Vennoot van de wetenschap in de cardiovasculaire technologie

Santa Fe College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vennoot van de wetenschap in de cardiovasculaire technologie

Santa Fe College

Programma overzicht

Blending van digitale beeldvorming, diagnostiek en zorg

Cardiovasculaire technologie is een medische specialiteit die betrekking heeft op de klinische diagnose en behandeling van patiënten met drie van de ernstigste gezondheidsproblemen in de Verenigde Staten van vandaag, hart-, long- en vaatziekten.

De Cardiovasculaire Technologie Programma is vijf semesters van klaslokaal, laboratorium en klinische instructies. De laatste twee semesters worden besteed aan klinische specialisatie rotaties in cardiovasculaire laboratoria. Studenten die het programma afronden worden bekroond met een Associate in Science degree in Cardiovasculaire Technologie. Uitstekende carrièremogelijkheden wachten op afgestudeerden.

Het programma voor cardiovasculaire technologie is een van de oudste en meest gevestigde programma's van zijn soort in de Verenigde Staten. Het is geaccrediteerd door de Joint Review Committee on Education in Cardiovasculaire Technologie en het Florida Department of Health. Programinstructie is in overeenstemming met curriculum kaders zoals geadministreerd door het Department of Education van Florida. Afgestudeerden komen in aanmerking voor nationale certificeringsexamens.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Gainesville, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates