RN naar Bachelor of Science in Nursing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Online RN-naar-BSN

Krijg de vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om te voldoen aan de eisen van een steeds complexere gezondheidszorgomgeving met het online programma voor geregistreerde verpleegkundigen tot bachelor in de verpleegkunde (RN-to-BSN) van de Universiteit van Widener.

Snelle feiten:

 • 30 kredieturen *
 • Totaal geschat collegegeld: $ 14,460
 • CCNE-geaccrediteerd
 • 100% online
 • Geen residentie vereist
 • Versnelde en flexibele programma-opties

Ons RN-to-BSN-programma bouwt voort op de sterke punten die u al aantoont als gediplomeerd verpleegkundige, ontwikkelt uw leiderschapsvaardigheden en breidt uw kennis uit om nog betere zorg te bieden.

Bij Widener kun je je diploma volgens je schema behalen. Ons volledig online programma heeft geen on-site ingezetenschapsvereiste en kan in slechts één jaar worden voltooid met kwalificerende credits. Of maak een aangepast programmaplan en volg één cursus tegelijk.

* Gebaseerd op studenten met 59 vereiste studiepunten, 33 studiepunten toegekend aan actieve RN's

Accreditatie en erkenning

Ons CCNE-geaccrediteerde online programma is gebaseerd op de AACN Essentials en is erkend als een National League for Nursing Centre of Excellence voor 2013-2022.

Carrière Outlook

Met een toenemend aantal ziekenhuizen die de magneetstatus nastreven, groeit de behoefte aan professionele, baccalaureaat voorbereide verpleegkundigen snel. Als u uw BSN verkrijgt, komt u in aanmerking voor meer vacatures voor verpleegkundigen en hogere salarissen.

 • Een RN met een ADN komt in aanmerking voor 49 procent van de huidige verpleegkundige banen, met een gemiddeld jaarsalaris van $ 73,022
 • Een RN met een BSN komt in aanmerking voor 81 procent van de huidige verpleegkundige banen, met een gemiddeld jaarsalaris van $ 81.656 1

Financiële hulp

Financiële hulp is hoofdzakelijk beschikbaar in de vorm van federale leningen. Vul de gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) in om een aanvraag in te dienen. Bovendien zijn regelingen voor terugbetaling van collegegeld voor werkgevers beschikbaar voor gekwalificeerde studenten met werkgeversdocumentatie.

De FAFSA-code van Widener University is 003313 .

Minimale toelatingsvereisten

 • Associate's in verpleegkunde of RN diploma van een regionaal erkende hogeschool of universiteit
 • 2.0 minimum GPA
 • Actieve RN-licentie

Over Widener

Bij Widener University cultiveren we met trots uitdagende en cultureel diverse leeromgevingen waar academici, leiderschap en service voorop staan. Widener is opgericht in 1821 in Chester, Pennsylvania en wordt landelijk erkend voor onze toewijding aan maatschappelijk engagement, service en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is ons doel om echte leiders te ontwikkelen die tot positieve verandering in onze gemeenschap leiden.

Als je meer wilt weten over het online RN tot Bachelor of Science in Nursing (RN-to-BSN) opleiding van de Widener University, vraag dan meer informatie aan of bel 844-386-7321 om met een programmamanager te spreken.

1 Bron: Burning-Glass.com (analyse van vacatures voor verpleegkundigen, 1/01/2017 tot 31/12/2017)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Wide ... Lees meer

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Widener is nationally recognized for our commitment to civic engagement, service, and social responsibility. It is our goal to develop true leaders who inspire positive change throughout our community. Lees Minder