AICASA

American International College of Arts and Sciences - Antigua (AICASA) biedt training in gezondheidswetenschappen en cursussen aan studenten om de basis voor graden in geneeskunde en andere aanverwante gezondheidsberoepen vast te stellen of te versterken. Studenten die rechtstreeks van de middelbare school komen en die het pad naar een MD-opleiding kennen, willen een opleiding volgen bij AICASA om een ​​AS in Health Sciences te behalen.

AICASA is van mening dat iedereen met het talent, de drive en de passie om een ​​gekwalificeerde arts te zijn, de mogelijkheid om die droom te realiseren niet mag worden ontzegd. Het college biedt een verscheidenheid aan niet-gegradueerde cursussen met de nadruk op de pre-medische en gezondheidswetenschappen en biedt vele opties, die allemaal kunnen leiden tot de mogelijkheid om een ​​MD-graad * of een Associate of Science (AS) -graad in Gezondheidswetenschappen te behalen .

De ruggengraat van de geneeskunde

Door het curriculum biedt AICASA alle nodige middelen voor toekomstige MD's en andere gezondheidswetenschappers om hun opleiding op het goede spoor te krijgen.

Gekwalificeerde aanvragers hebben een middelbare schooldiploma behaald met een minimum GPA van 2,8 op basis van een 4.0-systeem en minimaal 1000 of 24 op de eerste twee secties van de SAT of in totaal voor de ACT, respectievelijk.

Gekwalificeerde aanvragers uit Caribische Gemeenschap (CARICOM) landen hebben een middelbare schooldiploma, 5e-formulieren diploma of het equivalent daarvan behaald, met een GPA van minimaal 2,8. Ze hebben ook CXC-examens afgelegd in het Engels, Wiskunde, Biologie, Scheikunde en Natuurkunde met scores van 1 of 2 (een score van 3 is toegestaan).

Niet-degree cursussen kunnen worden gevolgd om ontbrekende vereisten te voltooien en / of academische vaardigheden te versterken.

Het veilige en serene eiland biedt een unieke omgeving om een ​​fundament te leggen in de gezondheidswetenschappen.

* Graad verleend door AUA College of Medicine.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van American University of Antigua »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019