Professionele certificaten in restauratieve tandheelkunde

Healthcare Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Professionele certificaten in restauratieve tandheelkunde

Healthcare Learning

Overzicht

Healthcare Learning is verheugd zijn reeks professionele certificaten in samenwerking met de Universiteit van Manchester te onthullen. De reeks programma's is beschikbaar om individueel te studeren, waardoor studenten de disciplines kunnen mixen en matchen die hen het meest interesseren. Voor elke voltooide klas ontvangen de studenten een CPD en een professioneel certificaat van de Universiteit van Manchester.

Dit is een geweldige manier om een ​​opleiding tot graad-kwaliteit te krijgen van een wereldwijde topschool voor tandheelkunde zonder zich volledig te kwalificeren.

Kies welke vakgebieden aansluiten bij uw individuele vereisten, zodat u de flexibiliteit hebt om single te dekken of complete programma's te combineren om aan uw leerbehoeften te voldoen.

modules

MODULE 1: 21ST EEUWSE PRAKTIJK IN ESTHETIEK

Deze unit is bedoeld om studenten te voorzien van kennis en kennis die nodig is voor de 21e-eeuwse tandartspraktijken en omvat relevante klinische anatomie, ziektetiologie en pathogenese, actuele concepten in de diagnose, inclusief het gebruik van nieuwe technologie. Het behandelt een basiscursus occlusie, materiaalwetenschappen en een update van de huidige praktijk in radiologie en beeldvorming. Deze unit bevat ook theoretische en praktische modules om het praktijkmanagement te verbeteren, zoals klinische registratie, klinische fotografie, communicatietechnieken en behandelpresentatie.

VERBETERDE CPD-UREN: 260 uur certificeerbare CPD

MEETMETHODE: online

MODULE 2: VOORTERESE ESTHETIEK

Deze unit is bedoeld om studenten een basis te bieden voor esthetische overwegingen in de herstellende praktijk. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden en kennis van de meest actuele theoretische en klinische ontwikkelingen in de anterieure esthetica, evenals een vergelijkende evaluatie van de verschillende beschikbare technieken en modaliteiten, waaronder whitening, composieten, eenvoudige orthodontie, veneers, kronen en esthetische benaderingen van de restauratie. van endodontisch behandelde tanden. Het behandelt ook de essentiële esthetische principes van lachontwerp, behandelplanning en kleur en schaduw.

VERBETERDE CPD-UREN: 225 uur verbeterde CPD

MEETMETHODE: online

MODULE 3: POSTERIOR ESTHETIEK

Deze unit is bedoeld om studenten een grondig inzicht te geven in de huidige theoretische en klinische ontwikkelingen in de alledaagse posterieure esthetiek, evenals in een vergelijkende evaluatie van de verschillende beschikbare technieken en modaliteiten.

VERBETERDE CPD-UREN: 130 uur verbeterde CPD

MEETMETHODE: online

MODULE 4: GEAVANCEERDE BEHANDELING

Deze eenheid heeft als doel de behandelingsplanning van de complexe esthetische casus te dekken. Na afronding van dit opleidingsonderdeel beschikt de student over een gedegen theoretische en klinische kennisbasis voor het beoordelen van complexe herstelgevallen met een bijzondere nadruk op behandelplanning en -volgorden. Het bevat modules over het vervangen van tanden inclusief een reeks vaste en verwijderbare opties. Het behandelt ook de meest recente klinische technieken voor het beheer van zachte weefsels en is bedoeld om inzicht te geven in de rol van deel uitmaken van een interdisciplinair team en inzicht te krijgen in het belang van effectieve communicatie bij het behandelen van gevallen waarbij interdisciplinaire behandeling nodig is om uitgebreide herstellende zorg voor patiënten te waarborgen.

VERBETERDE CPD-UREN: 245 uur verbeterde CPD

MEETMETHODE: online

MODULE 5: NAARTOE INGAAND

Deze praktische praktische wooneenheid omvat Smile Analysis en Smile Makeover, waarbij stap voor stap technieken (voorbereiding, documentatie, het maken van proefglimlachen en cementeren) worden geboden bij het maken van een porseleinen restauratiehoes van 8-10 eenheden. Studenten zullen deelnemen aan praktische activiteiten om klinische vergelijking en klinische technieken van composiet fineren versus porselein te dekken, inclusief bonding en het gebruik van composiet bij het doen van mock-ups. Studenten zullen ook leren over de selectie van cases en de risico's en storingen in esthetische tandheelkunde.

VERBETERDE CPD-UREN: elke dag 30 uur Certificeerbare CPD

MEETMETHODE: online

Healthcare Learning

Healthcare Learning is de bakermat van het meest geavanceerde denken in undergraduate en postdoctorale gezondheidszorgeducatie. Het zijn internationaal gerenommeerde leveranciers van leeroplossingen met innovatieve interactieve inhoud en media-rijke platforms voor studenten over de hele wereld.

Met behulp van een schat aan ervaring in het leveren van online oplossingen, biedt Healthcare Learning een breed scala aan producten en diensten voor bedrijven en zorginstellingen. Deze omvatten kwalificaties, interactieve leercursussen, websites, evenementen, publicaties, nalevingssystemen leren, op maat gemaakte oplossingen en mobiele applicaties.

De universiteit van Manchester

DE UNIVERSITEIT VAN MANCHESTER heeft een rijke academische erfenis en kan aanspraak maken op meer dan 23 Nobelprijswinnaars onder zijn huidige en voormalige staf en studenten. De Manchester Dental School opende in juli 1883 het belangrijkste doel om het lijden van de armen te verlichten, een doel dat gemakkelijker werd gemaakt om de beoefenaars te ontmoeten, die zonder financiële beloning werkten. Consistent beoordeeld als een van de beste tandheelkundige scholen in het Verenigd Koninkrijk, de missie van de School of Dentistry is om een ​​gemeenschap te zijn gericht op ontwikkelingen van wereldklasse in mondzorg, onderzoek en onderwijs. De kracht van het onderwijs van de tandheelkundige school werd erkend door de laatste beoordeling door de regering, toen de school een maximum aantal punten kreeg toegekend met een speciale aanbeveling voor de kwaliteit van de studentenondersteuning.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates