Read the Official Description

Het VTCT-niveau 3-diploma in sportmassage-therapie (QCF) is een kwalificatie op technisch niveau, gericht op het ontwikkelen van de kennis, het inzicht en de technische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière als sportmassage-therapeut, hetzij in loondienst of als zelfstandige. Deze kwalificatie is gebaseerd op nationale beroepsmatige normen voor massage.

Je behandelt alle benodigde elementen die nodig zijn om effectief en efficiënt te werken als sportmasseur. Dit omvat anatomie en fysiologie, professionele praktijk, een begrip van de principes van gezondheid en fitness en hoe sportmassagebehandelingen te bieden. De sportmassage-therapeut op niveau 3 zal veilig en effectief kunnen werken op disfunctioneel weefsel in een aantal contexten om pre-event, post-event, intra-event en voor onderhoudsdoeleinden op te nemen.

De structuur van de kwalificatie bestaat uit vijf eenheden die allemaal verplicht zijn:

  • Anatomie en fysiologie voor sportmassage
  • Principes van gezondheid en fitheid
  • Begrijp de principes van het disfunctioneren van zacht weefsel
  • Professionele praktijk in sportmassage
  • Sportmassagebehandelingen


Onderwijzen en leren

De cursussen worden gegeven door levering in de klas en praktische demonstraties. Je oefent op mede-cursisten en voltooit thuisstudie- en werkpakketten, een werklogboek, een praktische beoordeling en een schriftelijke beoordelingspaper.


Toelatingseisen

  • Kennis van anatomie op niveau 2 is wenselijk of een oprechte interesse in het onderwerp.
  • Je hebt een vriendelijke volwassen houding, goede communicatieve vaardigheden nodig en bent trots op je persoonlijke uiterlijk.
  • Je moet 100% toegewijd zijn aan de duur van de cursus.


Honoraria en financiering

De prijs van de cursus is £ 1199.


Bereid je voor om te beginnen

Alle deelnemers krijgen voor aanvang van de cursus informatie over de cursus, inclusief; de tijd, locatie en cursusstructuur van de dag.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 dagen
Voltijd
Prijs
550 GBP
De prijs van de cursus is £ 1199.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019