Residency programma in dermatovenerology

Novosibirsk State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Residency programma in dermatovenerology

Novosibirsk State University

Lesgeven geneeskunde aan de Novosibirsk State University werd georganiseerd op basis van de afdeling Medische Biologie van het Department of Natural Sciences.

In 1995 werd de opleiding van specialisten gekwalificeerd in het biomedisch onderzoek is er begonnen. Hetzelfde jaar, het ministerie van Onderwijs van de Russische Federatie heeft besloten de medische afdelingen openen op drie klassieke universiteiten in Moskou, Petersburg en Novosibirsk.

De academici van de Russische Academie van Wetenschappen - Ludmila N.Ivanova, Dmitry G.Knorre, en Valentin V.Vlasov - behoorden tot de oprichters van de universitaire medische afdeling in Novosibirsk. In 2002 werd Novosibirsk State University in licentie gegeven aan de algemene geneeskunde te leren, en het volgend jaar de eerste studenten werden ingeschreven aan de afdeling van de Geneeskunde van de afdeling Natuurwetenschappen. In 2003 heeft de divisie zich ontwikkeld tot een nieuwe universiteit afdeling, en professor Andrey G.Pokrovsky, MD werd de eerste decaan van de afdeling.

In 2009, het eerste afstuderen van de medische afdeling van Novosibirsk State University opgetreden.

Alle afgestudeerden verkregen de medische Arts Diploma met specialisatie in de algemene geneeskunde, en zij die besloten door te gaan met de medische praktijk, als stagiaires of inwoner artsen om de verschillende ziekenhuizen van Novosibirsk stad en de regio werden toegelaten. Een deel van de afgestudeerden ging de post-graduate onderwijs programma's op de onderzoeksinstituten van de Siberische Takken van de Russische Academie van Wetenschappen en de Russische Academie van Medische Wetenschappen en vervolgden de biomedisch onderzoek carrière. Hetzelfde jaar, de staat accreditatie voor het onderwijs van de algemene geneeskunde werd met succes verkregen.

De medische afdeling van Novosibirsk State University is nog steeds in het proces van groei. In 2010, het Centrum voor Post-Graduate Medical Education werd opgericht op de afdeling, en de officiële licentie voor het uitvoeren van de post-graduate stage en verblijf onderwijs in de verschillende belangrijke specialiteiten werd in 2011 uitgegeven aan Novosibirsk State University.

Educatief programma voor het onderwijs BUITENLANDSE STUDENTEN IN HET ENGELS TAAL IN RESIDENCY ON "DERMATOVENEROLOGY"

Fundamentele disciplines: - Celbiologie. Stamcellen hebben het unieke vermogen: wanneer zij verdelen, kunnen ze ofwel aanleiding geven tot meer stamcellen of van verschillende gespecialiseerde celtypen. Bij muizen en mensen, een laag van cellen op de bodem van de huid bevat stamcellen hierboven kan ontwikkelen tot gespecialiseerde cellen in de lagen. Op enig moment in hun leven, de stamcellen aan de basis van de huid stoppen prolifererende en beginnen te differentiëren tot cellen die de huid zelf te vormen. Om dit te doen, moeten ze uit de 'stamcel-programma' in hun genen aan en zet de 'huidcel programma'. Studie van stamcellen opent nieuwe perspectieven begrip van de pathogenese van ziekten van de huid en breidt de mogelijkheden van therapie bij dermatologie en cosmetologie.

  • Moleculaire biologie is de tak van de biologie die zich bezighoudt met de structuur en functie van macromoleculen (bijvoorbeeld eiwitten en nucleïnezuren functioneren binnen de huidcellen, en de cellen van die structuren gevonden in de huid), die essentieel zijn voor het leven zijn. Biologische realiteiten dicteren dat effectieve huidverzorgingsproducten of behandeling alleen kan worden afgeleid uit een begrip van cellulaire werking.
  • Bewoners worden ondergedompeld in dermatopathology training door middel van dagelijkse sign-outs met dermatopathology medewerkers, gespecialiseerd dermatopathology conferenties, glasplaatje self assessment. De ervaring die is opgedaan tijdens deze draaiing biedt de bewoner met inzicht in de praktijk van dermatopathology uit de eerste verwerking van biopten om de optimale interpretatie van histologische dia's en het schrijven van de pathologie rapporten.
  • Biochemie. Voor de diagnose van ziekten van de huid worden vaak gebruikt biochemische tests. Natuurlijk biochemie aangepast aan de eisen van de dermatologie en venerologie, en omvat smalle aspecten van biochemische stoornissen in huidziekten.
  • Genetics. Genetische aanleg is belangrijk bij de diagnose van vele huidziekten, zoals wijdverbreide eczeem en psoriasis, alsook in het ontwikkelen en ze hebben ontmoet. Cursus van de genetica gaat in op de meest dringende problemen van erfelijke ziekten voor dermatologie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Novosibirsk, Oblast Novosibirsk
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates