{healthcarestudies-pre-vet:singular}

Vind Alleen in het Nederlands Beste {healthcarestudies-pre-vet:plural}

Studies in de pre-diergeneeskunde kunnen een beroep doen op studenten die graag buiten werken en praktijkervaring opdoen in de pre-diergeneeskunde. Praktijkervaring kan een student helpen bij het bepalen welke richting hij moet volgen nadat hij cursussen in een pre-dierenartsprogramma heeft gevolgd.

{healthcarestudies-pre-vet:singular} 2019

Lees meer

Pre-Veterinary Medicine (Agriculture Concentration)

Eastern Kentucky University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Richmond

[+]

{healthcarestudies-pre-vet:singular} 2019. Wat zijn de vereisten om toegelaten te worden tot het programma? [-]

Bachelor in de pre-diergeneeskunde

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Tampa

Studenten die geïnteresseerd zijn in te gaan op de veterinaire medische school meestal grote in de biologie, chemie of biochemie.

[+]

Bachelor in de pre-diergeneeskunde

Studenten die geïnteresseerd zijn in te gaan op de veterinaire medische school meestal grote in de biologie, chemie of biochemie. Aangezien deze majors zowel de vereiste cursussen voor toegang tot professionele scholen omvatten als aanvullende cursussen die studenten helpen bij de voorbereiding op veterinaire programma's en voor het toelatingsexamen (het Graduate Record Examination of de Medical College Admissions Test). Andere graden kunnen echter ook studenten voorbereiden op gezondheidsberoepen; dus studenten worden aangemoedigd om major te worden in het vakgebied waar ze uitblinken en moeten een Pre-health Professions-adviseur raadplegen over cursussen.... [-]