SCCC biedt een verscheidenheid aan pre-professionele programma's, waaronder pre-tandheelkunde, pre-engineering, pre-med, pre-apotheek, pre-fysiotherapie en pre-veterinaire opties. Studenten kunnen kiezen tussen associate degree en transfer options, gericht op een brede kennisbasis in de wetenschappen, wiskunde en communicatie. De strengheid en uitdaging van een pre-professioneel traject blijkt uit de soorten cursussen, cursusbelasting en tijdsbestuursvaardigheden die nodig zijn voor studenten in het programma. Samen met de faculteit en het personeel in de afdeling Math, Science en HPERD, samen met de SCCC Transfer Coordinator, zijn afgestudeerden van de SCCC pre-professionele programma's bereid om een ​​verscheidenheid aan opties voor carrière en voortgezet onderwijs te volgen.

Pre-engineering: Ingenieurs passen de theorieën en principes van wetenschap en wiskunde toe op het onderzoeken en ontwikkelen van economische oplossingen voor technische problemen. Bij Seward County Community College kunnen de studenten de fundamentele wetenschaps- en wiskundecursussen en andere algemene opleidingseisen aanvragen voordat ze overgaan naar een universiteit om een ​​ingenieursgraad af te ronden.

Pre-med: Een medische praktiserende persoon is iemand die uitkijkt op het welzijn en de gezondheid van mensen Medische Practitioners behandelen zieke en gewonde mensen, evenals adviseren patiënten over gezondheid en welzijn. Naast het werken in een ziekenhuis, kliniek of privé-praktijk, kunnen medische praktijken ook werken voor universiteiten, onderzoekslaboratoria of overheid. Bij Seward County Community College kunnen studenten de fundamentele wetenschaps- en wiskundecursussen en andere algemene opleidingseisen aanvragen voordat ze overgaan naar een universiteit om een ​​bacheloropleiding te voltooien en verder te gaan naar hun gekozen vakgebied.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019