Lees de Officiële Beschrijving

Belangrijke Program Application informatie

Aanvragen voor de Radiography Programma beschikbaar 1 juli tot 31 augustus van elk jaar en moeten in persoon om een ​​studieadviseur bij een van de Academie vier locaties worden ingediend door 31 augustus. Aanvragen worden niet geaccepteerd totdat alle vijf (5) vereiste cursussen zijn door de student afgerond. Lees de aanvraag checklist met de studieadviseur voor het indienen van de uiteindelijke toepassing. Als u vragen hebt over de aanvraagprocedure, neem dan contact op met de radiografie Program Director.

We hopen dat onze website biedt u de antwoorden op uw vragen over de Radiography programma op Polk State College.

Het Radiography programma stimuleert en steunt creatieve en positieve leerervaringen binnen een sfeer van academische uitmuntendheid en continue verbetering. Het doel van het Radiography programma is om elke student met de kennis, vaardigheden en professionele attributen die nodig zijn om te slagen als radiologisch bieden.

Het Radiography programma biedt haar studenten een georganiseerde curriculum dat cursussen in het algemeen onderwijs en radiologische onderwijs omvat, terwijl het voorbereiden van studenten voor een loopbaan als leden van het zorgteam. De radioloog is een erkend professional die primair verantwoordelijk is voor het toepassen van ioniserende straling om delen van het menselijk lichaam laten zien op een röntgenfoto, fluoroscopische scherm of andere beeldvormende modaliteit aan de arts helpen bij de diagnose van de ziekte en letsel. Radiologisch werken in ziekenhuizen, particuliere praktijken, klinieken, reisbureaus en andere gekwalificeerde faciliteiten.

De Radiography-programma wordt aangeboden door het Polk State College Airside Center in Lakeland. Klassen en klinische opdrachten zijn gepland maandag - vrijdag.

Mission Statement

De Radiography Programma stimuleert en steunt creatieve en positieve leerervaringen binnen een sfeer van academische uitmuntendheid en continue verbetering. Het doel van het Radiography-programma is om studenten te voorzien van de informatie, vaardigheden en professionele attributen die nodig zijn om te slagen als laboranten.

Programma Doelen:

 1. Studenten zullen klinisch bevoegde afstuderen.

  een. Studenten zullen juiste positionering vaardigheden te tonen. b. Studenten zullen passende technische factor selectie te tonen. c. Studenten zullen een goede bescherming tegen straling voor zichzelf en de patiënt aan te tonen.
 2. Studenten zullen demonstreren effectieve communicatie vaardigheden in de klas en de kliniek.

  een. Studenten zullen demonstreren effectieve mondelinge communicatieve vaardigheden. b. Studenten demonstreren effectieve schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 3. Studenten zullen kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden in de klas en de kliniek te demonstreren.

  een. Studenten zullen in staat zijn de procedures voor niet-routinematige examens aan te passen. b. Studenten passen positie en patiëntenzorg technieken om de behoeften van de patiënt te voldoen. c. Studenten en afgestudeerden professionele groei en ontwikkeling aan te tonen.
 4. Studenten zullen deelnemen aan de professionele ontwikkeling activiteit.

  een. Studenten zullen een specialiteit rotatie te voltooien. b. Studenten zullen professioneel gedrag vertonen in de klinische setting.
 5. Het programma zal afstuderen entry-level technologen.

  een. Afgestudeerden zullen de Arrt onderzoek op hun eerste poging passeren. b. Graduate scores op de Arrt onderzoek zal weerspiegelen nationale gemiddelden. c. Afgestudeerden zullen tevreden zijn met hun opleiding zijn en geven aan dat ze voldoende voorbereid om te presteren als entry level laboranten waren. d. Werkgevers zullen aangeven dat de afgestudeerden voldoende zijn voorbereid om als instapmodel laboranten. e. Over een periode van vijf jaar periode afgestudeerden zullen binnen zes maanden met succes vinden de werkgelegenheid in de beeldvorming beroep. f. Ingeschreven studenten zullen afstuderen uit het programma.

Het programma curriculum kunnen studenten klinisch bevoegde door de demonstratie van kritische denken en probleemoplossende vaardigheden in de klas en kliniek worden. Studenten ontwikkelen van effectieve communicatie en professionele vaardigheden, en voor te bereiden op de rol van een entry-level technoloog.

De Radiography-programma biedt studenten met een georganiseerde curriculum dat cursussen in het algemeen onderwijs en radiologische technologie omvat, terwijl het voorbereiden van studenten voor een loopbaan als leden van het zorgteam. De radioloog is een erkend professional die primair verantwoordelijk is voor de toepassing van ioniserende straling om delen van het menselijk lichaam tonen op een röntgenfoto, fluoroscopische beeldscherm of andere beeldvormende modaliteit om de arts te helpen bij de diagnose van ziekten en letsel. Radiologisch werken in ziekenhuizen, particuliere praktijken, klinieken, reisbureaus en andere gekwalificeerde faciliteiten.

De Radiography-programma wordt aangeboden door het Polk State College Airside Center in Lakeland. De lessen zijn gepland van maandag tot vrijdag. Het lesrooster varieert tussen semesters met een aantal lessen aangeboden in de avond.

Accreditatie

Polk State College heeft accreditatie behaald uit de Gemengde Commissie ter beoordeling over onderwijs in Radiologic Technology, 20 N. Wacker Drive, Suite 2850, Chicago, IL 60606-3182; telefoon: 312.704.5300; website: www.jrcert.org. Afgestudeerden van de Radiography-programma komen in aanmerking voor de Amerikaanse griffie van Radiologic Technologen examen af ​​te leggen voor de certificering als radiologisch. Dit onderzoek geeft nationale certificering en laat de student toe te passen voor de staat licentiestatus.

Toelatingscriteria

De volgende zijn de minimale eisen voor toelating tot de radiografie Programma:

 • Aankomende studenten moeten acceptatie te krijgen tot Polk State College als krediet op zoek naar studenten met alle vereiste toelating documenten die door de Stichting ontvangen.
 • Studenten moeten elke gewenste Developmental Education-cursussen af ​​te ronden.
 • Studenten moeten een totale GPA van 2.00 (of hoger) op het moment van de aanvraag en de toelating tot het programma.

Studenten moeten de volgende voorwaarde cursussen met een C of beter vóór de indiening van het programma aanvraag in te vullen:

 • BSC 2085C - Menselijke Anatomie en fysiologie I
 • BSC 2086C - Menselijke Anatomie en fysiologie II
 • HSC 1531 - Medische terminologie
 • MAC 1105- College Algebra (of een hoger niveau MAC natuurlijk)
 • ENC 1101 - College Composition I

Houd er rekening mee dat de voorwaarden om een ​​programma en cursussen die voorafgaand aan de toelating tot een programma kan veranderen kan worden genomen; studenten nog niet toegelaten kan worden verplicht om aanvullende of alternatieve voorwaarden voorafgaand aan toelating tot de opleiding.

Extra Programma-eisen

Aanvullende eisen worden afgerond na de toelating tot het programma zijn:

 • Het indienen van een lichamelijk onderzoek en essentiële functies onderzoek.
 • Afronding van vaccinaties en besmettelijke ziekten screenings.
 • Certificering in CPR (stroom).
 • Afronding van Florida Department of Law Enforcement (FDLE) nodig antecedentenonderzoek.
 • Voltooiing van een drug discovery.
 • Indiening van een ondertekende verklaring waaruit blijkt dat de niet-committance specifieke strafbare feiten.

De Program Director geeft informatie met betrekking tot de voltooiing van de aanvullende programma eisen tijdens de oriëntatie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Polk State College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
- In-state $ 112,22 per credit uur, Out-of State $ 409,06 per credit uur
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum