Lees de Officiële Beschrijving

Technion-Cornell Dual Master's degrees in Health Tech

DEGREE: MS INFORMATION SYSTEMS (CORNELL)

Artsen, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties zijn allemaal op zoek naar manieren om de gezondheidszorg effectiever, toegankelijker en betaalbaarder te maken. En ze wenden zich tot technologie voor oplossingen. De Technion-Cornell Dual Master's Graden in Health Tech geeft studenten de technische en ondernemersvaardigheden die nodig zijn om nieuwe digitale technologieën te creëren voor patiënten, clinici en gemeenschappen.
Krijg een hands-on onderdompeling in gezondheidstechnologieën

Van dataminingtechnieken die trends in de volksgezondheid volgen tot apps die de verbinding tussen patiënten en zorgverleners mogelijk maken, heeft technologie het potentieel om te transformeren hoe de gezondheidszorg wordt geleverd en ervaren.

De Technion-Cornell Dual Masterdiploma's in Health Tech zetten je op het snijvlak van die transformatie. Door middel van een rigoureus interdisciplinair curriculum, ontworpen met input van vooraanstaande ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, medische scholen en gezondheidsorganisaties, combineert u een uitzonderlijke technische opleiding met de branchespecifieke kennis die u nodig hebt om innovatieve nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die beantwoorden aan echte gezondheidszorgbehoeften.

Door te werken in multifunctionele teams met klasgenoten van de diverse en uitzonderlijk getalenteerde studenten van Cornell Tech , ontwikkel je tech-driven oplossingen voor echte klanten met echte zakelijke behoeften in het Product Studio-programma en creëer je een nieuw bedrijf in de Startup Studio . Je zult ook een specialisatieproject nastreven in een gezondheidstechnisch onderwerp naar keuze.

Behandelde onderwerpen

 • Applied Machine Learning en Data Science
 • Healthcare Systems: uitdagingen en kansen
 • Veiligheid en privacy
 • User-Centered Design en Prototyping
 • Experimentontwerp en -evaluatie
 • Ondernemend co-curriculum

AANBEVOLEN CURSUS

Health Tech, Data en Systems Credits 2.00

Deze cursus verkent de digitale systemen die worden gebruikt bij de levering en het beheer van de gezondheidszorg, van mobiele gezondheid en patiëntgerichte technologieën tot Electronic Health Record (EHR) -systemen, ondersteuningssystemen voor klinische beslissingen en gegevensanalyse van verzekeringsclaims. Deze cursus is geschikt voor gevorderde studenten die geen of beperkte kennis hebben van gezondheid of IT voor de gezondheid.

Carrières in het veld

 • Software ontwikkelaar
 • Product Manager
 • Data scientist
 • Startup Founder of CTO

leerplan

De Technion-Cornell Dual Masterdiploma's in het curriculum van Health Tech combineert cursussen en projectwerk om u te voorzien van sterke technische vaardigheden en branchespecifieke kennis die u nodig hebt om deze vaardigheden toe te passen in de meest innovatieve gezondheidszorgomgeving. In een educatieve innovatie die uniek is voor Cornell Tech , neem je ook deel aan een meeslepende studio-ervaring, waarin je je teambuilding- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt terwijl je een nieuw productidee ontwikkelt in antwoord op de strategische behoeften van een echte organisatie en maak je eigen startup. Cursussen omvatten Building Startup Systems, User-Centered Design, Prototyping and Evaluation, Health Technologies en het Healthcare System.

Hoe uw schema eruit zou kunnen zien

In je eerste herfstsemester zul je 's ochtends verplichte en keuzelessen volgen. Je zult de middag doorbrengen met werken aan teamgebaseerde projecten in Product Studio en Startup Ideas en uit de eerste hand leren van marktleiders in Conversations in the Studio. In je eerste voorjaarssemester zul je doorgaan met het volgen van verplichte en keuzelessen in de klas en beginnen aan je tweewaardig, diep technisch specialisatieproject. In je tweede herfstsemester zul je doorgaan met het volgen van verplichte en keuzelessclasses en het afronden van je specialisatieproject. In je laatste voorjaarssemester breng je je ochtenden door op verplichte en keuzevakken in de klas. 'S Middags werk je aan teamgebaseerde projecten in Startup Studio en Product Management en blijf je Conversaties bijwonen in de Studio.

Master of Science in informatiesystemen

Connective Media en Health Tech

Toepassing Tijdlijn

Cornell Tech biedt drie toepassingsronden. Aanvragers worden aangemoedigd om hun aanvraag in te dienen wanneer ze gereed zijn. We zullen aanvragers die van toepassing zijn in elke aanvraagronde overwegen. We beoordelen aanvragen terwijl we ze ontvangen.

De deadlines voor 2017-2018 zijn als volgt:

Ronde 1 - dinsdag 5 december 2017 om 23:59 uur ET

Ronde 2 - donderdag 18 januari 2018 om 23:59 uur ET *

Ronde 3 - donderdag 15 maart 2018 om 11:59 uur ET

Na de deadline voor de indiening van de Round 3 zal de toelatingscommissie de aanvragen op voortgezette basis beoordelen en de beslissing tot dienovereenkomstig annuleren tot maandag 30 april 2018

Applicatievereisten

Om in aanmerking te komen moeten alle aanvragers in hun online aanvraag het volgende verstrekken:

 • Hervat
  U moet samen met uw aanvraag een huidig ​​CV indienen. Met het gebruik van LinkedIn, hebt u de mogelijkheid om de informatie over werkgelegenheid en onderwijs die in uw applicatie wordt vermeld, automatisch in te vullen. Let op, alle informatie die automatisch wordt ingevuld vanuit LinkedIn kan worden bewerkt.
 • Persoonlijke verklaring
  Hier bij Cornell Tech maak je deel uit van een omgeving waarin creativiteit, technische diepgang en leiderschap zetels aan tafel delen. We waarderen uitdrukkingen van wie je bent en wat je toevoegt aan deze formule. Voer een verklaring van één naar twee pagina's in waarin uw interesse in dit programma wordt beschreven. Uw inzending moet persoonlijke ervaringen benadrukken die uw creativiteit, leiderschap en technische vaardigheden aantonen. In het bijzonder, voel je vrij om te werken aan technische projecten die je hebt voltooid, hun creatieve en technische aspecten; eventuele ondernemers- of leiderschapservaringen; uw professionele carrièredoelen; het voordeel dat u voor ogen hebt als onderdeel van het tech-ecosysteem in New York City; en waarom dit programma voor jou is.
 • Twee aanbevelingen
  Adviseurs moeten faculteitsleden, supervisors of andere personen zijn die u professioneel kennen en die hebben gezien dat u een belangrijke rol speelt in substantiële projecten. Aanbevelingen moeten online worden ingediend.
 • GRE
  De GRE is vereist voor toelating tot de Master of Science in Information Systems-programma's. Alle officiële testscores moeten rechtstreeks aan Cornell University worden gemeld. De GRE-instellingcode voor Cornell is 2098. Wees consistent in de spelling van uw naam in zowel uw aanvraag als uw testscore.
 • Afschriften
  Afschriften van elk eerder bijgewoond college of universiteit zijn verplicht en moeten online worden geüpload met de applicatie. Toegelaten studenten moeten voorafgaand aan de toelatingsexamens een officieel transcript rechtstreeks bij de Cornell Graduate School indienen.
 • Aanvraagkosten
  Bij de online aanvraag moet een niet-restitueerbare aanvraag van $ 95 worden ingediend.

Internationale aanvragers

Afschriften
Naast de bovengenoemde vermelde programmavereisten, moeten internationale aanvragers een gecertificeerde Engelse vertaling van transcripties leveren als de oorspronkelijke taal geen Engels is. Succesvolle internationale kandidaten hebben een baccalaureaatsdiploma behaald aan een hogeschool of universiteit met een erkende reputatie.

TOEFL

Aanvragers moeten ook blijk geven van vaardigheid in de Engelse taal door de toets Engels als vreemde taal af te leggen (TOEFL). Officiële TOEFL-scores moeten naar de Graduate School van de Cornell University worden gestuurd. De instellingscode is 2098. Cornell's officiële minimum sub-scores voor elk element van de TOEFL zijn als volgt:

 • Schrijven: 20
 • 20 lezen
 • Luisteren 15
 • Spreken 22

Van de TOEFL-vereiste kan worden afgeweken als de aanvrager voldoet aan ten minste een van deze criteria:

 • Is een inwoner van de Verenigde Staten, Australië, Canada (behalve Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland of het Verenigd Koninkrijk.
 • Heeft gedurende de laatste vijf jaar in de Verenigde Staten, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, of met een Engelstalige instructie in Canada of Zuid-Afrika, gedurende de laatste vijf jaar een voltijdstatus genoten gedurende ten minste twee academische jaren. U moet een afschrift indienen waaruit blijkt dat u op een van deze goedgekeurde locaties naar de universiteit bent geweest.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 26, 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
54,584 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Round 1 – Friday, January 4, 2019 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling: April 30.
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 26, 2019
Einddatum
aug 31, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Round 1 – Friday, January 4, 2019 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling: April 30.

aug 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Round 1 – Friday, January 4, 2019 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling: April 30.
Einddatum
aug 31, 2021