Tandheelkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de loop

De student tandheelkunde (toekomstige DDS) is een professional met humanistische, kritische en reflecterende in het beroep, het werken op alle niveaus van de orale gezondheidszorg, op basis van ethische en juridische principes, toegewijd aan de sociale werkelijkheid, culturele en economische van het land. De humanistische onderwijs is essentieel voor de zorgverlener als het zal handelen en zal betrekking hebben met mensen die tal van interpersoonlijke situaties, waarvoor de voorbereiding op het gebied van de geesteswetenschappen. Wetenschappelijke kennis zal de student technische voorbereiding te geven, met vaardigheid en gedrag dat het toestaan ​​van beslissen en veilig en efficiënt op te treden in de preventie en behandeling van orale en maxillofaciale ziekten en bevordering van de algehele gezondheid van zijn patiënt. Tandheelkunde is een vak, dat zorgt voor de orale gezondheid van de mensen, die werkzaam zijn in de preventieve, curatieve en het herstel van ziekten van de mond. De student krijgt een opleiding die u zal toelaten om te diagnosticeren en behandelen van orale ziekten en systemische ziekten met orale manifestaties. Dus, in hun opleiding, leren is vereist van verschillende kennisgebieden met basis en beroepsonderwijs content die wordt onderwezen met verschillende pedagogische aanpak. De cursus wordt aangeboden op de campussen van San Miguel en Liberty, aangeboden in de overdag en 's nachts, duurzame 8 semesters, zijn totale werklast van 4007 uur. Arbeidsmarkt Professional als het uitweg bereid op te treden als huisarts of algemene, kan optreden in een van de volgende gebieden: Public Health; Endodontologie: wortelkanaalbehandeling; Parodontologie: tandvleesbehandeling; Tandheelkunde: restauraties van de tanden; Prothese: Revalidatie functie van een tand of vervanging van ontbrekende tanden; Radiologie: röntgenonderzoek en andere tests door gebruik te maken van het beeld; Patiënten met speciale behoeften; Pediatrische Tandheelkunde: preventie en behandeling van baby's en kinderen; Chirurgie: eenvoudige extractie procedures of uitgebreide operatie inbegrepen tot tumorverwijdering; Forensische tandheelkunde: identificatie van lichamen, criminele vaardigheden en professionals door middel van de tanden; Laser in de tandheelkunde: een hoog vermogen lasers en laag in verschillende specialiteiten.

differentiaal

Het laboratorium activiteiten zijn opgenomen in moderne faciliteiten en apparatuur en geavanceerde technologie uitgevoerd. Tandartspraktijken zijn modern catering aan verschillende klinische disciplines in de beroepsopleiding. We hebben nog steeds een trauma Tandheelkundige zorg Center; Baby's Clinical; Clinic Junior Interactive Tandheelkunde en het Centrum voor de Special Care patiënten. In de 2e helft van de cursus, beginners begin help meer ervaren collega's (vorig jaar) in de klinische zorg van de professionele disciplines.

Campus São Miguel: Taiuvinha Street, 26 - Telefoon: 2037-5833 - Spreekuur: maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22.30 uur.

Campus Freedom: Galvão Bueno Street, 868 - Blok B - 7ºand. - Telefoon: 3385-3013 - Spreekuur: maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22.30 uur.

extra informatie

Ochtend: van 2 tot 6 en met vrijdag van 08:00 tot 13u.

Nacht: van 2 tot 6 en met vrijdag van 18u tot 23u Customer Clinical Bewaakte gemeenschap in de verschillende specialiteiten uit de 2e helft. Aanvullende activiteiten buiten de reguliere schooluren Met controle op de naleving van de externe en arme gemeenschap.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Mód ... Lees meer

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Módulo, Caraguatatuba – SP; Centro Universitário do Distrito Federal, Brasília – DF , Universidade Cidade de São Paulo, SP – SP, Universidade de Franca, Colégio Alto Padrão e Colégio CTEC, em Franca – SP , Faculdade São Sebastião e Colégio Objetivo São Sebastião – Centro, em São Sebastião – SP , Faculdade Caraguatatuba, em Caraguatatuba – SP; e mais recentemente, pelo Centro Universitário Nossa Senhora do Patrocínio, Colégio CEUNSP, Colégio Itu e Colégio Cidade de Salto, nas cidades de Itu e Salto –SP. O diferencial estratégico do grupo é o fato de atuar com instituições, marcas e posicionamentos diferentes, conforme os mercados específicos e as características das cidades onde mantém estabelecimentos de ensino. Todas as instituições preservam sua identidade, sem abrir mão dos princípios éticos e ideais de educação que norteiam as ações da Cruzeiro do Sul Educacional, o que se traduz em alguns dos melhores indicadores acadêmicos entre as instituições de ensino brasileiras. Lees Minder