Respiratoire zorgprogramma

Hillsborough Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Respiratoire zorgprogramma

Hillsborough Community College

Welkom op de Respiratory Care Program Pagina

Haal diep adem en denk na over een carrière in de respiratoire zorg. Als een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg team, ademhalingstherapeuten behandeling van patiënten met ademhalingsproblemen als gevolg van long- en hartaandoeningen. Ademhalingstherapeuten gelden wetenschappelijke principes te voorkomen, te identificeren en te behandelen acute of chronische disfunctie van het cardiopulmonale systeem.

Kennis van de wetenschappelijke principes evenals biomedische engineering en technologie in staat respiratoire therapeuten om effectief te beoordelen, op te voeden en de behandeling van patiënten. Respiratoire therapeuten ook werken met premature baby's, kinderen en volwassen patiënten, trauma slachtoffers en patiënten die het leven ondersteuning nodig.

Ademhalingstherapeuten beheren geïnhaleerde medicatie, zuurstof via verschillende apparaten, monitoren ventilatoren, tekenen en bloed te analyseren en artsen te helpen met andere verwante duties.Students leren farmacologie, basisbehandelingen, critical care behandeling en mechanische ventilatie. Succesvolle afronding van credentialing examen maakt beoefenaars om licentie te worden, waardoor de student de mogelijkheid om te werken in de Verenigde Staten.

Carrièremogelijkheden

De behoefte aan ademhalingstherapeuten blijft groeien en werkgelegenheid wordt verwacht als gevolg van toename van de grote toename van de oudere bevolking, de invloed van milieuproblemen en de technologische vooruitgang in de behandeling van een longziekte, hartaanval, kanker, slachtoffers van ongevallen en vroegtijdige babies.

Respiratoire therapeuten werken in de arts kantoren, thuiszorg instelling, geschoolde verpleeghuizen, revalidatiecentra, slaaponderzoek afdelingen en ziekenhuizen.

Typische startsalaris range

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics Report: "Occupational Werkgelegenheid en Lonen voor 29-1126 AdemhalingsTherapeuten", mei 2014 meldt een gemiddelde uurloon van $ 28,12 per uur en een gemiddelde jaarlijkse loon van $ 58.490.

Totaal aantal credit-uren in het programma: 76 uur

Voor studenten die de referentie Certified Respiratory Therapeut (CRT) hebben verdiend uit de Nationale Raad voor Respiratoire Care (NRBC): Je mag een geavanceerde status als een "overgang student" worden verleend, maar zijn nog steeds nodig om voorwaarden te nemen en toe te passen.

Je wordt aangemoedigd om een ​​ontmoeting met de programma manager, Gina Ricard, en een adviseur van uw transcripten te hebben geëvalueerd zo spoedig mogelijk.

Als u dit niet credential (CRT) in het bezit bent van een "algemene" of regelmatige student en informatie over de overgang studenten (CRT's) niet op u van toepassing.

Accreditatie

De Respiratory Care-programma, Associate in Science aan de Dale Mabry campus is geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie voor Respiratoire Care

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Tampa, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan