Santiago Zomer - Cursus Gezondheidswetenschappen

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Santiago Zomer - Cursus Gezondheidswetenschappen

IES Abroad

Chili

Overzicht

Santiago is omringd door sneeuw bedekte bergen en is een verfijnde, moderne stad met een bevolking van meer dan 6,6 miljoen inwoners. Het is ook de hoofdstad van Chili, een land met een van de sterkste en meest uiteenlopende economieën in Zuid-Amerika. Omdat Chili een community-centered volksgezondheidszorg systeem heeft, kunt u in Santiago met het volgen van gezondheidsgerelateerde ervaringen en een waardering voor cultuurgebonden gezondheidszorgpraktijken opdoen.

U neemt deel aan een seminarie voor gezondheidstudies, terwijl u uw communicatievaardigheden door de Spaanse cursus voor gezondheidszorgpraktijken verbeteren. Alle cursussen worden uitgevoerd in het Spaans en zijn ontworpen voor studenten met geavanceerde taalvaardigheden. Daarnaast biedt het programma mogelijkheden voor holistische groei, inclusief activiteiten die uw interpersoonlijke en interculturele leer zullen verbeteren, terwijl in Chili.

Feiten op een rij

 • Centrum : IES in het buitenland Santiago
 • Stad : Santiago
 • Land : Chili
 • Studiepunten : 7 studiepunten
 • Onderwijstaal : Spaans
 • Taalvoorwaarden : 4 semesters op het niveau van het Spaans

Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Zomer 2017

 • Aankomst: woensdag 24 mei 2017
 • Vertrek: woensdag 12 juli 2017

Academici

Onze missie is eenvoudig: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken, inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Wij bieden unieke cursussen die de volksgezondheid en de Spaanse taal verkennen door middel van een diepgaande en hands-on benadering. Onze wereldklasse professoren versterken uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.

Terwijl je in Santiago bent, schrijf je in 2 cursussen in totaal 7 studiepunten. Alle cursussen worden uitgevoerd in het Spaans. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw academische behoeften worden voldaan.

Programma gezondheidsprogramma's (7 studiepunten)

Ontworpen voor gevorderde Spaanse studenten in gezondheidsgerelateerde hoofdvakken zoals Premed, Verpleegkunde en Volksgezondheid, evenals studenten in andere gezondheidsgerelateerde gebieden, biedt het IES Abroad Santiago Health Studies Program u waardevolle inzicht in het gezondheidszorgsysteem van Santiago. U ontwikkelt medisch gerelateerde ervaring, terwijl u uw communicatievaardigheden door een Spaanse cursus voor gezondheidspraktijken verbeteren. Cursussen aangeboden zijn onder meer:

 • Spaans voor Gezondheidszorgpraktijken (4 studiepunten) : Deze intensieve Spaanse cursus beoordeelt fundamentele aspecten van cultuur en grammatica en introduceert u naar woordenschat in verband met de gezondheidszorg in Chili. De cursus stelt u in staat om uw Spaanse taal te verbeteren in een Chileense gezondheidszorg context en verder te bereiden op een succesvolle ervaring in dit programma.
 • Gezondheidsstudies Seminarie (3 studiepunten) : Deze cursus omvat een seminar en een observatiecomponent. Het seminar behandelt de globale perspectieven van Chileense gezondheids- en gezondheidssystemen en vormt het kader voor uw klinische ervaring. Ervaar en bestudeer de uiteenlopende verantwoordelijkheden van een verscheidenheid aan zorgverleners. Je hebt twee mogelijkheden voor het practicum:
 • Klinische waarneming - Bezoek privé- en publieke klinieken / ziekenhuizen en wissel met verschillende zorgverleners.
 • Gezondheid van de Gemeenschap - Werken met een non-profitorganisatie die in minderbevoorrechte wijken werkt om gezondheidsopvoeding te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. U wordt aangepast aan uw vaardigheden en ervaring.
Cursussen

Dit is een lijst van geplande cursusaanbiedingen. Een definitieve lijst van cursusaanbiedingen wordt ter beschikking gesteld in uw MyIESabroad-account.

Gezondheidsstudies

HL 395 - Gezondheidsstudies Programma Seminarie (Herfst, Lente, Zomer)

Spaans

 • SP 321 - Spaans voor Gezondheidszorgpraktijken 1 (Zomer)
 • SP 322 - Spaans voor Gezondheidszorgpraktijken 2 (Zomer)
Cursus-gerelateerde excursies

IES in het buitenland organiseert Santiago cursusgerelateerde excursies die aansluiten bij wat je leert in het klaslokaal, en bijdraagt ​​aan je algemene kennis van de Chileense gezondheidszorg, cultuur en maatschappij.

Voorgaande cursusgerelateerde excursies zijn hieronder vermeld:

 • Maria Pinto: Een stad die 45 minuten van Santiago ligt, waar u over het plattelandsleven en de gezondheid in Chili kunt leren.

Huisvesting

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt. We doen ons best om woningen te lokaliseren die weerspiegelen hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Santiago vertrekt, het zich thuis voelt.

gastgezinnen - Je woont in een homestay in Santiago met een familie of señora, die je taal leren en integratie helpt in de Chileense gemeenschap. Uw gastgezin gastheren bieden twee maaltijden per dag.

Studentenleven

Oriëntering

Het programma begint met een verplichte tweedaagse oriëntatie die u voorstelt naar het IES Abroad Santiago-personeel, uw medestudenten en de stad Santiago. Onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid worden tijdens deze periode behandeld.

Bovendien begint CORE ™, IES Abroad's Comprehensive Orientation & Re-entry Experience, tijdens de oriëntatie en gaat de hele zomer door met activiteiten gericht op culturele aanpassing, het behalen van doelen en het voorbereiden op de terugkeer naar huis.

Buitenschoolse activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop je leeft en leert in Santiago door onze culturele evenementen en activiteiten, zoals:

 • De IES Abroad Club Chileno activiteiten met lokale studenten

Geschiktheidsvereisten

 • 18 jaar oud
 • In goede staat bij je thuis school
 • 2,5 GPA of Beter op een 4,0-schaal (GPA's onder 2,5 worden per geval beoordeeld)
 • 4 semesters van het college-niveau Spaans of het equivalent
 • Inschreven in een Spaanse cursus binnen het jaar voor de startdatum van het programma

Paspoort- en visumvereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hoeven geen visum te krijgen om in Chili binnen te komen of te studeren. Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

Kosten

Zomer 2017

 • Onderwijs : $ 5.325
 • Behuising : 1.510 dollar
 • Verzekering : 135 dollar
 • Totaal : $ 6,970
Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op November 5, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
7 weken
Voltijd
Price
Prijs
6,970 USD
Locations
Chili - Santiago
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Hongkong - Hong Kong
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongkong - Hong Kong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Chili - Santiago
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Programma kosten Zomer 2017