Vennoot van pre-verpleegkunde

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Associate in Pre-Nursing graden wordt algemeen nagestreefd door studenten die van plan zijn over te dragen aan een vier jaar hogeschool of universiteit op het junior niveau om een ​​Bachelor of Science in Nursing Program (BSN). Vier jaar scholen accepteren van pre-Nursing Transfer graden onder Seattle University, Seattle Pacific University, University of Washington in Seattle, Washington State University, Pacific Lutheran University, Northwest University en Walla Walla University. Deze graad is ontworpen om de distributie eisen aan universiteiten voldoen in de staat Washington, door te voldoen aan de algemene eisen die door eerstejaars en tweedejaars.

Green River - Een leider in wo-

De 2 + 2-overdracht programma biedt studenten een kans om hun vierjarige bacheloropleiding beginnen. De overdracht programma biedt cursussen gelijk aan de eerste twee jaar van een universitair diploma. Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

Onze studenten worden toegelaten tot vele top 100 werelduniversiteiten *, zoals gerangschikt door de Shanghai Jiaotong University, waaronder: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, Universiteit van Seattle, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, University of Minnesota, University of Oregon, University of Pennsylvania, University of Southern Californië, Universiteit van Texas in Austin, Universiteit van Virginia, Universiteit van Washington, Universiteit van Wisconsin Washington State University

* Opmerking: toelating tot selectieve universiteiten is zeer concurrerend. Green River College internationale studenten zijn toegelaten tot honderden universiteiten over de Verenigde Staten. Studenten krijgen de kwalificaties die nodig zijn voor de toelating van Green River en over te dragen aan topuniversiteiten als derde jaar junioren. Toelating is niet gegarandeerd, maar onze studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van toegang tot topuniversiteiten geweest.

Onderwijs Eisen

Om een ​​bachelor's degree in de Verenigde Staten te verkrijgen, moeten alle studenten specifieke eisen voor hun belangrijkste evenals algemene eisen onderwijs dat een fundament van het leren in verschillende gebieden, waaronder wiskunde, schrijven, wetenschap, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen vertegenwoordigen voltooien. Studenten krijgen de vrijheid om lessen van hun keuze te selecteren uit algemene categorieën. Bijvoorbeeld binnen de categorie "Sociale Wetenschappen", kan de student kiezen voor een van de volgende onderwerpen: sociologie, psychologie, politicologie, geschiedenis, aardrijkskunde en anderen. De categorie Geesteswetenschappen omvat: kunst, spraak, communicatie, talen, muziek, filosofie, en anderen. Wetenschap bestaat uit: chemie, biologie, natuurkunde, astronomie, en anderen.

Hoe werkt het?

Meer dan 25 universiteiten hebben de University Transfer Pathway (UTP) -optie aangeboden aan elke student die wordt toegelaten tot Green River. De garantie geldt niet voor de "impact" majors.

Dit is hoe het werkt:

1. Breng naar Green River

2. Selecteer een universiteit - Kies de universiteit uit de lijst. Controleer de universiteit van de toepassing. Kies slechts één universiteit. Zorg ervoor dat de universiteit u heeft uw grote. U zult de universiteit voorwaardelijke toelating brief of verklaring op hetzelfde moment je de Green River toelatingsbrief ontvangen ontvangen.

Voorbeeldklassen voor populaire Majors: Kunst / Design:

 • Beginnend Ontwerp
 • Tekenen
 • Kleur en ontwerp
 • 3 dimensionale vormgeving
 • Digitale fotografie
 • Schilderen en Kunstgeschiedenis

Green River weet hoe belangrijk de huisvesting is voor het succes van een student. Dit is de reden waarom onze huisvesting medewerkers gaan de extra mijl om de best mogelijke ervaring te geven door middel van een zorgzame, positieve, veilige en ondersteunende Amerikaanse levende ervaring.

CAMPUS HOEK APPARTEMENTEN

Ervaar het traditionele Amerikaanse studentenleven in Campus Corner Apartments (CCA) Studenten genieten van een handige locatie op de campus; comfortabele faciliteiten van hoge kwaliteit; een uitstekende studieomgeving; en een kans om betrokken te raken en vrienden te maken in een ondersteunende studentengemeenschap van 340 Amerikaanse en internationale studenten. Studenten moeten 17 jaar oud zijn op het moment van verhuizing-in.

Voordelen van het leven op de Campus:

 • Wonen op de campus is handig!
 • Op loopafstand van de klas, bibliotheek, fitnesscentrum, een fitnessruimte en Performing Arts Center
 • Community Center waar u kunt ontmoeten en vrienden van over de hele wereld
 • Veel on-site studentenactiviteiten
 • Privé en groep studiegebieden
 • Makkelijk om mee te doen in de campus activiteiten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Lees Minder
Kastanjebruin , Kastanjebruin + 1 Meer Minder