{healthcarestudies-pre-vet:singular}

Vind Alleen in het Nederlands Beste {healthcarestudies-pre-vet:plural}

Een programma in de pre-diergeneeskunde kan studenten helpen die graag met dieren werken om naar de veterinaire school te gaan. Studenten met een opleiding tot dierenarts kunnen ook in staat zijn om stage te lopen bij een dierenarts om meer over het beroep te weten te komen.

{healthcarestudies-pre-vet:singular} 2018/2019

Lees meer

Bachelor in de pre-diergeneeskunde

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Tampa

Studenten die geïnteresseerd zijn in te gaan op de veterinaire medische school meestal grote in de biologie, chemie of biochemie.

[+]

Bachelor in de pre-diergeneeskunde

Studenten die geïnteresseerd zijn in te gaan op de veterinaire medische school meestal grote in de biologie, chemie of biochemie. Aangezien deze majors zowel de vereiste cursussen voor toegang tot professionele scholen omvatten als aanvullende cursussen die studenten helpen bij de voorbereiding op veterinaire programma's en voor het toelatingsexamen (het Graduate Record Examination of de Medical College Admissions Test). Andere graden kunnen echter ook studenten voorbereiden op gezondheidsberoepen; dus studenten worden aangemoedigd om major te worden in het vakgebied waar ze uitblinken en moeten een Pre-health Professions-adviseur raadplegen over cursussen.... [-]


Pre-Veterinary Medicine (Agriculture Concentration)

Eastern Kentucky University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Richmond

[+]

Wat zijn de vereisten om toegelaten te worden tot het programma? [-]