Psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom Psychologie in UNIVAS?

Het verloop van de psychologie UNIVAS is gebaseerd op een geactualiseerde curriculum voorstel en aangepast aan de wetenschappelijke en sociaal-culturele veranderingen vooruitgang, die het opleiden van professionals in staat om diensten te verlenen aan de kwaliteitsnormen en ethische principes mogelijk maakt. De cursus biedt, vanaf het begin, het stimuleren van de ervaring van het beroep door middel van observatie en praktijk stages, gericht op de gemeenschap en ook in hun laboratoria met de nieuwste technologie, zoals Psychological Assessment Laboratorium voor Experimentele Psychologie Laboratorium, counseling en Center psychologische Dienst. De psychologie cursus wordt in de geesteswetenschappen gebied en heeft de faculteit bestaat uit meesters en artsen getraind in het prestigieuze universiteiten in Brazilië.

Meer dan een curriculum dat de eisen van de MEC-adressen biedt een uitgebreide training, met speciale aandacht voor de gezondheidssector, die op grote schaal wordt benadrukt in onze trainingskampen. Wij zijn vooral een oog naar de dynamische beweging van de maatschappij en haar behoeften.

professionele prestaties

De in de loop van Psychologie UNIVAS methodologie maakt de vorming van professionals met een voorsprong op de concurrentie en brede kijk op biopsychosociale verschijnselen, en zorgen voor de studiefinanciering om een ​​succesvolle carrière te ondernemen. De psycholoog van het veld is breed, voor gebieden zoals gezondheid, organisaties, onderwijs, wet, Community, Sport, Economie en consumptie, het omgaan met verschillende mensen en verschillende handling vraagstukken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Lees meer

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Lees Minder