Proefdierkunde masteropleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een groot deel van de moderne geneeskunde is verschuldigd aan onvervangbare dierproeven. Met de behoefte aan technisch geavanceerde, humane en weloverwogen gebruik van dieren in biomedisch onderzoek, de vraag naar gekwalificeerde mensen op het gebied van proefdierkunde is erg hoog, vooral in universiteiten, farmaceutische bedrijven, en biotechnologische bedrijven. Om door te gaan in deze zeer concurrerende industrie, is het essentieel om de training voordeel dat een gespecialiseerde masteropleiding biedt te hebben. Daarom heeft Eastern Virginia Medical School lanceerde deze nieuwe online Master of Laboratory Animal Science Program.

De masteropleiding bouwt een solide basis voor een succesvolle carrière in proefdierkunde. De cursussen richten zich op alle aspecten van de proefdierkunde en dierlijke facility management. Het practicum biedt de student de mogelijkheid om de theoretische kennis die ze hebben geleerd om de praktijk van proefdierkunde toepassing. Het programma kan ook het verbeteren van de positie van studenten die willen hun opleiding diergeneeskunde voorbaat voor hun toepassing op de veterinaire school.

Dit programma zal de wetenschappers die van plan zijn op te leiden, te voeren en dierproeven en dierlijke faciliteiten te evalueren door hen te voorzien van een hoge kwaliteit fundamentele wetenschap, klinische, statistische en ethiek onderwijs dat de afgestudeerden in staat stelt om effectieve experimenten te ontwerpen, terwijl het minimaliseren van het aantal benodigde dieren en ongunstige effecten.

Cursussen zal putten uit EVMS 'brede, in-house expertise in proefdierkunde en zal state-of-the-art faciliteiten van de school te gebruiken. Het programma zal verder worden versterkt door gerenommeerde gastdocenten, waardoor de deelnemers zowel de theorie en technische vaardigheden worden gegeven door experts actief in de voorhoede van deze discipline.

Leerplan

De online Master of Laboratory Animal Science programma zorgt voor maximale flexibiliteit voor de student. Het is ontworpen voor personen die thans nog altijd werkzaam op het gebied van proefdierkunde, diegenen die carrière, of die op zoek naar kansen in onderzoekslaboratoria, maar wil niet te verhuizen naar een programma traditionele master bij te wonen.

Het programma heeft een totaal van 30 studiepunten in 5 semesters meer dan 2 jaar. Alle cursussen online, met een week op de campus voor hands-on training van dieren tijdens de zomer semester, tussen 1 en 2 jaar.

Toelatingsvoorwaarden

De volgende elementen zijn vereisten om in aanmerking voor toelating tot het programma:

Voor alle aanvragers

 • Bachelor of een graduaat met een 2.75 GPA of hoger vanuit een regionaal en nationaal erkende Amerikaanse hogeschool of universiteit of een internationaal equivalent.
 • Het programma kan uitzonderingen op een case-by-case basis verlenen.
 • Succesvolle afronding van twee semesters elk van college-niveau biologie en scheikunde en een semester van wiskunde.
 • Minimum van 3 maanden of 500 uur hands-on ervaring, zoals beschreven in de technische vaardigheden vereist is voor de start van het eerste semester.
 • Een totaal van 6 maanden of 1000 uur gecontroleerd proefdier ervaring (met inbegrip van de 500 uur hands-on toelatingsvoorwaarde) is een vereiste afstuderen.
 • Aanvragers die een toekomst willen als Laboratory Animal technoloog worden sterk aangemoedigd om full-time ervaring / werkgelegenheid tijdens het 2 jaar van het programma in aanmerking te komen voor LAT en LATG certificering door American Association of Laboratory Animal Science (AALAS).
 • Drie brieven van de referentie, waarvan er één moet de minimale hands-on ervaring van dieren eis controleren.
 • Persoonlijke verklaring waarin de aanvrager academische en professionele doelen.
 • Computer en computer diensten met verschillende specificaties (zie Computer Standards).

VOOR INTERNATIONALE aanvragers:

Vertaling: Als de academische instelling die je hebt bezocht geen documenten in het Engels te geven, zal de credentialing agentschap vereisen dat u een woord-voor-woord vertaling van uw afschriften in te dienen. U kunt contact opnemen met de Universiteit Language Services (ULS) aan www.universitylanguage.com naar je cijferlijst te dienen voor de vertaling en instrueren hen om de vertaalde transcript te sturen naar de credentialing agentschap u hebt gekozen.

Transcript Evaluatie: Internationale studenten wier moedertaal niet Engels kunnen contact opnemen met één van de volgende credentialing instanties om transcripties in te dienen voor de officiële evaluatie. Instrueer de credentialing agentschap aan de officiële evaluatie (en vertaling) rechtstreeks naar de EVMS directeur van Admissions & inschrijving.

LET OP: Een officiële transcript moet zo goed aan de EVMS Office of Admissions & inschrijving worden ingediend als de credentialing agentschap van uw keuze.

TOEFL: International aanvragers wier moedertaal niet het Engels moet de TOEFL-examen af ​​te leggen en een score krijgen als volgt: Papier-gebaseerde test: 550; Computer-gebaseerde test: 213; iBT examen: 80. Ga naar de ETS-website om de TOEFL-examen af ​​te leggen, en verzoek TOEFL scores worden rechtstreeks toegezonden aan het Bureau van Admissions & inschrijving School of Health Professions. ETS meldt scores voor twee jaar na de test datum. Als u eerder hebt genomen van de TOEFL, maar de periode van twee jaar is verstreken, zal het programma een persoonlijk exemplaar, indien beschikbaar te accepteren.

Carriere vooruitzichten

Studenten in het programma verdienen een Biomedische Wetenschappen Master's degree met een specialiteit in Laboratory Animal Medicine in twee jaar. Ons doel is om het biomedisch onderzoek gemeenschap met bekwame individuen in proefdierkunde die de benodigde functies in onderzoek en verzorging van dieren faciliteiten kunnen voldoen onmiddellijk na het afstuderen.

Met nieuwe en strengere richtlijnen dierenbescherming, de wetenschap en onderzoek industrieën dringend hooggekwalificeerd personeel om hun proefdier onderzoek in een zeer competente manier te leiden en te beheren. Veel spannende mogelijkheden bestaan ​​waaronder die in de academische wereld, de industrie (biotechnologie en farmaceutische bedrijven), en de overheid. Laboratorium dier deskundigen zijn betrokken bij de veterinaire zorg, het onderwijs, dier resource management, verfijning van diermodellen, de ontwikkeling van alternatieven voor dieren in het onderzoek, en onafhankelijk onderzoek.

Kosten van deelname w / o lening Vergoedingen

 • Staat in: $ 36.340 $ 23.633 MLAS2 MLAS1
 • Out van State: $ 38.248 $ 24.905 MLAS2 MLAS1
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... Lees meer

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Lees Minder