Therapeutische voeding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Zorgen en belangen over voeding, dieet en de menselijke gezondheid zijn dramatisch toegenomen in de afgelopen decennia. Inderdaad, voedingsgewoonten en levensstijl invloed op onze gezondheid en kwaliteit van leven. Verder voedingsfactoren betrokken ongeveer 50% van de belangrijkste doodsoorzaken.

Obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, spijsvertering systeem, gezondheid van de lever en nierziekten zijn de grote vraagstukken van de menselijke gezondheid. Daarom gezonde voeding een vitale en veelbelovende benadering voor de behandeling en beheren dergelijke problemen. Met dit doel, in 2015, Palestina Polytechnic University heeft een nieuw programma, namelijk therapeutische voeding onder de faculteit Technische Natuurwetenschappen vastgesteld.

Onze vier jaar Therapeutic Nutrition-programma is speciaal ontworpen voor studenten met een sterke interesse in voeding en gezondheid wetenschap die wensen om hun kennis te gebruiken om te helpen bij het voorkomen en behandelen van ziekten als een geregistreerde diëtist.

Therapeutische Nutrition zullen de studenten leren hoe de voedselinname en dieetwensen kan worden gewijzigd door ziekte, en hoe om therapeutische diëten om ziekten te behandelen toe te passen.

Doelstellingen van het programma:

 • Om diëtisten met voldoende kennis van voeding therapie voor mensen die speciale zorg nodig hebben.
 • Om toegepast wetenschappelijk onderzoek en projecten in verschillende takken van voeding en voedingswetenschappen die voldoen aan de behoeften van de gemeenschap uit te voeren.
 • Om de lokale gemeenschap te dienen door het verbeteren van de gezondheid en voedingswaarde bewustzijn door middel van workshops en trainingen.

MISSIE:

De missie van de therapeutische voeding programma is om gekwalificeerde afgestudeerden die met succes kunnen voldoen aan de uitdagingen van het vertalen van de voedingswetenschap in praktische voedingsadviezen om de gezondheid te bevorderen en een breed scala aan medische aandoeningen te behandelen voor te bereiden. De diëtist afgestudeerde zal mensen helpen bij het wijzigen van hun voedselinname en het bieden van praktische adviezen om voedingskundige verandering te maken.

Eindkwalificaties:

 • De afgestudeerde in staat zal zijn om te weten en begrijpen van de basics en principes met betrekking tot voeding, voedsel en de relatie van het voedsel voor de menselijke gezondheid.
 • De afgestudeerde zal kunnen communiceren en samenwerken met anderen en om advies, begeleiding en kennisoverdracht te bieden.
 • De afgestudeerde in staat zal zijn om professionele en ethische verantwoordelijkheid tonen en de gezondheidsrisico's als gevolg van nalatigheid op dit gebied te evalueren.
 • De afgestudeerde zal nodig zijn in de moderne gezondheidszorg met inbegrip van medeleven, vriendelijkheid, empathie waarden weer te geven, en ook respect voor de patiënten 'privacy, waardigheid en individualiteit

GEBIEDEN WAAR De afgestudeerden zullen naar verwachting het werk:

 • ministerie van Gezondheid
 • Ministerie van Onderwijs.
 • Gouvernementele en particuliere ziekenhuizen
 • Voedingscentra.
 • Nutritional zorginstellingen (verpleeghuizen).
 • Onderzoekscentra die gespecialiseerd zijn op het gebied van voeding en dieet therapie.
 • Sportfaciliteiten als een sport voeding specialist.
 • Normen en regelgevende instanties.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Lees meer

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Lees Minder