Toegang Tot Verpleging

Alpha Gateway College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegang Tot Verpleging

Alpha Gateway College

Toegangscursussen zijn nationaal erkende kwalificaties die zijn geaccrediteerd door Gateway Qualifications (erkend door Ofqual, om kwalificaties te ontwerpen, ontwikkelen en aan het Gereguleerde Kwalificatieraamwerk voor te leggen). Het Access to Higher Education Diploma - Nursing is ook geschikt voor diegenen die al langer geen voltijds onderwijs volgen en ernaar streven om een ​​universitaire of hogere opleiding te volgen. Het is ten zeerste aan te raden om beide GCSE's in het Engels en Wiskunde te hebben in de rang C / 4 of hoger voor het uitvoeren van een toegangsdiploma.

Waarom toegang tot verpleegkunde

http://www.bbc.co.uk/news/health-36729108

Bij Alpha Gateway College geloven we dat we je klaar moeten maken en gekwalificeerd voor een interessante en lonende carrière in Nursing, terwijl we ook je gemeenschap en jouw land dienen. Als je gepassioneerd bent over verpleging, maar nog niet over de kwalificatie en de kennis beschikt, is toegang tot verpleging je eerste stap.

Cursusinhoud

GCSE Engels (indien van toepassing)

GCSE wiskunde (indien van toepassing)

zelfstudie

Het

Gezondheidswetenschappen

Verpleegkunde

sociologie

psychologie

Studievaardigheden.

De cursus wordt gegeven door docenten die ervaring hebben met en sympathiseren met de behoeften van mensen die na een lange pauze terugkeren naar hun studie. Je zult gedurende 36 weken lessen volgen gedurende het jaar en je zult niet worden ingeroosterd tijdens de normale schoolvakanties. Je bent meestal in een groep van volwassen studenten en neemt deel aan verschillende groeps- en individuele activiteiten. De kernvakken voor verpleegkunde zijn studievaardigheden, verpleegkunde en gezondheidswetenschappen. Tutorial-ondersteuning is ook ingebed in het programma.

Toelatingseisen

Universiteiten vereisen dat cursisten GCSE's hebben om door te stromen naar een verpleegkundige opleiding en wij bij Alpha Gateway College kunnen u helpen deze bij uw toegangscursus te krijgen (mogelijk zijn er extra kosten van toepassing). Om deel te nemen aan een Access-cursus moeten studenten al beschikken over hun GCSE Maths of GCSE English (of beide in de rang A * -C / grade 9-4). Als je je GCSE Maths of Engelse kwalificaties wilt behalen, zullen we je hier bij inschrijven als je lid wordt van de Access-cursus en zul je deze GCSE bestuderen terwijl je ook studeert voor je cursus Toegang.

Houd er rekening mee dat dit een zeer veeleisende cursus is, gelijk aan een A-niveau-programma, dus u moet een goed niveau van geletterdheid en rekenvaardigheid hebben (GCSE grade AC standaard / grade 9-4) om te slagen. U zult een eerste beoordeling hebben om uw geschiktheid voor de cursus te beoordelen. Als dit lukt, wordt u uitgenodigd voor een interview. Als je nog niet helemaal klaar bent voor de Access-cursus, bieden we je mogelijk nog een cursus die je voorbereidt op de cursus Toegang.

Als u advies nodig heeft voordat u zich aanmeldt, kunt u ons bellen op 020 8527 1627 of ons een e-mail sturen via admissions@agcollege.co.uk

60340_60313_4.jpg

Ideaal voor

Dit is een alternatieve route naar universiteit of hoger onderwijs voor studenten van 19 jaar en ouder. Kandidaten moeten GCSE English Language hebben in de rang C / 4 of hoger en wiskunde in een minimale klasse D / 3. Als je geen GCSE-wiskunde hebt in de klas C / 4, krijg je de mogelijkheid dit onderwerp opnieuw te bestuderen naast je toegangsdiploma om een ​​C / 4 te behalen. Alle kandidaat-kandidaten moeten een eerste beoordelingssessie bijwonen. Er moet een bevredigende referentie zijn ontvangen. Kandidaten moeten ook minstens een jaar ervaring hebben met een voltijdse of deeltijdse baan, bij voorkeur in een verwante setting, omdat ze hun voltijdse opleiding verlaten. Kandidaten die weinig of geen werkervaring hebben maar die langer dan een jaar niet hebben gewerkt, worden ook in overweging genomen.

Houd er rekening mee dat het de verantwoordelijkheid van de student is om ervoor te zorgen dat zijn huidige en toekomstige kwalificaties voldoen aan de toelatingseisen van elke universiteit waarnaar hij wil doorstromen. Ervaring in een gerelateerd vakgebied ondersteunt uw aanvraag voor hoger onderwijs na voltooiing van het toegangsdiploma. Deze cursus vereist een rijpheid van aanpak en een hoge mate van betrokkenheid.

Duur en Levering

Eén jaar, parttime, twee volledige dagen per week in College.

Progressie

Studenten die met succes het toegangsdiploma behalen, komen dan in aanmerking voor het aanvragen van een graad in een relevant onderwerp of een opleiding op universitair niveau. Er kunnen ook cursussen in andere opleidingen in beroepen met betrekking tot gezondheidszorg en sociale zorg worden aangevraagd.

Evaluatiemethoden

Uw ontwikkeling en voortgang in de cursus zullen op regelmatige basis zowel informeel als formeel worden beoordeeld. Je ontvangt regelmatig feedback van je docenten over je voortgang.

De beoordelingsprocedures variëren van module tot module en zijn dus afhankelijk van wat je studeert; er zullen een aantal vaste essays, cursussen projecten en tests gedurende de cursus zijn. Alle modules maken gebruik van permanente beoordelingsprocessen, wat betekent dat er geen afhankelijkheid is van eindexamens (behalve GCSE wiskunde en Engels).

Als je de cursus doorloopt, weet je of je aan de vereisten voldoet of niet, en krijg je de gelegenheid om problemen in te halen en op te lossen.

Vergoedingen

£ 1649

Startdatum

8 januari, 5 maart 3 september

60339_60311_3.jpg

Waarom studeren aan Alpha Gateway College

Wij zullen je helpen!

We hebben een team van toegewijde professionals die u kunnen helpen met:

  • stages
  • Baan zoeken bij voltooiing
  • Hulp, ondersteuning bij UCAS-aanvraag

Flexibele studieopties

Onze cursussen zijn een effectieve combinatie van en variaties op studeerweekends, weekdagen, ochtenden, middagen, avonden en online-lessen. Hiermee kunt u naar de universiteit gaan en studeren naar de door u gekozen kwalificatie rond uw huidige functie of uw gezinsdynamiek.

Krijg echte professionele of persoonlijke progressie op lange termijn

Als je serieus bent over het ontwikkelen van je carrière, kunnen we je naar het volgende niveau brengen; u en uw werkgever bewijzen dat u over de vaardigheden en bekwaamheid beschikt om nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen, promotie op het werk te krijgen of zelfs hoger onderwijs te overwegen - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ondersteunende en professionele docenten

We zijn er trots op dat niet alleen onze docenten gekwalificeerde leraren zijn, maar dat ze academische kwalificaties en uitgebreide ervaring hebben met de onderwerpen die ze leveren. Ze zijn gepassioneerd over het helpen en ondersteunen van je om solide leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en je formele kwalificatie te behalen.

Wat zou ik vervolgens doen

Je moet meegaan voor een assessment om ervoor te zorgen dat we je doorverwijzen naar de juiste klas voor jouw niveau van Engels. Geen afspraak nodig, kom gewoon naar Sutherland House en een van ons zal een eerste chat met je hebben en dan een afspraak maken om een ​​tutor te zien.

Plaats

Alpha Gateway College

43 Sutherland Road

Sutherland House

London E17 6BU

Contacteer ons

020 8527 1627

admissions@agcollege.co.uk

lorna@agcollege.co.uk

www.agcollege.co.uk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 3, 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
1,649 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 3, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates