Residency-programma in Dermatovenerology

Novosibirsk State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Residency-programma in Dermatovenerology

Novosibirsk State University

De leergeneeskunde aan de Novosibirsk State University werd georganiseerd op basis van de afdeling Medische Biologie van de afdeling Natuurwetenschappen. In 1995 werd daar de opleiding van specialisten op het gebied van biomedisch onderzoek gestart. Hetzelfde jaar besloot het ministerie van Onderwijs van de Russische Federatie de medische afdelingen te openen aan drie klassieke universiteiten in Moskou, Petersburg en Novosibirsk. De academici van de Russische Academie van Wetenschappen - Ludmila N.Ivanova, Dmitry G.Knorre en Valentin V.Vlasov - behoorden tot de stichters van de universitaire medische afdeling in Novosibirsk. In 2002 kreeg de Novosibirsk State University licentie om algemene geneeskunde te geven, en het jaar daarop namen de eerste studenten deel aan de Afdeling Geneeskunde van de afdeling Natuurwetenschappen. In 2003 evolueerde de divisie naar een nieuwe universitaire afdeling, en professor Andrey G. Pokrovsky, MD, werd de eerste decaan van de afdeling.

5479_nov12.jpg
In 2009 vond de eerste afstuderen van de medische afdeling van Novosibirsk State University plaats. Alle afgestudeerden verkregen het diploma van de medische arts met specialisatie in de algemene geneeskunde, en degenen die besloten om door te gaan met de medische praktijk werden toegelaten als stagiaires of ingezeten artsen naar de verschillende ziekenhuizen van de stad Novosibirsk en de regio. Een deel van de afgestudeerden ging naar de post-graduate opleidingen aan de onderzoeksinstituten van de Siberische vestigingen van de Russische Academie van Wetenschappen en de Russische Academie voor Medische Wetenschappen en volgde de biomedische onderzoeksloopbaan. In hetzelfde jaar werd de staatsaccreditatie voor het onderwijs in de algemene geneeskunde met succes verkregen. De medische afdeling van de Novosibirsk State University is nog steeds bezig met groei. In 2010 werd het Center for Post-Graduate Medical Education opgericht op de afdeling en de officiële vergunning voor het uitvoeren van de postacademische stage- en verblijfsopleiding in verschillende belangrijke specialismen werd in 2011 aan de Novosibirsk State University .


Onderwijsprogramma voor het onderwijzen van buitenlandse studenten in de Engelse taal in residentie op "Dermatovenerology"

Fundamentele disciplines:

  • Cellenbiologie. Stamcellen hebben een uniek vermogen: wanneer ze delen, kunnen ze ofwel aanleiding geven tot meer stamcellen, ofwel tot een verscheidenheid aan gespecialiseerde celtypen. In zowel muizen als mensen bevat een laag cellen aan de basis van de huid stamcellen die zich kunnen ontwikkelen tot de gespecialiseerde cellen in de bovenstaande lagen. Op een bepaald moment in hun leven stoppen de stamcellen aan de basis van de huid en verspreiden zich snel in de cellen die de huid zelf vormen. Om dit te doen, moeten ze het 'stamcelprogramma' in hun genen uitschakelen en het 'huidcelprogramma' inschakelen. Studie van stamcellen opent nieuwe perspectieven voor het begrijpen van de pathogenese van ziekten van de huid en vergroot de mogelijkheden van therapie in dermatologie en cosmetologie.
  • Moleculaire biologie is de tak van de biologie die zich bezighoudt met de structuur en functie van macromoleculen (bijvoorbeeld eiwitten en nucleïnezuren die functioneren in huidcellen, en de cellen van die structuren die in de huid worden aangetroffen) die essentieel zijn voor het leven. Biologische realiteiten dicteren dat effectieve huidverzorgingsproducten of behandeling alleen kunnen worden afgeleid uit een goed begrip van cellulair functioneren.
  • Bewoners worden ondergedompeld in dermatopathologietraining door middel van dagelijkse uitreikingen met medewerkers van dermatopathologie, gespecialiseerde dermatopathologieconferenties, zelfbeoordeling van glaasjes. De ervaring die tijdens deze rotatie is opgedaan, biedt de bewoner inzicht in de praktijk van dermatopathologie vanaf de eerste verwerking van biopsiespecimens tot de optimale interpretatie van histologische dia's en het schrijven van pathologieverslagen.
  • Biochemie. Voor de diagnose van huidaandoeningen worden vaak biochemische tests gebruikt. Cursus biochemie aangepast aan de vereisten van dermatologie en venerologie en omvat beperkte aspecten van biochemische aandoeningen bij huidziekten.
  • Genetica. Genetische aanleg is belangrijk bij de diagnose van vele huidziekten, zoals eczeem en psoriasis, evenals bij de ontwikkeling en die ze hebben ontmoet. De loop van de genetica behandelt de meest dringende kwesties van erfelijke ziekten voor de dermatologie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 1, 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,000 USD
Information
Deadline
Juni 15, 2019
Locations
Rusland - Novosibirsk, Oblast Novosibirsk
Startdatum : Oct. 1, 2019
Aanmeldingslimiet Juni 15, 2019
Einddatum Juni 30, 2021
Dates
Oct. 1, 2019
Rusland - Novosibirsk, Oblast Novosibirsk
Aanmeldingslimiet Juni 15, 2019
Einddatum Juni 30, 2021