Primaire tandheelkundige zorg (MSc, Pg Dip, Pg Cert - online leren)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Primaire tandheelkundige zorg (MSc, Pg Dip, Pg Cert - online leren)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmabeschrijving

Dit parttime, online modulaire programma biedt onderwijs op masterniveau voor artsen in de eerstelijns gezondheidszorg, met een bijzondere nadruk op herstellende tandheelkunde.

De structuur van het diploma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van beoefenaars van de tandheelkunde van over de hele wereld.

Het programma ontwikkelt uw vermogen om een ​​evidence-based benadering van de klinische praktijk te volgen en om primaire tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit te beoordelen en te bieden.

Dentist

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om vanuit uw eigen huis of werkplek te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel.

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Programmastructuur

Elke cursus loopt over een periode van vijf of tien weken (afhankelijk van de credits) met deelname aan online discussies en het voltooien van getimede taken is een verplicht onderdeel van het proces.

Het programma wordt ondersteund door een virtuele leeromgeving (ELO) en al het educatieve materiaal is online beschikbaar. Cursussen voor beoordeling worden geüpload naar de site en er is een actieve discussieborden voor studenten beschikbaar naast door docenten geleide discussies. Alle modules bieden een permanente evaluatie.

Het onderhoud van een portfolio van bewijsmateriaal is een essentieel onderdeel van de beoordeling. Studenten worden sterk aangemoedigd om een ​​reflecterend element op te nemen en een persoonlijk dagboek bij te houden.

Er is veel tijd nodig om dit programma te voltooien en aanvragers moeten zich ervan bewust zijn dat zij moeten deelnemen aan wekelijkse zelfstudies en discussies. Geschat wordt dat tussen 15-20 uur klinische tijd en persoonlijk onderzoek elke week vereist zal zijn.

Je kunt ervoor kiezen om te studeren op certificaat, diploma of meestersniveau.

Jaar 1 (certificaat) en Jaar 2 (diploma) cursussen omvatten:

 • Inleiding tot klinisch bewijs.
 • Diagnose en behandelplanning.
 • Directe restauraties.
 • Dental Clinic Management.
 • Occlusaal beheer van het gerestaureerde natuurlijke gebit.
 • Endodontie in primaire tandheelkundige zorg.
 • Parodontaal management in primaire tandheelkundige zorg.
 • Indirecte restauraties.
 • Restauratie van de Edentulous Space.

In jaar 3 (masters) voltooit u een proefschrift en voert u klinische casusrapporten uit.

Een jaarlijkse zomerschool zal worden gehouden in het Edinburgh Postgraduate Dental Institute om het coachingselement klinische vaardigheden van het onderwijs te versterken.

Carrièremogelijkheden

Deze masters degree staat niet toe dat de toegang tot specialistische lijsten, maar het zal de promotie helpen bij een primaire tandheelkundige zorg carrière Pathway , met name in loondienst service.

Algemene tandartsen die betrokken willen zijn bij onderwijs of onderzoek zullen dit ook een belangrijke kwalificatie vinden.

Het Royal College of Surgeons of England (FGDP UK) heeft de mate ten opzichte van hun Fellowship carrière geaccrediteerd Pathway .

Toelatingseisen

Een primaire tandheelkundige kwalificatie (zoals een bachelor in de tandheelkunde) of een internationaal equivalent daarvan, plus een ervaring van minimaal twee jaar na de kwalificatie.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
 • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Feb. 1, 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
20,700 GBP
(MSc). 13.800 GBP (PgDip). 6.900 GBP (PgCert).
Information
Deadline
Vraag informatie aan
At least one month prior to entry
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum : Feb. 1, 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
At least one month prior to entry
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 1, 2019
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
At least one month prior to entry
Einddatum Vraag informatie aan