Undergraduate Program: Major in Nursing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Major in verpleegkunde

De Texas A

124449_doctors-2607295_960_720.jpg

StockSnap / Pixabay

Het College of Nursing biedt drie bacheloropleidingen en drie masteropleidingen.

Het traditionele BSN- nummer is bedoeld voor studenten die twee jaar vereiste cursussen hebben gevolgd, uit Texas A

Het BSN- nummer van de Second Degree is een versneld programma van 15 maanden voor degenen die al een bachelordiploma hebben behaald in een niet-verpleegkundig studiegebied. De track maakt gebruik van traditionele, face-to-face instructie, evenals simulatie-activiteiten, klinische ervaringen, teamonderwijs en videoconferenties van lezingen. Deze optie wordt zowel op het Bryan / College Station als op de Round Rock-campussen aangeboden.

De RN-to-BSN- track is voor degenen die al geregistreerde verpleegkundigen zijn met een associate's degree die een bachelor's degree willen behalen. RN-naar-BSN-aanvragers die hun diploma hebben afgerond via een LVN-naar-RN of paramedisch brugprogramma of een diplomaprogramma moeten minimaal 35 overdraagbare credits in hun programma hebben verdiend om te kunnen solliciteren. Deze optie is beschikbaar in full-time en part-time cursusladingen en wordt volledig online aangeboden.

Het MSN-Nursing Education- programma leert afgestudeerden om principes van onderwijs toe te passen in de rol van opvoeder in verschillende instellingen voor patiëntenzorg en in instellingen voor hoger onderwijs door middel van het voltooien van een 36-uur curriculum. Bij het nemen van NURS 653 Advanced Health Assessment, wordt van studenten verwacht dat ze twee afzonderlijke klinische ervaringen op de campus bijwonen voor een totaal van 45 uur om de klinische doelstellingen van deze cursus te bereiken, zoals uiteengezet door de American Association of Colleges of Nursing voor elke MSN-graad . Deze optie wordt voornamelijk online aangeboden, zodat studenten carrière, gezin en andere verantwoordelijkheden in evenwicht kunnen houden terwijl ze hun opleiding bevorderen.

Het MSN-Family Nurse Practitioner- programma leert afgestudeerden oefenen als eerstelijnszorgverleners voor een breed scala aan cliënten, terwijl zij zich richten op gezondheidsbevordering, risicoreductie, ziektepreventie en ziektemanagement door het voltooien van een 36-uur curriculum. Bij het nemen van NURS 653 Advanced Health Assessment, wordt van studenten verwacht dat ze twee afzonderlijke klinische ervaringen op de campus bijwonen voor een totaal van 45 uur om de klinische doelstellingen van deze cursus te bereiken, zoals uiteengezet door de American Association of Colleges of Nursing voor elke MSN-graad . Dit is een hybride programma, waarbij de meeste cursussen online worden geleverd.

Het MSN-Forensic Nursing- programma leert afgestudeerden om te zorgen voor slachtoffers en daders van traumatische gebeurtenissen of criminele handelingen die leiden tot trauma of overlijden. Terwijl ze voor hun patiënten zorgen, zullen ze ook verantwoordelijk zijn voor het observeren, herkennen, verzamelen en documenteren van forensisch bewijs met betrekking tot de traumatische gebeurtenis of criminele handeling voor later gebruik in civiele of strafrechtelijke procedures via een curriculum van 36 uur. Studenten worden gevraagd naar de campus van Bryan-College Station te komen voor oriëntatie en een beperkt aantal klasactiviteiten. Bij het nemen van NURS 653 Advanced Health Assessment, wordt van studenten verwacht dat ze twee afzonderlijke klinische ervaringen op de campus bijwonen voor een totaal van 45 uur om de klinische doelstellingen van deze cursus te bereiken, zoals uiteengezet door de American Association of Colleges of Nursing voor elke MSN-graad .

Wat wil je met verpleging doen?

Geregistreerde verpleegkundige, verpleegkundige opleiding, verpleegkundige, forensische verpleegkunde en meer.

Onthoud: je major is niet gelijk aan je carrière! Neem contact op met uw specifieke loopbaanadviseur voor meer ideeën over hoe u uw opleiding kunt laten werken.

Mogelijkheden voor beurzen

  • Presidentiële beurs: betaalt voor de eerste keer fulltime eerstejaars collegegeld en kosten voor maximaal 4 jaar
  • Eagle Elite Scholarship: betaalt maximaal $ 3000 per jaar voor maximaal 4 jaar
  • Transferbeurs: betaalt $ 2000 per jaar gedurende maximaal 2 jaar
  • TAMUT : TAMUT kent verschillende TAMUT aan doorlopende studenten op basis van verdienste. Deze beurzen variëren van $ 250 tot $ 2000 per jaar.
  • Volledig toegelaten nieuwe, op zoek naar internationale studenten met een inkomende GPA van ten minste een 2.5 of een 980 SAT komen in aanmerking voor de Global Heritage Scholarship. The Global Heritage Scholarship in Texas A
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and reward ... Lees meer

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and rewarding educational experiences through quality teaching, scholarship, student support services, co-curricular programming, research, and service. Lees Minder