Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht

Blending van digitale beeldvorming, diagnostiek en zorg

Cardiovasculaire technologie is een medische specialiteit die betrekking heeft op de klinische diagnose en behandeling van patiënten met drie van de ernstigste gezondheidsproblemen in de Verenigde Staten van vandaag, hart-, long- en vaatziekten.

De Cardiovasculaire Technologie Programma is vijf semesters van klaslokaal, laboratorium en klinische instructies. De laatste twee semesters worden besteed aan klinische specialisatie rotaties in cardiovasculaire laboratoria. Studenten die het programma afronden worden bekroond met een Associate in Science degree in Cardiovasculaire Technologie. Uitstekende carrièremogelijkheden wachten op afgestudeerden.

Het programma voor cardiovasculaire technologie is een van de oudste en meest gevestigde programma's van zijn soort in de Verenigde Staten. Het is geaccrediteerd door de Joint Review Committee on Education in Cardiovasculaire Technologie en het Florida Department of Health. Programinstructie is in overeenstemming met curriculum kaders zoals geadministreerd door het Department of Education van Florida. Afgestudeerden komen in aanmerking voor nationale certificeringsexamens.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Santa Fe College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019