Read the Official Description

intern

Overzicht

Ideaal voor studenten die een loopbaan in gezondheidsgerelateerde gebieden overwegen. Dit programma biedt u de mogelijkheid om te leren over het zorgbeleid en de zorgstelsels in het kader van Chili's gemeenschapsgerichte openbare en particuliere gezondheidszorgsysteem. Een belangrijk onderdeel van het programma introduceert u historische, sociale en culturele aspecten van gezondheidszorg specifiek voor Chili, inclusief de behandeling van ziekten en de rechten van patiënten.

Het programma bestaat uit één cursus, Health Studies: Clinical Observation en de Cultural Aspects of Health Care in Chili, verdeeld in twee componenten: Clinical Observation en Spanish for Health Care Practitioners. Het primaire onderdeel, Clinical Observation, biedt u de mogelijkheid om patiëntenzorg in openbare en privéklinieken te observeren. Een seminar in de klas biedt een kader voor klinische waarnemingen en analyseert thema's als efficiëntie, rechtvaardigheid en de kwaliteit van de dienstverlening aan patiënten. Spanish for Health Care Practitioners is ontworpen om u te helpen Spaanse taalvaardigheden te ontwikkelen die zijn toegespitst op medische terminologie. Studeer in het buitenland in Santiago en krijg een uniek inzicht op het gebied van de gezondheidszorg!

Snelle feiten

 • Centrum: IES Abroad Santiago
 • Plaats: Santiago
 • Land: Chili
 • Programmacredits: 3 credits
 • Taal van de instructie: Engels, Spaans
 • Taal Vereisten: Geen

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Lente 2018

 • 3 januari - 23 januari

Aankomende deadline voor aanmelding:

 • Lente 2019 - 01 november 2018

academici

Onze missie is simpel: om u het best mogelijke studieprogramma in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. We bieden unieke cursussen die de volksgezondheid en de Spaanse taal verkennen via een diepgaande en praktische benadering. Onze hooggekwalificeerde hoogleraren verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de les. In Santiago schrijf je je in voor 1 cursus, verdeeld in twee delen, voor een totaal van 3 credits. Ons doel is om ervoor te zorgen dat aan uw academische behoeften wordt voldaan.

Gezondheidsstudies: klinische observatie en de culturele aspecten van gezondheidszorg in Chili

Klinische observatie

Deze cursus bevat een seminar en een observatiecomponent. Het seminar onderzoekt de globale perspectieven van de Chileense gezondheidszorg en gezondheidszorgsystemen en biedt het kader voor uw klinische ervaring. Je bezoekt privé- en openbare klinieken / ziekenhuizen en hebt contact met verschillende gezondheidswerkers. Ervaar en bestudeer de uiteenlopende verantwoordelijkheden van verschillende beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Spaans voor zorgverleners

Deze intensieve Spaanse cursus beoordeelt fundamentele aspecten van cultuur en grammatica en introduceert je woordenschat gerelateerd aan gezondheidszorg in Chili. De cursus stelt je in staat om je Spaans te verbeteren in een Chileense gezondheidszorgcontext en je verder voor te bereiden op een succesvolle ervaring in dit programma.

cursussen

Dit is een lijst met geplande cursusaanbiedingen. Een definitieve lijst met cursusaanbiedingen wordt beschikbaar gemaakt in je MyIESabroad-account.

Gezondheidswetenschappen

HL 395 - Gezondheidsstudies: klinische observatie en de culturele aspecten van gezondheidszorg in Chili (J-termijn)

Cursus-gerelateerde excursies

IES Abroad Santiago organiseert cursusgerelateerde excursies die aansluiten bij wat je in de klas leert, en draagt ​​bij aan je algemene kennis van de Chileense gezondheidszorg, cultuur en maatschappij. Eerdere cursusgerelateerde excursies staan ​​hieronder vermeld:

 • Maria Pinto: een stad op 45 minuten van Santiago, waar je meer te weten komt over het leven op het platteland en de gezondheid in Chili.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Santiago verlaat, het als thuis zal voelen.

Homestays - Je woont in een homestay in Santiago met een familie of een señora, die je helpt bij het leren van talen en integreren in de Chileense gemeenschap. Gastgezinnen van uw gastgezin bieden twee maaltijden per dag.

Studentenleven

oriëntering

Het programma begint met een verplichte oriëntatie die je kennis laat maken met het personeel van IES Abroad Santiago, je medestudenten en de stad Santiago. Onderwerpen als academici, huisvesting, transport en gezondheid en veiligheid worden in deze periode behandeld. Bovendien, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Buitenschoolse activiteiten

Herbepaal de manier waarop je leeft en leert in Santiago door onze culturele evenementen en activiteiten, zoals:

 • De IES Abroad Club Chileno-activiteiten met lokale studenten

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op uw homeschool
 • 2.5 GPA of beter op een schaal van 4.0 (GPA's onder 2.5 worden van geval tot geval bekeken)
 • Geen eerdere Spaanse taalstudie vereist

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort, hebben geen visum nodig om in Chili in te komen of te studeren. Niet-Amerikaanse staatsburgers kunnen verplicht worden om vóór aankomst een studentenvisum aan te vragen.

Kosten

Lente 2018

Om beslist te worden.

Program taught in:
Engels
Spaans
IES Abroad

See 4 more programs offered by IES Abroad »

Last updated May 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
3 weken
Voltijd
Prijs
- Om beslist te worden
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020