Spaans weg naar verpleeghuis

University CEU - Cardenal Herrera

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Spaans weg naar verpleeghuis

University CEU - Cardenal Herrera

Wat ons onderscheidt?

1) tweetalige opleiding Engels / Spaans

De kennis van een tweede taal, in het specifieke geval of Nursing Studies, het Engels, verleent de student een hoger niveau van werken competentie en een hoger niveau van het concurrentievermogen en de kansen op de arbeidsmarkt, die steeds meer geglobaliseerd, evenals Engels waarbij een basis communicatiemiddel.

De nieuwe Nursing Group in het Engels zullen onze studenten te vergemakkelijken van de toegang tot studies aan buitenlandse universiteiten, profiteren van beurzen, zoals Erasmus, Overseas en internationale overeenkomsten.

Ook zal de opleiding in het Engels het gebruik van wetenschappelijke documentatie en wetenschappelijk materiaal in genoemde taal te bevorderen, waardoor de studenten om zich te ontwikkelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid op het gebied van de verpleegkunde, die in constante evolutie en voornamelijk in het Engels gepubliceerd.

2) Onze docenten zijn professionals

Wij begrijpen dat om een ​​goede verpleegkundige heb je in contact te komen, vanaf het begin, met de beste professionals van de sector, die hun ervaringen delen worden en hen dag toepassen door dag in de klas kamers samen met de studenten.

3) De vier Career Prospects

Onze voornaamste zorg is om de student met de tools bieden, zodat ze in de beste voorwaarden op de arbeidsmarkt te betreden.

De procedure die we betalen meeste waarde in het curriculum worden de volgende vier: - Programma van Intensivering van de voorbereiding MER. In het vierde jaar kunt u deelnemen aan ons programma, de inleiding van de voorbereiding voor het worden een interne Nursing Resident (MER). Op deze manier, terwijl u het beëindigen van uw studie, zal je beginnen om jezelf te trainen om een ​​record in de openbare gezondheidszorg te krijgen. De deelname aan dit programma gericht op uw kwalificatie te verbeteren is op vrijwillige basis en brengt geen extra kosten veroorzaken. Wil je werken in een ziekenhuis? Open deze deur. Programma van Intensivering van de opleiding van het MER.

  • Practica, het hart van het curriculum. We leren onze studenten de "weten hoe" vanaf het allereerste begin, ervoor te zorgen dat ze in de beste conditie te profiteren van de externe stage en waarde toevoegen aan de faciliteiten waarin ze zijn opgenomen (vanaf het eerste semester van het tweede jaar). We hebben ook configureren van de UPE (Eenheid van Nursing Stages), een unieke stage dienst op maat van de student voor de realisatie van het Practicum.
  • Intensivering van de Communicatie en welzijn competenties
  • De internationale dimensie, Met de toenemende integratie van internationale stages in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland ...

4) Een pionier double degree, de expert in dubbele graden

U heeft de mogelijkheid om een ​​unieke double degree in Spanje, die uw training en je toekomstige carrièremogelijkheden zal vermenigvuldigen bestuderen. Wij bieden u een op maat gesneden schema, zodat u zal worden voorzien van een universiteit profiel anders dan alle anderen.

  • Doble Grado en Fisioterapia + Enfermería Het is uw kans om twee universitaire carrière studeren met een compatibele Schedule en belangrijkste, zonder twee keer te betalen.

Wat zal ik leren?

U krijgt een professional in de verschillende werkterreinen gezondheid geworden, van preventie, promotie en wakkeren van gezonde gewoonten tot de verpleging van de zieken, de overdracht van de toepassing van de programma's van voorgeschreven revalidatie.

http://www.uchceu.com/en/studies/degree/nursing

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,742 EUR
Inclusief Hospitality Package
Locations
Spanje - Moncada, Valencia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Moncada, Valencia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

From the US to Spain to study Nursing at CEU Valencia