Public Health en Health Promotion MSc online

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Public Health en Health Promotion MSc online

Brunel University London MSc online op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbevordering van Brunel University London is ontworpen om ambitieuze professionals te helpen geavanceerde vaardigheden en competenties te verwerven op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbevordering. Het programma helpt je ook om een multidisciplinaire benadering te verwerven voor het begrijpen en oplossen van hedendaagse uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidsbevordering door je geavanceerde kennis te bieden van aanverwante gebieden, waaronder gezondheidsbevordering, wereldwijd volksgezondheidsbeleid, politiek, sociologie, psychologie en onderzoeksvaardigheden. Dit volledig online programma heeft een actieve leer- en door onderzoek geleide aanpak en geeft je de mogelijkheid om overal ter wereld bij Brunel te studeren.

BRUNEL ONLINE TIJDENS DE COVID-19 PANDEMIC

We willen u hier bij Brunel geruststellen dat we onder de voortdurende COVID-19-pandemie, als toegewijde aanbieder van online leren, u de middelen en ondersteuning zullen blijven bieden die u nodig heeft om uw online programma met succes te bestuderen. Alle startdata voor 2020 gaan door zoals gepland.

Over Brunel University London

'International Outlook' van Brunel wordt erkend als een van de beste ter wereld en staat op de 34e plaats in de 2020 Times Higher Education World University Rankings. Veel van onze afgestudeerden zijn leiders geworden in de wereld van de volksgezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk, onder meer op het gebied van gezondheidszorgbeheer, beheersing van infectieziekten en economie van de volksgezondheid. Als je bij Brunel studeert, leer je naast gepassioneerde academici die experts op hun vakgebied hebben gevestigd. Ze zijn toegewijd om u te helpen de academische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een succes in de echte wereld te worden.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Online studeren

Online studeren geeft je de mogelijkheid om een internationaal erkende Britse master te behalen zonder je huis te verlaten. U bent niet verplicht om campuslezingen bij te wonen, wat betekent dat u ze op het online platform kunt bekijken op tijden die voor u werken. Tijdens je studie heb je toegang tot:

 • Boeiend studiemateriaal: uw bronnen zijn onder meer videocolleges, casestudy's, klassenforums en podcasts.
 • Ondersteuning en begeleiding: uw toegewijde programmadocent begeleidt uw academische ontwikkeling vanaf de eerste dag.
 • Uw virtuele campus: studeer vanaf elke locatie en bouw contacten met gelijkgestemde professionals over de hele wereld.
 • Open bibliotheek: online studenten hebben volledige toegang tot de uitgebreide digitale bibliotheek van Brunel voor boeken, artikelen en elektronische bronnen.

Door je diploma online te studeren, word je lid van een netwerk van studenten en professionals over de hele wereld, leer je en maak je verbinding om hun leven te verrijken en de volgende positieve stappen te zetten in de richting van een belonende carrière.

Studenten hebben ook toegang tot het Professional Development Center (PDC) van Brunel. Het Professional Development Center verhoogt de inzetbaarheid van studenten door hen te helpen de vaardigheden en ervaring te ontwikkelen die nodig zijn om op te vallen op de internationale arbeidsmarkt en zich voor te bereiden op een impactvolle carrière.

Brunel's Professional Development Center is onlangs door studenten verkozen tot de 5e beste carrièreservice van het land en heeft respect gekregen voor zijn ervaren personeel en uitzonderlijke loopbaanondersteuning. Het PDC-team van Brunel begeleidt studenten door de fasen van het ontwikkelen en bereiken van professionele doelen en helpt bij het schrijven van effectieve toepassingen en het voorbereiden van studenten op interviews. Elk jaar coördineert het team carrièrebeurzen en branchespecifieke evenementen voor studenten om potentiële werkgevers in hun gekozen vakgebied te ontmoeten en te netwerken.

modules

Alle modules zijn 15 studiepunten waard

 • Gezondheidseconomie
 • Epidemiologie
 • Gezondheidsbevordering
 • Gezondheidsbeleid, politiek en sociale rechtvaardigheid
 • Onderzoeksmethoden
 • Gezondheid en samenleving
 • Verandering doorvoeren in volksgezondheid en gezondheidsbevordering
 • Onderzoeksproject (60 studiepunten)

Leerresultaten

Afgestudeerden van de online Public Health and Health Promotion MSc zullen:

 • Begrijp de reikwijdte en aard van hedendaagse volksgezondheid en gezondheidsbevordering op lokaal, nationaal en mondiaal niveau.
 • Zich bewust zijn van de belangrijkste determinanten van gezondheid en knowhow om de volksgezondheid en gezondheidsbevordering te bevorderen op een manier die sociale en economische ongelijkheden aanpakt en waarden van sociale rechtvaardigheid bevordert.
 • Beschikken over kennis en vaardigheden in reflectieve praktijk, onderzoek, communicatie, overdraagbare vaardigheden en werken in groepen.
 • Begrijp de principes en complexiteit van het gebruik van bewijsmateriaal, inclusief onderzoek, analyse en evaluatie van gezondheidsinformatie en -beleid.
 • Erken de ethische, politieke, maatschappelijke en culturele dilemma's die zich voordoen bij de volksgezondheid en gezondheidsbevordering.

Public Health and Health Promotion MSc

Career Pathways

Afgestudeerden van dit masterprogramma kunnen in een breed scala van lonende en uitdagende rollen werken om een echt positief sociaal effect te hebben. Een paar voorbeelden van de interessante functies die afgestudeerden kunnen kiezen om te verkennen zijn:

 • Hoofd medische dienst
 • Environmental Scientist
 • Biosecurity Specialist
 • Public Health Manager
 • epidemioloog
 • Specialist kindergezondheid
 • Gezondheidsbevorderaar Specialist
 • Specialist in gezondheidsinformatica

Toelatingseisen

 • Een 2: 2 (of hoger) Brits Honours diploma, of een gelijkwaardige internationaal erkende kwalificatie in een onderwerp zoals gezondheidsbevordering, volksgezondheid, paramedische gezondheid, gezondheidsgerelateerde studies, sociale wetenschappen, biowetenschappen, sportwetenschap en milieugezondheid.
 • IELTS: 6.5 (min 6 in alle gebieden); Pearson: 58 (51 in alle subscores); of gelijkwaardig.

Looptijd

1 jaar fulltime, 2 jaar parttime

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years ... Lees meer

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years of educational instruction, the university has received several distinctions and is currently named 34th in the world for international outlook (Times Higher Education World University Rankings 2020). Lees Minder
Londen , Uxbridge , Londen + 2 Meer Minder