Riding Monitor-cursus

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving van de Equitation Monitor-cursus in Madrid

Deze Equitation Monitor-cursus in Madrid (face-to-face training) volgt de specificaties van de BOE voor deze graad. Onze studenten zijn bekend bij de belangrijkste bedrijven in de sector, die hen vragen voor stages (en in veel gevallen voor aanwerving).

Aan het eind heb je de titel Equitatiemonitor en de bijbehorende certificaten. Je hebt recht op 160 uur stage in bedrijven in de sector, met reële kansen op een baan.

Wat zal ik leren?

Deze cursus is gericht op het verstrekken van kennis en technische middelen aan mensen die zich willen wijden aan het doceren van paard: rijden.

Onze regel is excellentie in training na te streven, zodat een door ons gecertificeerde monitor altijd meer professionele kansen biedt dan andere met een training die niet de goedkeuring van onze zegel heeft.

Als u wilt, wordt deze cursus ook online gegeven.

Heb ik een vorige training nodig?

Er is geen voorafgaande training nodig om deze cursus te volgen.

materialen

  • Theoretische handleiding ontwikkeld door het IEEF-trainingsteam
  • Audiovisueel ondersteuningsmateriaal
  • Materiaal voor de oefeningen

Al het nodige materiaal wordt geleverd door IEEF.

Het klooster

We weten hoe belangrijk het voor u is om gekwalificeerde leraren ter plaatse te hebben die in staat zijn om hun leermethode aan te passen aan het ritme van elk van onze studenten. Daarom hebben we in IEEF een faculteit die volledig tot uw beschikking staat om al uw twijfels tijdens de cursus op te lossen. Naast dat het je helpt in alles wat je nodig hebt.

agenda

Onderwerp 1.- De buitenkant van het paard

Onderwerp 2.- Hygiëne en basisverzorging van het paard en de stal

Onderwerp 3.- Basisanatomie en fysiologie

Onderwerp 4.- Werk aan het touw en zijn doelstellingen

Unit 5.- Inleiding tot paardrijden

Onderwerp 6.- Voeding, voortplanting en veulen

Onderwerp 7.- Gezondheids- en veterinair management

Unit 8.- Didactiek van paardrijden

Eenheid 9.- Beheer, administratie en communicatie

Thema 10.- Paardenregelgeving

Soorten training

presencial

Lessen in Madrid of Móstoles.
Duur van de training: 5 maanden (twee dagen per week).
Stages in toonaangevende bedrijven in de sector met een actieve jobboard.

part-

Eén dag per week waarin je verschillende trainingsondersteuning hebt:

  • Per e-mail: de student kan zijn twijfels en vragen doorsturen naar de personal trainer, die zo snel mogelijk contact met de student opneemt.
  • Per telefoon: er is een schema voor telefonische tutorials, waarbij de student rechtstreeks met zijn tutor kan spreken.

varieerden

Met verschillende formatieve steunen:

  • Per e-mail: de student kan zijn twijfels en vragen doorsturen naar de personal trainer, die zo snel mogelijk contact met de student opneemt.
  • Per telefoon: er is een schema voor telefonische tutorials, waarbij de student rechtstreeks met zijn tutor kan spreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualqui ... Lees meer

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualquier alumno: conseguir un aprendizaje efectivo y acceder a un buen puesto de trabajo. Lees Minder
Madrid , Móstoles + 1 Meer Minder