Versneld massage therapie programma

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

campus2

Als u een prospectieve student op zoek bent naar een meer geschikte schema en wenst ons MT Diploma Program in een verkorte tijdsbestek te nemen, kan deze optie voor u zijn. Het versnelde programma biedt hetzelfde curriculum van hoge kwaliteit en uitzonderlijke instructies in een kortere tijdsbestek zonder de pauzes in het 21 maanden programma.

Semesteroverzicht

Semester 1

Aan het begin van ons competentiegebaseerde programma van 2218 uur worden studenten ingezet voor musculoskeletale anatomie, waaronder palpatie en kinesiologie, die de basisbasis vormt voor massage therapeuten. Daarnaast beginnen de leerlingen de nodige massage- en beoordelingsvaardigheden te leren om de klinische praktijk te starten. Tenslotte ondersteunen de vakken ethiek, professionaliteit en communicatie binnen de therapeutische relatie hen in het begrijpen en vervullen van hun rol als zorgverlener.

Semester 2

Pathologieën worden geïntroduceerd in deze term, met bijzondere aandacht voor de klinische relevante voorwaarden. Massage vaardigheden en evaluaties worden uitgebreider en studenten krijgen hun eerste kans om op het publiek te oefenen door deel te nemen aan Studentintern en Community Clinics. Hydrotherapie begint in deze term, die studenten instructeert op het gebruik van water- en temperatuurtherapieën. Het belang van onderzoek in de praktijk van massage therapie als studenten worden geleerd om toegang te krijgen tot, onderzoeken en uitvoeren van studies. Regels voor massage therapie en bedrijfsvoering worden onderzocht.

Semester 3

Massage- en beoordelingsvaardigheden worden specifieker voor regio's of systemen van het lichaam en de klinische focus wordt meer voorzichtsspecifiek en omvat thuiszorg aan klanten. Studenten blijven hun kritische denk- en redeneringsvaardigheden bouwen en bevorderen door middel van casestudies en praktijkervaring. Studenten blijven kennis van anatomie en fysiologie van alle lichaamsystemen bouwen met een focus op het zenuwstelsel.

Semester 4

In de eindtijd van het programma worden massage- en beoordelingsvaardigheden geavanceerder en klinische applicatie wordt interessanter en uitdagend. Studenten beginnen te begrijpen hoe medicijnen en andere vormen van therapieën worden gebruikt in combinatie met massage therapie, en hebben de gelegenheid om hun kennis, vaardigheden en vaardigheden te verwerven tijdens het programma, terwijl voorbereidingen worden gedaan voor provinciale of kwalificatie examens.

Kosten & Collegegeld

Collegegeld is onderworpen aan verandering naar goeddunken van het college met voorafgaande kennisgeving.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The WCCMT/CCMH family of schools brings together 70 years of proven success in Massage Therapy education. We’re proud of our thousands of graduates who have gone on to fulfilling, flexible careers in ... Lees meer

The WCCMT/CCMH family of schools brings together 70 years of proven success in Massage Therapy education. We’re proud of our thousands of graduates who have gone on to fulfilling, flexible careers in Massage Therapy and Spa Specialties. Lees Minder
Toronto , New Westminster , Victoria , Cambridge , Halifax regionale gemeente + 4 Meer Minder