De Radiografie programma leidt de student in de toepassing van de x-ray energie die wordt gebruikt om te helpen bij de diagnose of behandeling van de toestand van een patiënt. Een radioloog voert diverse radiografische procedures en technieken die resulteren in beelden die door een gediplomeerd arts worden geïnterpreteerd.

De Radiografie programma is gewijd aan de voorbereiding van de student, door middel van wetenschappelijke en klinische studies, voor een uitdagende en lonende carrière als radioloog. Deze 22 maanden doorlopend programma omvat praktische ervaring in Hillsborough County klinisch onderwijs instellingen voor studenten om competentie in radiografische procedures te ontwikkelen.

De afgestudeerde van de Radiography-programma in aanmerking komt voor de Amerikaanse griffie van Radiologic Technoloog's (Arrt) examen af ​​te leggen en zal ook in aanmerking komen voor een staat Florida General Radiographer licentie.

CEU Informatie

Het programma zal bieden 6 CEU credits in de lente en de herfst van elk jaar. Voor meer informatie over data en kosten, neem dan contact op met Beth Wyckoff @ bwyckoff@hccfl.edu.

De Radiography-programma heeft een articulatie overeenkomst met Lakeland Regional Medical Center (LRMC) voor LRMC radiografie studenten op zoek naar een AS graad.

Accreditatie

De Radiografie programma is geaccrediteerd door de Gemengde Commissie ter beoordeling over onderwijs in Radiologic Technology, erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

De JRCERT zorgt ervoor dat de onderwijsinstellingen volgen een gevestigde curriculum dat voldoet aan hun educatieve normen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Hillsborough Community College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 weken
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019