorlichting, maar ook tutor en adviseren studenten in de loop van hun studie. Studenten worden geïnstrueerd op basis van een rigoureus curriculum, dat een solide basis zal vormen voor studenten om verder te bouwen in hun studie.... [-]


Diploma of Pre-Health Sciences (Pre-Med)

Easton Education
Online en Campus gecombineerd Voltijd 42 weken January 2019 Verenigde Staten Chicago

[+]

- Voltooid aanvraagformulier

- Kleurenfoto van de aanvrager

- Doorgaan of persoonlijke verklaring. Een persoonlijke verklaring is een samenvatting van de interesses, doelen, persoonlijke eigenschappen van de studenten, enz. die de student kan classificeren als een geschikte kandidaat voor het programma van hun interesse. Beperk persoonlijke verklaringen tot 500 woorden.

- Een aanbevelingsbrief van een leraar, professor, werkgever, werk / vrijwilliger-supervisor of een professionele persoon die niet persoonlijk verbonden is met de aanvrager.

- Bewijs van Engelse taalvaardigheid (IELTS - 6.0 of hoger); indien toepasselijk.

Welke referentie zal worden toegekend na voltooiing van het programma ... [-]