Studie Health Care Management, Master of Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studie Health Care Management, Master of Arts

Gezondheidszorg is aan het veranderen. Maak van de gelegenheid en in aanmerking komen door de studie van Health Care Management aan de Fernhochschule Riedlingen voor verantwoordelijke leidinggevende functies. Onze extra-werk leren op afstand zorgmanagement omvat vier semesters waarin wij geven u alle vaardigheden voor het management posities.

De ideale mix van kennis management en gezondheidseconomie


Managers in de gezondheidszorg markt van morgen meer nodig dan eenzijdige kennis. Met de masteropleiding Health Care Management, streven we een aanpak die de gestructureerde zakelijke content en gezondheidszorg-specifieke kwesties op basis van gebieden van expertise en vaardigheden en hervat.

Fit voor leidinggevende functies in de gezondheidszorg en sociale diensten


Onze extra-professionele masteropleiding in Healthcare Management biedt vier semesters algemeen management kennis en de gezondheid van de economie. Deze aanbieding is bedoeld voor mensen die verantwoordelijke posities en management posities waar te nemen op het gebied van gezondheid of ambiëren.


Aan het praktijkgericht onderzoek


Door deze speciale studie compositie, je consequent verplicht te raken in de zakelijke praktijk management vaardigheden met een master's degree in de studie van Health Care Management. Elk van de vier semesters is onder een bepaald accent: Het analyseren en begrijpen (eerste Semester), Managing & Beslissen (2 Semester), Control & Communicatie (3 Semester) en Conclusie en Perspectieven (4 Semester).

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

"Committed to your future!" – In accord with this mission statement we offer academic Bachelor and Master programmes as well as other courses in distance education in order to prepare our students for ... Lees meer

"Committed to your future!" – In accord with this mission statement we offer academic Bachelor and Master programmes as well as other courses in distance education in order to prepare our students for management and leadership positions in traditional business as well as the health care and welfare sector. Lees Minder