Verpleging associate degree

North Iowa Area Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Verpleging associate degree

North Iowa Area Community College

Nursing Associate Degree

Associate Degree Nursing is ontworpen voor mannen en vrouwen voor te bereiden op de generale staf geregistreerde verpleegkundige posities die directe zorg van de patiënten te betrekken. Er zijn twee routes van binnenkomst in het programma: een voor beginnende studenten en één voor Licensed Praktische Verpleegkundigen. Individuen overweegt inschrijving of ingeschreven in het verpleeghuis programma moeten zich ervan bewust dat voorafgaand misdrijfovertuigingen in aanmerking te komen mag verbieden voor licentiestatus na voltooiing van het programma.

Het programma is goedgekeurd door de Iowa Board of Nursing en door de Commissie Accreditatie geaccrediteerd voor het onderwijs in de verpleegkunde (ACEN) (voorheen de Nationale Liga voor Nursing Accrediterende Commissie, Inc.).

Toelatingseisen

De aanvrager dient de aanvraag te voltooien door middel van de beroepen in de gezondheidszorg counselor zich in de Student Development Office. Het ADN-programma biedt twee starts: zomer en herfst voorwaarden.

Alle aanvragers moeten een middelbare school diploma of gelijkwaardigheid programma te voltooien. De datum van de formele aanvraag tot het programma zal de datum waarop de aanvrager een volledige aanvraag om de ADN-programma. Definitieve aanvaarding van het programma zal zijn wanneer de aanvrager met succes alle voorwaarden voor het ADN-programma is voltooid. De datum van de aanvraag zal worden meegewogen in als twee of meer kandidaten strijden om leegstand. Ingevulde aanvragen worden beoordeeld beginnen in december voor het volgende academiejaar.

Vereisten

 • Een ACT samengestelde score van 20.

De volgende verplichte vakken moeten worden ingevuld met een graad van C of hoger.

 • BIO-102 Inleidende Biologie (3 sh) en
 • BIO-103 Inleidende Biology Lab (1 sh)
 • CHM-151 College Chemie I (4 sh)
 • MAT-156 Inleiding tot de Statistiek (3 sh)
 • PSY-111 Inleiding tot de psychologie (3 sh)

Een cumulatief 2,5 GPA is vereist voor deze cursussen. Een minimale totale NIACC 2,0 GPA is vereist om het programma in te voeren en in het programma moet worden gehandhaafd.

Nurse Aide Training:

Een bewijs van voltooiing van de 75-uurs Staat van Iowa goedgekeurde Certified Nurse Aide Program of gelijkwaardig. Een bewijs van de succesvolle afronding van Nurse Aide geschreven en vaardigheden testen voor plaatsing op de Direct Care Worker Registry. Een transcript met vermelding van de aanvrager geslaagd beide tests, of een register-kaart zal dienen als controle.

High School Cursus Aanbevelingen / Computer Technology

Wiskunde:

 1. Een full-jarige opleiding (2 semesters) van de middelbare school Algebra II

Wetenschap:

 1. Biologie: twee semesters van de middelbare school / college voorbereidende biologie
 2. Chemie: twee semesters van de middelbare school / college voorbereidende chemie

Vier tot zes semesters van de middelbare school Engels en 4-6 semesters of Social Studies wordt sterk aanbevolen. Omdat de NCLEX-RN licentie-examen is een geautomatiseerde test, zijn twee semesters van de middelbare school computer klassen of een semester van een computerapplicatie klasse ook sterk aanbevolen.

Een aanvraag in bij het ADN-programma, middelbare school transcript, moet de middelbare school gelijkwaardigheid scores (indien van toepassing), alle universiteit transcripties, en de resultaten van de ACT in de aanvrager map voor de toelatingscommissie neemt actie op toelating tot de Associate Degree Nursing programma. Bij aanvaarding wordt een lichamelijk onderzoek van het bewijs van de huidige vaccinatie en geluid lichamelijke en geestelijke gezondheid vereist.

De voorgeschreven cursus eisen gepland voor het eerste jaar moeten worden genomen in de volgorde en tijd lijnen aangegeven. Echter, kan de drager cursussen (opgemerkt met een * in het curriculum) worden genomen voorafgaand aan de inschrijving of gedurende de tijd dat de student in het verpleeghuis programma. Opmerking: als support cursussen worden genomen in de sequentie met een opleiding verpleegkunde, zowel de ondersteuning van cursussen en de opleiding verpleegkunde moeten met succes worden afgerond om verder te gaan in het programma.

Studenten moeten een C klasse te bereiken in alle verpleeghuizen cursussen en voorgeschreven cursussen. Een algemene 2,00 GPA in de voorgeschreven curriculum en een minimale totale cumulatieve college Grade Point Average van 2,00 is vereist voor het afstuderen van de ADN-programma.

Studenten die zich terugtrekken uit het programma moet formele aanvraag voor terugkeer en bij de aanvaarding te maken zal worden beschouwd op een beschikbare ruimte basis. Overname criteria wordt behandeld in het ADN Student Handbook. Reentry eisen omvatten huidige physicals / inentingen, de huidige zorgaanbieder (CPR) certificering aangeboden door de American Heart Association en de huidige gegevens van het testen TB binnen het academisch jaar. Options individueel voor studenten ongelijk op elk niveau van het programma besproken.

Elke overdracht student aanvragen van toelating, die is ingeschreven in een andere dan NIACC verpleegkundige curriculum, nodig zal zijn om te voldoen aan de afdeling voorzitter om de plaatsing te bespreken in het curriculum. Natuurlijk syllabi en klinische site informatie van de overdragende instelling nodig zal zijn voor beoordeling. De student zal ook worden gevraagd om schriftelijke toestemming waardoor contact met instructeurs van de overdracht instelling met betrekking tot de klas en klinische prestaties. Een brief van de referentie met betrekking tot de theorie, klinische, en de algehele student gedrag nodig zal zijn van de voorzitter van gezondheidsprogramma's op de overdracht instelling. Informatie verkregen van deze contacten zal worden beschouwd in de acceptatie en de juiste plaatsing in een NIACC verpleeghuis curriculum.

Studenten moeten zich ervan bewust dat ze een afstand zal reizen voor diverse klinische ervaring en dat sommige klinische ervaringen zullen tijdens de avond / nacht uur en in het weekend worden gepland. Online toegang voor web verbeterde cursus opdrachten nodig. Computerlokalen op de campus zijn beschikbaar tijdens aangewezen uren.

Testen geneesmiddel kan worden vereist door de verschillende instanties. Criminele achtergrond controles en volwassen / afhankelijke misbruik controles nodig zal zijn voor alle inkomende studenten en studenten opnieuw invoeren van het programma. Resultaten van de achtergrond en misbruik controles zullen worden beoordeeld door het State Department of Human Services om in aanmerking te komen voor klinisch inschrijving in het programma vast te stellen, maar heeft licentiestatus geen garantie op het programma voltooid. De kosten voor de eisen zal de verantwoordelijkheid van de student.

Voor afgestudeerden die een baccalaureaat in de verpleging te krijgen, het ADN-programma biedt een basis voor de voltooiing van de BSN-programma's in Iowa. De Universiteit van Iowa College of Nursing biedt de RN aan BSN Progression Program in het Noord-Iowa gebied.

Carrièremogelijkheden

 • Ziekenhuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen
 • Onderhoud gezondheidsorganisaties
 • Kabinetten en klinieken van artsen en tandartsen
 • Overheidsinstanties en het leger
 • Bezoekende verpleegkundige verenigingen
 • Gemeenschap Gezondheidszorg agentschappen
 • Uitzendbureaus
 • Ondernemingsprojecten
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mason City, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mason City, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan