Read the Official Description

chile

Overzicht

Santiago wordt omgeven door met sneeuw bedekte bergen en is een verfijnde, moderne stad met meer dan 6,6 miljoen inwoners. Het is ook de hoofdstad van Chili, een land met een van de sterkste en meest diverse economieën in Zuid-Amerika.

Omdat Chili een community-centered systeem voor openbare gezondheidszorg heeft, biedt studeren in Santiago je de mogelijkheid om ervaring op te doen met de volksgezondheid en een waardering te krijgen voor op cultuur gebaseerde praktijken in de gezondheidszorg. Je neemt deel aan een Health Studies Programme Seminar en verbetert je communicatievaardigheden via de cursus Spaans voor zorgverleners. Alle cursussen worden in het Spaans afgenomen en zijn bedoeld voor studenten met gevorderde talenkennis. Daarnaast biedt het programma kansen voor holistische groei, inclusief activiteiten die uw interpersoonlijk en intercultureel leren verbeteren terwijl u in Chili bent.

Snelle feiten

 • Centrum: IES Abroad Santiago
 • Plaats: Santiago
 • Land: Chili
 • Programmacredits: 7 credits
 • Taal van de instructie: Spaans
 • Taal Vereisten: 4 semesters Spaans op hbo-niveau

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Zomer 2018

23 mei - 13 juli

Aankomende deadline voor aanmelding:

De deadline voor aanmelding is verstreken

academici

Onze missie is simpel: om u het best mogelijke studieprogramma in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. We bieden unieke cursussen die de volksgezondheid en de Spaanse taal verkennen via een diepgaande en praktische benadering. Onze hooggekwalificeerde hoogleraren verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de les. In Santiago schrijf je je in voor 2 cursussen voor een totaal van 7 studiepunten. Alle cursussen worden in het Spaans gegeven. Ons doel is om ervoor te zorgen dat aan uw academische behoeften wordt voldaan.

Gezondheidsprogramma (7 studiepunten)

Ontworpen voor gevorderde Spaanse studenten in gezondheidsgerelateerde majors zoals Pre-Med, Nursing en Public Health, maar ook voor studenten in andere gezondheidsgerelateerde gebieden, biedt het IES Abroad Santiago Health Studies-programma u waardevol inzicht in de gezondheidszorg van Santiago. Je ontwikkelt medisch gerelateerde ervaring terwijl je je communicatievaardigheden verbetert door een cursus Spaans voor gezondheidsdeskundigen. Aangeboden cursussen zijn onder meer:

 • Spaans voor gezondheidszorgbeoefenaars (4 studiepunten): deze intensieve cursus Spaans evalueert fundamentele aspecten van cultuur en grammatica en introduceert u in Libië op het gebied van de woordenschat. De cursus stelt je in staat om je Spaans te verbeteren in een Chileense gezondheidszorgcontext en je verder voor te bereiden op een succesvolle ervaring in dit programma.
 • Health Studies Seminar (3 studiepunten): Deze cursus bevat een seminar en een observatiecomponent. Het seminar onderzoekt de globale perspectieven van de Chileense gezondheidszorg en gezondheidszorgsystemen en biedt het kader voor uw klinische ervaring. Ervaar en bestudeer de uiteenlopende verantwoordelijkheden van verschillende beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Je hebt twee opties voor het practicum:
 • Klinische observatie - Bezoek privé- en openbare klinieken / ziekenhuizen en neem contact op met verschillende gezondheidswerkers.
 • Community Health - Werk samen met een non-profitorganisatie die in achterstandswijken werkt om gezondheidseducatie te bevorderen en leefomstandigheden te verbeteren. Je wordt gekoppeld aan je vaardigheden en ervaring.

cursussen

Dit is een lijst met geplande cursusaanbiedingen. Een definitieve lijst met cursusaanbiedingen wordt beschikbaar gemaakt in je MyIESabroad-account.

Gezondheidswetenschappen

HL 395 - Seminarie over gezondheidsstudiesprogramma (herfst, lente, zomer)

Spaans

 • SP 321 - Spaans voor zorgverleners 1 (zomer)
 • SP 322 - Spaans voor zorgverleners 2 (zomer)

Cursus-gerelateerde excursies

IES Abroad Santiago organiseert cursusgerelateerde excursies die aansluiten bij wat je in de klas leert, en draagt ​​bij aan je algemene kennis van de Chileense gezondheidszorg, cultuur en maatschappij. Eerdere cursusgerelateerde excursies staan ​​hieronder vermeld:

 • Maria Pinto: een stad op 45 minuten van Santiago, waar je meer te weten komt over het leven op het platteland en de gezondheid in Chili.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Santiago verlaat, het als thuis zal voelen.

Homestays - Je woont in een homestay in Santiago met een familie of een señora, die je helpt bij het leren van talen en integreren in de Chileense gemeenschap. Gastgezinnen van uw gastgezin bieden twee maaltijden per dag.

Studentenleven

oriëntering

Het programma begint met een verplichte tweedaagse oriëntatie die je kennis laat maken met het personeel van IES Abroad Santiago, je medestudenten en de stad Santiago. Onderwerpen als academici, huisvesting, transport en gezondheid en veiligheid worden in deze periode behandeld. Bovendien, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Buitenschoolse activiteiten

Herbepaal de manier waarop je leeft en leert in Santiago door onze culturele evenementen en activiteiten, zoals:

 • De IES Abroad Club Chileno-activiteiten met lokale studenten

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op uw homeschool
 • 2.5 GPA of beter op een schaal van 4.0 (GPA's onder 2.5 worden van geval tot geval bekeken)
 • 4 semesters van college-niveau Spaans of het equivalent
 • Ingeschreven in een Spaanse cursus binnen het jaar voorafgaand aan de startdatum van het programma

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort, hebben geen visum nodig om in Chili in te komen of te studeren. Niet-Amerikaanse staatsburgers kunnen verplicht worden om vóór aankomst een studentenvisum aan te vragen.

Kosten

Zomer 2018

 • Collegegeld: $ 5.340
 • Woningen: $ 1,515
 • Verzekering: $ 135
 • Totaal: $ 6.990

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Program taught in:
Spaans
IES Abroad

See 4 more programs offered by IES Abroad »

Last updated January 24, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Duration
7 weken
Voltijd
Prijs
6,990 USD
Programma kosten zomer 2018
By locations
By date
Begindatum
Mei 2019
Application deadline