Filter
Pre-Nurse
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste {healthcarestudies-pre-nurse:plural} in UK 2019/2020

Pre-verpleegkundige programma's kunnen studenten door verschillende onderwerpen om hen voor te bereiden op een verpleegkundige graad. Cursussen omvatten meestal scheikunde, biologie, anatomie, fysiologie en voeding. Er kan ook een focus zijn op aanvullende onderwerpen zoals Engels en statistieken. Afhankelijk van de school kunnen er bepaalde vereisten zijn.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

{healthcarestudies-pre-nurse:plural} in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Bucks New University

Verpleegkunde houdt veel meer in dan alleen oefenen. Je begrijpt de theorie en feiten achter de diagnose die je kunnen helpen bij het nemen van die cruciale beslissingen ... [+]

Cursus overzicht

* Plaatsen zijn beschikbaar vanaf september 2019 op onze Aylesbury Campus, Buckinghamshire, en onze Uxbridge Campus, West-Londen. Bel 0330 123 2023 voor meer informatie of vul ons aanvraagformulier in.

Als je mensen wilt helpen en begeleiden op hun meest kwetsbare momenten, dan is verpleging de carrière voor jou.

Als volwassen verpleegster zult u te maken krijgen met een gevarieerd scala aan situaties zonder twee dagen ooit hetzelfde te zijn en elke functie biedt u werkplezier dat u moeilijk zult vinden om elders te vinden.

Je kunt als verpleegster werken op een aantal plaatsen, zowel in de particuliere als in de publieke sector, nadat je bent afgestudeerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Uxbridge Aylesbury
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands