Populaire Nursing Programma

Nursing is een spannende en steeds complexere veld, en één van de snelst groeiende sectoren van de gezondheidszorg. Verpleegkundigen kunnen beide samenwerken met artsen, en als zelfstandig verpleegkundigen, en zijn zeer gewild. Toonaangevende universiteiten, medische universiteiten en andere onderwijsinstellingen bieden tal van mogelijkheden voor het bestuderen van verpleging in een verscheidenheid van plaatsen en formaten, zij het op de Bachelor, Master, doctoraal, of individuele cursus niveau. Het curriculum voor de verpleging programma bestaat normaalgesproken zowel klassikale en klinische leren, gericht op high-level verpleging professionals voor te bereiden. Studie programma's zijn ontworpen om de veranderende eisen van het verpleegkundig beroep te voldoen. Studenten ontwikkelen en leren om hun diagnose, evaluatie en behandeling vaardigheden toe te passen om te herstellen, onderhouden en verbeteren van de gezondheid van de gemeenschappen, gezinnen en individuen.Verpleging specialisaties zijn talrijk, sommige van de meest populaire zijn verloskundige, verpleegkundige kinderen, algemene verpleegkunde, geestelijke gezondheidszorg verpleegkunde, handicap verpleegkunde, en verpleging administratie. Opleidingen zijn beschikbaar via zowel full-time en part-time studie. Voor degenen die meer flexibiliteit in hun studies moeten, online en leren op afstand programma's zijn beschikbaar. Neem een ​​kijkje bij enkele van de hieronder vermelde en vul het online formulier in populairste verpleegkunde programma om aanvullende informatie rechtstreeks van de toelating tot de universiteit te krijgen!

Recent toegevoegde Verpleegkunde Programma's

All Saints University, Dominica

4-Year MD Program

Juli 18, 2017

FutureLearn

Cursus In Perioperatieve Geneeskunde In Actie

Juli 15, 2017
Verken perioperatieve medicijnen en hoe u de zorg voor de chirurgische patiënt met hoge risico's kan verbeteren. Doe mee aan deze RCoA goedgekeurde cursus.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is Verpleegkunde?

Verpleegkunde is gericht op de bescherming, bevordering en optimalisering van de gezondheid, het faciliteren van heling, verlichting van het lijden, en het voorkomen van letsel en ziekte bij de zorg van individuen, gemeenschappen en bevolkingsgroepen. Universiteiten, medische colleges, aan ziekenhuizen verbonden scholen voor verpleegkunde en andere onderwijsinstellingen bieden een breed scala aan opleidingen in de verpleegkunde. Op undergraduate niveau kunnen studenten zich inschrijven voor een Bacheloropleiding verpleegkunde, die meestal tot een Bachelor of Science graad kan leiden. De tweejarige Associate Degree in Nursing (ADN) en Diploma in Verpleegkunde zijn ook zeer populaire undergraduate studiepaden. Op het graduate niveau leiden Master in Verpleegkunde programma's tot geavanceerde praktijk verpleegkundigen, verpleegkundige docenten en verpleegkundige beheerders. PhD programma's in verpleegkunde zijn meer gericht op onderzoek en bereiden afgestudeerden voor op een onderwijs- of onderzoeks-carrière, terwijl Doctor of Nursing Practice (DNP) programma's gericht zijn op de klinische praktijk en studenten voorbereiden op leidinggevende functies. Er zijn ook tal van cursussen in de verpleegkunde beschikbaar die professionals en studenten in de gezondheidszorg kunnen helpen bij hun loopbaanontwikkeling of dienen als een uitstekend startpunt voor medische studies.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Verpleegkunde studie?

Verpleegkundigen zijn zeer gewilde professionals, en een van de belangrijkste voordelen van een carrière in de verpleegkunde is de stabiliteit van de vraag op de arbeidsmarkt. Verpleegkundigen starten sneller met een professionele carrière dan mensen uit veel andere loopbaantrajecten, en ze kunnen kiezen om te werken in een veel verschillende soorten instellingen. Er zijn echter veel meer voordelen bij het volgen van een opleiding in verpleegkunde dan de strikt werkgerelateerde carrière voordelen. Verpleegkundigen hebben de mogelijkheid mensen om te helpen en te troosten, en kunnen genieten van een diep zinvolle en lonende carrière.

Wat studeren we in een Verpleegkunde opleiding?

Studenten uit verpleegkunde programma's volgen doorgaans studievakken in fysiologie, anatomie, chemie, microbiologie, voedingsleer, psychologie en andere sociale en gedragswetenschappen. De keuze van de verschillende vakken hangt natuurlijk af van de aard van de opleiding en specialisatie. Om een gevorderd praktijk geregistreerde verpleegkundige te worden, is zowel klinische ervaring die verder gaat dan de basis verpleegkundige opleiding vereist alsmede verplichte licenties voor alle geregistreerde verpleegkundigen. Enkele van de meest populaire specialisaties in het beroep van verpleegkundige omvatten verpleegkundige verloskunde, tandheelkundige verzorging, anesthesie verpleegster, pediatrische verpleegkunde, spoedeisendehulpverpleegkundige, thuisgezondheidszorg verpleegkunde, volksgezondheid verpleegkunde, chirurgische verzorging, verpleegkunde management, en verpleegkundige informatica, een paar te noemen.

Wat voor soort carrière kun je verwachten met een Verpleegkundige opleiding?

Verpleegkundigen kunnen een carrière hebben in alle instellingen in de gezondheidszorg: ziekenhuizen, privé klinieken, verpleeghuizen, ambulante zorgcentra, medische kantoren, wijkcentra voor gezondheidszorg en medische centra van scholen. Zij werken ook op locaties waar men niet onmiddellijk aan zou denken, zoals kampen, dakloze opvangcentra, toeristische bestemmingen en sportevenementen. Afhankelijk van hun kwalificaties, kunnen verpleegkundigen veel verschillende specialisaties hebben en zich richten op verschillende taken. Bijvoorbeeld, verpleegkundigen voeren fysiek onderzoek uit, dienen medicijnen toe, doen wondverzorging en bieden gezondheidsbevordering en advies. Ze interpreteren ook patiënt informatie en coördineren de behandeling in samenwerking met andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Sommige verpleegkundigen doen onderzoek met als doel het verbeteren van patientresultaten en praktijk.

Hoeveel kost het om een ​​Verpleegkunde opleiding te volgen?

De kosten van het volgen van een Verpleegkunde opleiding variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het land van de studie, de specifieke universiteit, het type programma, en eerdere ervaring in de verpleegkunde. Er zijn beurzen en subsidies beschikbaar van zowel publieke als private organisaties om kosten van het collegegeld te dekken. Sommige scholen voor verpleegkunde bieden een korting voor programma's die online voltooid worden.

Waarom een ​​Online Verpleegkunde opleiding volgen?

Technologische ontwikkeling en de voortdurend verbeterende reputatie van online leren heeft bij de uitbreiding hiervan geholpen, en vandaag de dag is online onderwijs een van de meest populaire onderwijs alternatieven. Vele mensen kiezen ervoor om hun verpleegkunde studie online te volgen vanwege de flexibiliteit die online programma's bieden bij het op eigen gemak van de studenten afronden van studievakken en bij het besparen op reistijd. Echter, aangezien verpleegkunde opleidingen vaak praktische ervaring vereisen, zijn veel online verpleegkunde-programma's een mengsel van niet-klinische online onderwijs en praktijk training bijr een gezondheidszorg-instelling.