Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Dementie (waaronder een reeks neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer) is onlangs de belangrijkste doodsoorzaak in het VK geworden. Stamcellen zijn een nieuwe en relatief jonge tak van wetenschappelijk onderzoek die de potentie hebben niet alleen voor therapieën, maar om deze duidelijk te onderscheiden menselijke ziektes nauwkeurig te kunnen modelleren.

Dit unieke programma biedt studenten real-world perspectieven van patiënten, verzorgers, wetenschappers en een scala aan professionals in de gezondheidszorg waaronder toonaangevende experts op het gebied van de impact van neurologische aandoeningen.

Dit programma biedt de nieuwste translationele neurowetenschappen, gericht op stamcellen, neurodegeneratieve ziekten, regeneratie en modellen (zowel dieren als cellen). Bovendien zal de opname van patiënten en vooral hun verzorgers en de werkelijke gevolgen van deze ziekten voor individuen een rode draad in dit programma zijn, waardoor het echt uniek en uitzonderlijk nieuw is.

Dit programma is bedoeld voor medische en / of wetenschappelijke professionals en heeft als doel studenten kennis te laten maken met neurodegeneratieve ziekten, stamcellen, industrie en opkomende therapeutische mogelijkheden in regeneratieve / translationele neurologie. Over het algemeen zullen studenten de kennis en het inzicht verwerven in de klinische, werkelijke impact en wetenschappelijke realiteit van deze velden en zo hun eigen leren bevorderen en in staat zijn om dit verder te brengen in hun toekomstige loopbaan.

Daarom maken studenten tijdens het programma kennis met een reeks onderwerpen, van het introduceren van de basisanatomie, -structuur en -ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel, een kritisch begrip van stamcellen, waaronder bronnen, locaties en rollen, een inleiding tot meerdere neurodegeneratieve ziekten (zoals Alzheimer, Motor Neurone Disease en de ziekte van Parkinson), zowel vanuit klinische als patiëntsituaties, voordat ze worden geïntroduceerd in in vitro en in vivo modellering van deze ziekten, neuroimagingtechnieken, stamcellen en de industrie.

Online leren

Dit parttime, volledig online programma ondersteunt de behoefte aan actuele kennis, vaardigheden en theorie in een breed scala aan het gebruik van niet alleen toonaangevende klinische en wetenschappelijke experts, maar ook door gebruik te maken van de real-life effecten zoals bekeken door patiënten, de mensen die voor hen zorgen en de eerstelijnsgezondheidsdeskundigen. Al deze expertise zal worden gepresenteerd met behulp van een reeks technieken, waaronder online lezingen, praktische studies, gerichte metingen en andere video- en audiobronnen.

Discussieborden bieden gerichte beoordelingstaken, terwijl input van gastdocenten en docenten van experts gastmogelijkheden bieden voor gezamenlijk kritisch discours en debat over actuele kwesties.

Programmastructuur

Binnen het programma kunnen studenten doorgroeien van Postgraduate Certificate (60 credits), naar Postgraduate Diploma (120credits) en naar Master of Science-graden (180 credits), omdat ze met succes het vereiste aantal credits voor elk niveau voltooien, en dus op elk moment stoppen of doorgaan afhankelijk van hun situatie.

Diploma

Samengesteld uit 4 kerncursussen om de fundamentele basis voor het Diploma en MSc te bieden, maar kan ook als zelfstandige PGCert worden beschouwd. Het zal betrekking hebben op fundamentele gebieden, waaronder belangrijke basisonderzoeksvaardigheden (zoals het kritisch evalueren van wetenschappelijke manuscripten, evenals een basiskennis van statistieken), terwijl studenten worden geïntroduceerd bij het centrale zenuwstelsel, de basisanatomie en -ontwikkeling en stamcellen. Tegelijkertijd zouden studenten een introductie tot neurodegeneratieve ziekten behandelen (waaronder Alzheimer, Parkinson en Motor Neurone Disease) voordat ze worden geïntroduceerd in in vitro en in vivo modellering van deze ziekten. Ten slotte leren studenten ook over neuroimaging en de mogelijke rollen voor wetenschappelijk onderzoek.

Postdoctoraal diploma

Breidt zich uit op de PGCert-cursussen en introduceert meer diepgang in nieuwe gebieden, zoals de rol van farma en industrie met betrekking tot stamcellen. Een deel van de Diploma-punten is keuzevak en studenten worden bijgestaan ​​bij het kiezen van geschikte opties uit het brede spectrum van de Universiteit van Edinburgh die relevant zijn voor hun eigen situatie, werk en carrièredoelen.

MSc

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​specialistisch gebied te verkennen vanuit het brede spectrum van stamcellen, regeneratie en translationele neurowetenschappen in de vorm van een proefschrift of een gestructureerd project (de student zou dit zelf moeten inkopen indien gewenst), wat zou streven naar een 'real world'-project met een directe impact op een werkgever, organisatie of persoonlijk doel. Een derde optie beschikbaar voor studenten is een keuze uit 60 volledig onderwezen credits.

De minimum aanbevolen tijd voor het voltooien van de volledige masteropleiding is drie jaar en de maximale tijd voor voltooiing is zes jaar. Het certificaat en het diploma kunnen pro rata worden ingevuld.

Postgraduate Professional Development (PPD)

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma.

Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.


Leerresultaten

Een kritische en vergelijkende kennis op het niveau van een specialist op het gebied van de huidige achtergrond, theorieën, concepten en technische methodes met betrekking tot stamcellen, neurodegeneratieve ziekten, regeneratie en translationele neurowetenschap en de meerdere modellen die worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Verkrijg de nodige specialistische professionele en academische vaardigheden om wetenschappelijke ontwikkelingen te analyseren, onderzoeken, synthetiseren en bekritiseren.

Ontwikkel je vaardigheden om fundamentele concepten over te dragen aan wetenschappelijke, klinische en lekenpubliek, door gebruik te maken van meerdere technieken.

Je ontwikkelt de vereiste vaardigheden om verder te komen in je opleiding / roeping.

Carrièremogelijkheden

Potentiële loopbaantrajecten, exitroutes en werkgevers zijn zeer divers en afhankelijk van de door de student gekozen verzorger. Voor studenten die in een klinische omgeving werken, zou dit programma hen loopbaanontwikkeling / specialisme bieden binnen hun klinische omgeving.

Voor studenten met een wetenschappelijke achtergrond is er de mogelijkheid om de vooruitzichten van verzorger in onderzoeksinstellingen in het laboratorium te verbeteren of als alternatief om te helpen bij het behalen van een doctoraat.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent, in neurowetenschap, anatomie, fysiologie, farmacologie, natuurkunde, geneeskunde, biologie of een aanverwante wetenschapsdiscipline.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u relevante werkervaring heeft; werkervaring moet zich bevinden in een verwant wetenschappelijk gebied, bijvoorbeeld ziekenhuis- of onderzoekslaboratoria (bij voorkeur op basis van stamcellen) gedurende 3 of meer jaren. Neem contact op met het programmateam om te controleren voordat je je aanmeldt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
  • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 34 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
2 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Sept. 9, 2019
At least one month prior to entry
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Sept. 9, 2019
At least one month prior to entry

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Sept. 9, 2019
At least one month prior to entry
Einddatum